Şimdi Ara

Monster Notebook #WASD etkinliğindeki öne çıkan duyurular

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
204
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Monster Notebook #WASD etkinliğindeki öne çıkan duyurular



    Yılın en büyük online etkinliği olarak lanse edilen Monster'ın, Monster #WASD 30 Haziran Çarşamba akşamı gerçekleşti. Etkin esnasında birçok duyuru yapıldı ve birçok önemli isim etkinliğe katıldı. Teknoloji ve oyun ekosisteminin önde gelen isimlerini ağırlayan etkinlikte Monster Notebook Kurucu ve CEO’su İlhan Yılmaz, Kojima Productions Pazarlamadan Sorumlu Direktör Jay Boor, Monster Notebook CMO’su Göktuğ Okan Oğuz, Monster Notebook CGO’su Cem Çerçioğlu, Intel Perakende Satış Direktörü Koray Yıldız, NVIDIA Pazarlama ve Ürün Direktörü Mark Aevermann, Teknoloji Editörü Mesut Çevik, Mete "EastergamersTV" Özbey, Pelin "Pqueen" Baynazoğlu, Redbull Pazarlama Direktörü Çağdaş Yaltı, Microsoft PC Gaming Direktörü Stephen Broadwell, Monster Notebook CSO’su Bilgin Semiz, Ahmet "Jahrein" Sonuç ve daha birçok konuşmacı yer aldı. Peki etkinlikte neler duyuruldu, hangi yenilikler paylaşıldı?



    Etkinlikte şüphesiz en dikkat çeken kısım Monster'ın Abra, Tulpar ve diğer bilgisayar serilerindeki yenilikleri açıkladığı kısım oldu. Abra serisi artık RTX'le kavuşurken, Tulpar serisinde de FHD 240Hz ve QHD 165hz panel seçenekleri yeni kullanıcılara merhaba diyecek. Abra ve Tulpar serisi dışında Semruk, Huma ve Markut serisinin yeni nesil teknolojisi de diğerleri gibi kusursuz ekran deneyimi, ergonomi, hafiflik ve estetik tasarımlarıyla dikkat çekiyor.



    Ayrıca Bkz.Monster Notebook, Londra'da ilk mağazasını açmaya hazırlanıyor!



    Yalnızca bilgisayar serilerinde değil, Monster'ın mouse, mousepad, mekanik RGB klavye, notebook cooler, headset ve gamepad'lerden oluşan PUSAT serisini bu sene yepyeni ürünlerle zenginleştiriliyor.



    Pusat Pro Flight stick, Pusat Web Cam, Pusat USB yayıncı mikrofonu, Dockstation, Aryond A32 gaming monitör ve suya dayanıklı bluetooth hoparlör Bukra ile aksesuar portföyünü genişleten marka bu sayede 2021’in ilk yarısında PUSAT serisinin gelirlerinde yüzde 128 oranında büyüme elde ettiğini açıkladı.



    Monster özellikle yayın yapmak isteyen oyuncular veya yayın yapan kullanıcılar için tüm bileşenleri sunabiliyor. Örneğin; RTX 30 Serisi 11. nesil Tulpar bilgisayar ile maksimum performansa, Aryond 27’de akıcı ve gerçekçi görüntüye, Monster Pusat USB Mikrofonda net, pürüzsüz ve temiz bir sese ve Monster Pusat Web Cam ile de yüksek kalite ve gerçekçi görüntüye erişmek aynı ortamda mümkün.



    Monster Notebook #WASD etkinliğindeki öne çıkan duyurular



    Monster Ambassador Program



    Monster Ambassador Program, kısa adıyla MAP, kapsamında Monster Notebook, içerik üreticilerine ekipman ve cihaz desteği sağlıyor. Programa katılanlar MAP sistemi üzerinden ihtiyaçları olan cihaz veya aksesuarları seçerek belirlenen süreler dahilinde cihazları kullanabiliyor ve bu ürünler hakkında kendi platformlarında paylaşım yapıyorlar. Bugünden itibaren başvurular açımış durumda.



    Monster Notebook'tan Yeni Mağazalar



    Etkinlik esnasında yapılan açıklamaya göre Monster, dünyanın altıncı büyük oyun pazarına sahip Birleşik Krallık’a yeni mağaza açacak. 2021’in ikinci yarısında yalnızca online’da başlatılacak operasyonlar 2022 itibarıyla Londra’da fiziksel mağaza ile devam edecek.



    İstanbul'daki müşterilerin yüzde 60'ının Avrupa Yakası'nda olduğunu açıklayan Monster, bu yüksek yüzdeye sessiz kalamadığını ve bir mağaza da Avrupa Yakası'na açacağını açıkladı. Monster Notebook, bu mağazanın da Kadıköy mağazası gibi deneyim alanı ve teknik servis alanı barındıracağını açıkladı. Henüz tam adresi verilmeyen mağaza önümüzdeki aylarda kapılarını açacak.



    Monster #WASD’ta yeni yatırımlarını da kullanıcılarıyla paylaşan Monster Notebook, Kartal'da toplam 6.000 m2'lik dev bir showroom ve operasyon merkezi açacağını duyurdu. Üretim, lojistik, teknik servis ve müşteri deneyim alanı olarak hizmet sunacak bu yeni yatırımın 2021 içinde tamamlanması bekleniyor. Günde 1.000 adet notebook üretebilecek kapasiteye sahip bu yeni merkez ile Türkiye ve Avrupa operasyonlarını güçlendirmeyi hedefleyen şirket, bu merkezin aynı zamanda oyun ve espor dünyası için bir buluşma noktası olmasını amaçlıyor.



    Etkinliğin tamamını veya kısa özetini aşağıda bulabilirsiniz.



    Monster #WASD Canlı Yayın Tekrarı





    Monster #WASD Canlı Yayın Özeti











  • Monster gerçekten iyi bilgisayar.

  • Evde monster laptop var gayet memnunuz. Yine alırsak yine monster alırız muhtemelen.

  • Monitör tarafını genişletmelerini bekliyordum ama olmadı. 32 inch 4K veya 28 inch 4K olsa fena olmazdı. Veya 35 Ultrawide

  • Ürün gamlarını güzel genişletiyorlar fakat hala AMD işlemcili model yok böyle giderlerse işleri zor

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Guest-4A681DC35

    Monster gerçekten iyi bilgisayar.
    Valla mi? Bu konu hakkında ve gerçekten iyi cümlesindeki Kriteriniz nedir? Açıklar mısınız hem de bilgi sahibi olmayan bizleri engin ve zengin tecrübelerinizle aydınlatırsınız diye düşünüyorum

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Monster'ın AMD işlemciye geçmesi pek mümkün değil Mesut Çevik'in kendi kanalındaki son Monster videosuna bakarsanız Intel'in Monster'a ne kadar katkı sağladığını ve muhtemelen rekabet anlaşması yapmış olabileceğini tahmin edebilirsiniz. O yüzden ben de çok isterdim fakat zor gibi görünüyor

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.