Şimdi Ara

MONSTER® P150HM-P170HM SERİSİ (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
663
Cevap
3
Favori
52.291
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Özgür Bey'in yapmış olduğu Monster'ın önsiparişindeki bütün notebookların Clevo'nun P150HM modeli üzerine inşaa edildiği açıklamasından hemen sonra MONSTER Q63P150HM01 15.6" siparişimi geçtim ve havaleyi yaptım. Böylelikle %5 lik önsipariş ve %3 lük nakit ödeme avantajından faydalandım. Eğer bu bilgisayarlar Clevo'nun P150HM1 modeli üzerine inşaa edilmiş olsaydı almaktan vazgeçip başka model bir notebook alacaktım.

    Sonuç olarak hem paranın bir türk firmasına gitmesi ve hizmet ve destek kalitesi olarak diğer firmalardan çok daha iyi olmalarından ötürü seçimimi Monster'dan yana kullandım. Bilgisayarın haziran sonu, en geç temmuz'un ilk haftası elime geçeceği bilgisini aldım. Hayırlırlısı olsun diyorum. İnternet üzerinden yaptığım en yüklü alışveriş. Bu markanın güvenimi boşa çıkartmayacağını düşünüyorum. Özgür Bey'e de ilgi ve alakası için ayrıca teşekkürler.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi en taro adun -- 14 Haziran 2011; 20:26:48 >




  • testler sonucunda eğer stabillik korunursa 560m de bir seçenek olarak konfigürasyonlarda yerini alabilirmiş . BİLGİLERİNİZE ;)
  • quote:

    Orijinalden alıntı: dallaspage

    testler sonucunda eğer stabillik korunursa 560m de bir seçenek olarak konfigürasyonlarda yerini alabilirmiş . BİLGİLERİNİZE ;)


    Gerçektin mi :) Ben dün 460m ile siparişimi vermiştim :) haziran sonu gelecek partidemi olacakmış bu olay? yoksa ondan sonra gelecek ürünlerde mi? Ayrıca fiyat farkı konusunda da bir bilgi var mı ?
  • MONSTER Q72P150HM02 serisi ürünler ne zaman stokta görünecek acaba? Bir gelişme var mı? Haziran ayının ikinci haftası veya son haftası deniliyordu. Bilgilendirme yapabilirseniz sevinirim...
  • Arkadaşlar bilgili arkadaşlara birşey sormak istiyorum yeni konu açma ihtiyacı duymadım.
    Şimdi diyelim P150HM01 modelini aldık.
    Konfigürasyonda 2 tane ekran kartı görünüyor.
    HD6970M liyi aldık dersek ilerde bi zaman upgrade seçeneğimiz sadece GTX485 ile mi yoksa yeni çıkan modellerlede upgrade edilebilir mi?
    Yada başka bir ekran kartı diyelim olur mu cevap verecek olursa sevinirim.
  • Şimdi bu monster notebook ile ilgili stok bilgilerine bir erişilirse gelen ürünler ile güzel incelemeler eklenirse müthiş olur

    bu arada kasada türkçe harfler olcak mı ?
  • sager de p150hm yi 1550 dolara rahatça toplarken Monsterda 2000 dolara topluyoruz. Vergiler yüksek ona sözümüz yok hepimizin bildiği gibi ama benim isteğim şudurki i7-2630qm işlemcili modelleri getirtirseniz gerçekten bu laptopa talibim
  • Özgür bey, ön sipariş için illa bir numara mı aramamız gerekiyor ? Yoksa internet üzerinden rezerve sipariş verip oraya ön sipariş için bir kupon falan mı girmeliyiz. Ben kuponu kullanamadım, süresi bitmiş zira... Bir bilgi verirseniz bunun dahilinde sipariş verelim. Ben 14 haziranda %5 indiirmin olduğu zaman siparşi verdim ama bahsettiğniz indirim kuponu aynı sebepten ötürü kullanılamadı. bu Meblada bir ürün için %5 iyi bir şey %3 e göre. Eğer hata bende değilse sizinle kadiköyde görüşüp bu durumu halletmek istiyorum.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Wi5rty
    Özgür bey, ön sipariş için illa bir numara mı aramamız gerekiyor ? Yoksa internet üzerinden rezerve sipariş verip oraya ön sipariş için bir kupon falan mı girmeliyiz. Ben kuponu kullanamadım, süresi bitmiş zira... Bir bilgi verirseniz bunun dahilinde sipariş verelim. Ben 14 haziranda %5 indiirmin olduğu zaman siparşi verdim ama bahsettiğniz indirim kuponu aynı sebepten ötürü kullanılamadı. bu Meblada bir ürün için %5 iyi bir şey %3 e göre. Eğer hata bende değilse sizinle kadiköyde görüşüp bu durumu halletmek istiyorum.

    Hocam bildigim kadarıyla orda yazan %3 indirimli fiyat, 15 Hazirana kadar yazan fiyat ise %5 indirimli fiyatti. Herhangi bir kod falan girmemiz gerekmiyordu. Yani en azından ben öyle yaptım :)
  • peki anladım teşekkürler. O halde şunu sormalıyım, ben 1399$ lık modelin siparişini verdim 14 haziranda; bitmeden bir gün önce. Onu rezerve şeklinde verdim tabi. Bu ürün benim adıma %5 ön sipariş oldu mu şimdi. Siz nasıl yaptınız?

    Eğer öyle olduysa sevindirici bu haber.
  • @wi5rty

    ben bu soruyu özgür beye pm yoluyla sormuştum verdiği cevap şu şekildeydi:

    "... ödemenizi indirim tarihlerinin son gününe kadar internet sitemiz üzerinden geçeceğiniz siparişinizi bize kesin olarak iletirseniz bu fırsatımızdan tam olarak yararlanabileceksiniz. "

    Ben de bunun üzerine ücretin tamamını havale ile göndererek ürünü sipariş etmiştim. Ama yine de siz özgür bey ile bir görüşün isterseniz
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ozgur@fokusshop.com

    Sn. Forum Üyeleri ve Değerli Arkadaşlar;

    .....

    Yeni ekran kartı güncellemesi yapılmış ürünlerimizin inşallah bir aksilik olmaz ise eğer en geç Temmuz ayının 2.inci haftası gibi stoklarımızda olmasını bekliyoruz. Bu konuda zaten bugünwww.monsternotebook.com.tr internet sitemiz üyelerine konu ile ilgili genel bir mailing yaparak da duyurumuzu yaptık ancak mailimizi alamamış olan diğer Donanım Haber Forum üyelerinin de bilgilenmesi adına bu konuyu tekrar buradan sizlere duyurmak istedik.

    ......

    Saygılarımla,

    Özgür ERSİN

    http://www.monsternotebook.com.tr/P150HM-GTX560M-MONSTER-Q63P150HM01.html



    Özgür bey,

    ürünlerin GTX560m ile gelecek olması çok sevindirici yanlız haziran sonunu zor beklerken şimdi bizden temmuzun 2 haftasını beklememizi istiyorsunuz.. Peki bu verdiğiniz tarih olabilecek en erken tarih mi yoksa olası gecikmeler göz önünde bulundurulup hesaplanan tarih mi ? Ürünlerin bize teslimi temmuzun sonuna sarkmaz umarım

    edit: ürünlerin ayın 15 i gibi stoklara girmesi, 18-19 u gibi teslimatı planlanıyormuş



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ElfenLaid -- 24 Haziran 2011; 16:08:31 >




  • MONSTER Q72P150HM02 ürünü de 560M olarak mı gelecek ve bu durumda bu bilgisayar da mı temmuz ayının ikinci haftasında gelecek?
  • sayın ozgur ersın g660r gıbı gorsel yondende guzel bı laptop cıkarmaı dusunmuormusunuz bu laptoplar cok duz gorunumu cok kotu ınsan 2.5bın ytl veya ustunu werınce hepsı bı arada olsun ıstıo ?
    ben agustos gıbı alıcam laptop monster almak ıstıorm ama bu modellerı almam G660R yı parcalarında upgrade edersenız cok kısı alır bence forumdada yazıor zaten arkadaslar bılgınıze..
  • 150HM 02 kodlu ürünü 23 mayısta sipariş etmiştim bu aralıkta bilgisayarım gönderilir diye düşünüyordum ama temmuzun ikinci haftasına sarktığını öğrendim ve üzüldüm taaa ki ekran kartının daha iyi bir modelle hem de ücret ödemeden değiştirileceğini öğreninceye kadar. Monster firması gerek müşteri hizmetleriyle gerek servisiyle gerekse ticaret anlayışıyla ne kadar üst düzeyde olduğu gösterdi diye düşünüyorum. Ürünü sipariş ederken her ne kadar kafamda soru işaretleri olsa da artık monster firmasına %100 güveniyor ve anlayışlarının değişmemesini diliyorum. Bu mantıkla devam ettikleri sürece çok kısa bir zamanda isimlerinin en kaliteli firmaların üstüne çıkacağınıda biliyorum. Bu sayede 3-5 bilgisayar satışına daha katkım olacak galiba ve onlarda diğerlerine tavsiye edecekler muhtemelen. Teşekkürler Monster ve müşteri anlayışları....




  • quote:

    Orijinalden alıntı: ozgur@fokusshop.com

    Sn. bjk__murat;

    Sizin de söylediğiniz notebook kasa tasarımı konusunda bizim de oldukça ciddi arayışlarımız var. Bunu size buradan net bir şekilde ifade edebilirim. Ancak bazı müşterilerimiz de özellikle daha önceki MONSTER® Q72MS-16F11 15.6" kasa modelimizi ışıklarla dolu cafcaflı bir kasa yapısında olduğu için sırf bu nedenle satın almayı kurumsal anlamda çok tercih etmek istememişler ve bu yüzden sırf başka notebook markalarına yönelmişlerdi.

    Dolayısıya biz de hem kurumsal anlamda bizden notebook satın almak isteyen firmalar için ve hem de oyunculara özel notebook kasa tasarımlarını satın almayı tercih eden oyun çılgını son kullanıcılar için her iki segmentinde tercih edilerek satın alınabileceği yeni notebook modellerinin arayışları içerisindeyiz. Yani isteyen müşterilerimiz inşallah yakın gelecekte daha sadece ama şık ciddi bir duruş sergileyen MONSTER® P150HM 15.6" ve / veya MONSTER® P170HM 17.3" kasa modellerini tercih edebileceklerken isteyen müşterilerimiz de tercihlerine göre oyuncu vurgulu kasa tasarımına sahip yine oldukça şık yeni dizüstü modellerimizi satın almayı tercih edebilecekler. Bu müjdeyi de şimdiden size ön bir bilgi olarak vermiş olalım. İlerleyen zamanlarda bu konuda kesinleşen konularda ve yeni modellerimiz hakkında forum üzerinden duyurularımızı yapabileceğimizi tahmin ediyorum.

    Saygılarımla,

    Özgür ERSİN

    quote:

    Orijinalden alıntı: bjk__murat

    sayın ozgur ersın g660r gıbı gorsel yondende guzel bı laptop cıkarmaı dusunmuormusunuz bu laptoplar cok duz gorunumu cok kotu ınsan 2.5bın ytl veya ustunu werınce hepsı bı arada olsun ıstıo ?
    ben agustos gıbı alıcam laptop monster almak ıstıorm ama bu modellerı almam G660R yı parcalarında upgrade edersenız cok kısı alır bence forumdada yazıor zaten arkadaslar bılgınıze..





    bende açıklamanızı görmeden

    Sayın monster yetkilileri ms 16F11 ayarında fiyatıda 2.5 bin ytl civarında görsel olarak ms16F11 gbi ekran kartını ati nvidia olarak seçimi bol bir güzel bir laptop çıkarmayı önümüzdeki 1 2 3 ay civarnda düşünüyormsunuz ? Dediğim gibi bir laptop çıkacaksa ne zaman çıkar bunu öğrenmem gerek bnde bir laptop alıcam bu yaz kaliteli bişe olmasını istiyorum.monster almayı dsünüyordm ama bnm istediğim model bitti açıklama yaparsanız iyi olur bir müşteri + benim çevreme önermemle kaç müşteri daha kazanırsınız ..

    En yakn zamanda bir açıklama bekliyorum ona göre başka markalara yogunlaşp araştırmam gerecek çünkü .


    şöyle bir konu açmıştım cewabımı aldım dogru sizde haklısınız kurumsal olarak hitap etmeyen kişisel oyun canavarları için bir laptoptu.

    peki ozgur bey şimdi anladığıma göre kasa tasarımınıda kişiye seçim olarak bırakıcaksınız bu iyi bir haber
    bir başka konu ise ekran kartının ücretsiz (sadece kart parası vererek) değişimini sağlamak bu modele has birşey mi çıkaracağınız seriide olacak mı ?

    ve tahminen ne zaman duyurursunuz sölediğiniz şeyleri.?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MühendisMurat -- 25 Haziran 2011; 18:00:25 >




  • Ön siparişi verdiğime beni pişman ettiğiniz için çok teşekkür ederim. 2. haftası diyorsunuz 18 i 2. haftası olmuyor malesef 3. haftası oluyor yani bi 1 ayımız daha var. ben 560 istemiyorum. 460 ile 560 ın arasında en ufak bir fark yok. Bazıları 485 den daha iyi felan sanabilir. EN UFAK FARK YOK. Ay sonu gelicek diye almıştım.
  • Skull_lord, gtx 460M ile gtx 560M arasında %13'lük performans katı oluşturan çekirdek hızı farkı var. İstersen notebookcheck sitesinden bakabilirsin
  • quote:

    Orijinalden alıntı: skull_lord

    Ön siparişi verdiğime beni pişman ettiğiniz için çok teşekkür ederim. 2. haftası diyorsunuz 18 i 2. haftası olmuyor malesef 3. haftası oluyor yani bi 1 ayımız daha var. ben 560 istemiyorum. 460 ile 560 ın arasında en ufak bir fark yok. Bazıları 485 den daha iyi felan sanabilir. EN UFAK FARK YOK. Ay sonu gelicek diye almıştım.




    ewet 560M kesinlikle 460M den daha iyi bir ekran kartı. Hatta şunu da ekleyebilim. Bana 460M haziran sonu mu yoksa 560M (hiçbir ekstra ücret ödemeden) temmuzun ikinci haftasımı diye sorsalardı kesinlikle beklemeyi tercih ederdim. Ama bir açıdan sen de haklısın. Neticede planlarını haziran sonuna göre yapmışsındır. Ama 560M için 15 gün fazladan beklemeye değer bence.
  • aldım inş. gelicek :D 560 modelini
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.