Şimdi Ara

Monster pil ömrü

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
22.779
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • MONSTER® ABRA A5 V5.2.1 15.6" ürününü oyun oynamadan sadece webde gezinme amaçlı kullanırsam pil tahmini kaç saat dayanır ? 3-4 saatlik bir performans alabilir miyim?



  • yaniaslankadaraslan kullanıcısına yanıt
    Sn. yaniaslankadaraslan;

    Optimum süreyi en iyi test ederek bulabilirsiniz.

    Size tavsiyemiz bataryanız tam dolu iken sadece internette gezinme (video izlemek ya da youtube videolarını izlemek bataryanızı daha çabuk tüketir) ile ekran parlaklığı ayarınızı bir yere not ederek, bluetooth ve wi-fi 'yi aktif yapıp ya da uçak moduna alarak kablolu LAN internet bağlantısı kullanıp, güç seçeneklerinden de dengeli ya da enerji tasarrufu modlarında bataryanın tam bitiş süresini not ederek ve bu testi en az 3 kez tekrarlayarak ortalama bir süre elde edebilirsiniz.

    Ya da bu iş için geliştirilen bazı profesyonel yazılımlar ile batarya süresini ortalama bulabilirsiniz.

    Saygılarımızla,

    MONSTER Müşteri Hizmetleri




  • bende monster marka bilgisayar yok . almayı planladığım için bu konu hakkında bilgi edinmek istedim , siz ortalama bir süre söyleyebilir misiniz ? Mesela 3 saatlik bir filmi fiş takılı olmadan sorunsuz izleyebilir miyim ya da webde gezinebilir miyim bu 3 saatlik sürede ?
  • MonsterMusteriHizmetleri kullanıcısına yanıt
    Bilgisayarı bataryada kullanımı yada prizde kullanım hakkında tavsiyeniz nedir ? Hep şarjda kullanım mı daha iyidir yoksa dolunca prizden çıkartmak mı ? Tavsiyenizi merak ediyorum
  • zhny kullanıcısına yanıt
    Prize takılı kullanın hücrelerin kendini yenilemesi açısından pili ortalama 10 günde bir uyarı verene kadar boşaltıp doldurursunuz.Bazıları pile zarar verir korkusuyla doldu mu fişten çıkar yada bataryayı çıkar gibi söylemlerde bulunur itibar etmeyin bunlar eskide kaldı batarya dolduğunda gücü keser makine fişten güç alır elektrik kesintilerinde voltaj düşmelerinde pil devreye girer makine korunur.
  • yaniaslankadaraslan kullanıcısına yanıt
    Donanımı güçlü bir makine oyunlarda 1.5 saat bile gitmiyor film gibi şeylerde bu optimum 2-2.5 saat aralığına çıkar fazlada olacağını zannetmem yine bir konuda bu sorulmuştu ve monster kullanıcısı arkadaşların cevapları bu yöndeydi.Zaten sabit yerde kullanacaksanız tabiki de fişe takılı kullanın.
  • Cengaver53 C kullanıcısına yanıt
    Anladım , cevabınız için çok teşekkürler .
  • Arkadaşlar forum baya eskimiş ama yinede girip bir fikir almak isteyenler olur diye bir Monster abra a5 v15.2 kullanıcısı olarak deneyimlerimi paylaşayım. Öncelikle her bilgisayar aynı değil ama aşağı yukarı aynı oluyor abra serisi için konuşayım eğer oyun oynayacaksanız kesinlikle şarjda oynayın çünkü hem performans alamazsınız hemde şarj yarım saat bile yetmeyecektir en kötü cs-go gibi bi oyunda yani ama eğer oyun dışında film izlemek veya web de gezinmek gibi şeylerden bahsediyorsak pil tasarrufu modunun 4 bölmesi var en yükseğe getirdiğimde 5 6 saat çok rahat çalışıyor lakin performansa ta biraz düşüş var eğer ortada kullanırsanız 4 saate falan inecektir en yüksek performansta da muhtemelen 2 saat yetecektir. Almak isteyenler içinde ben tavsiye ederim memnun kaldım abra serisi özellikle hem yun hem iş alanında dört dörtlük bir cihaz ha alırken de bence 300 400 fazla verin işlemciyi i7 yapın ssd yi yükseltin çünkü bunlar gerçekten çok işe yarıyor sonra pişman olursunuz. Toparlayacak olursak pil konusunda eğer tasarrufta kullanırsak 5 6 saatlik bir performans verebiliyor tabi bu yaptığınız işleme göre de değişiyor bunlar ortalama rakamlar sadece film izliyceksen birebir deneyimimi vereyim netflixte 4 bölüm peaky blinders izledim yüzde yüzden yüzde 15 e düştü ki buda 4 saat film demek ayrıca tasarruf modu en alt yüksek değildi ona rağmen 4 saat rahat izledim. İnşallah bi faydam dokunur




  • veyselbozkurt V kullanıcısına yanıt
    Bilgilendirme için teşekkürler
  • thr0xy T kullanıcısına yanıt

    cihazın en kötü yanı bataryasının çok kötü olması hiçbir şey yapmasanız bile batarya çok çabuk boşalıyor. Alacaksanız ona göre alınız.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.