Şimdi Ara

Monster Pusat Fare sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
6.601
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • 1 aydır Monster Tulpar V.8 sahibiyim. 2 küçük şikayetim var...

    1. Pusat mouse kullanıyorum. Sitedeki ayar programını yükledikten sonra açılışta mouse çalışmıyor. İlla aygıt yöneticisine gidip kaldır deyip tekrar donanım değişiklerini tara dediğimde çalışıyor. Her açılışta bunu yapmak sinir bozucu oluyor. Touchpad kullanmayı sevmeyen biriyim... Buna bir çözüm öneriniz var mı?

    2. Fan bilgisayar kasacak hiç bir program açık değilken de şiddetli bir şekilde ses çıkarıyor. ( İşin garibi şuan şikayet yazıyorum ya ses sıfır :))) Bu sesin şuan olduğu gibi sessiz olmasını istiyorum... Kontroldeki ayarlara girdim ama bir türlü susmuyordu... Bu konuda sıkıntı yaşayıp çözen var mı var ise nasıl çözdü?

    İlgilenenlere şimdiden teşekkürler...



  • 1. sıkıntın için birşey diyemicem ama,

    2.'si için Güç seçenekleri> plan ayarlarını değiştir> gelişmiş güç ayarlarını değiştir> İşlemci güç yönetimi> En yüksek işlemci durumu'nu %80 yap ne ses kalır ne de ısınma. (Oyunlarda performans kaybı olmaz olursa arttırırsın)
  • 1. Sorununu çözdün mü bilmiyorum ama çözmediğini varsayarak ve başkalarına da yardımcı olur düşüncesiyle cevaplamak istiyorum.
    Aygıt yöneticisine girdikten sonra sorunlu aygıta sağ tıkla - özellikler - sürücü yazılımını güncelleştir - sürücü yazılımı için bilgisayarımı tara'yı seç. Sonrasında Programın kurulu olduğu dizini göster ve içerinden "DRIVERX64" klasörünü göster tamam de ve ileri butonuna tıkla. Büyük ihtimal sorunun çözülecektir.
  • özgüür Ö kullanıcısına yanıt
    Neredeyse 2 sene olmuş, o zaman 1. sorunu çözememiş fareyi kaldırmıştım, ve bu sorunu da unutmuştum. Fareyi dolapta görünce tekrar kullanayım dedim, aynı sorun yine çıktı google'da bir arattım benim posta yorum yapmışınız ve sorun çözüldü :))) Teşekkürler Özgür bey...
  • uefacup U kullanıcısına yanıt
    :)) yardımcı olabildiysem ne mutlu bana rica ederim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aynı sorun bende var bir türlü çözemedim. Yardımcı olabilirseniz çok sevinirim. Windows 10 Pro kullanıyorum.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.