Şimdi Ara

monster serisi 3 bilgisayar arasındaki fark nedir?Sonuca göre sipariş vericem

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
2.385
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • ARKADAŞLAR FOTOĞRAFLARI BURAYA ATIYORUM BEN ARALARINDA BİR FARK GÖREMEDİM UFAK TEFEK ÖZELLİKLER DIŞINDA SİZ GÖREBİLİYORMUSUNUZ?

    VE BENİM AKLIMDA MONSTER® ABRA A5 V1.1.2 15.6" VAR (FİYAT ÖNCELİKTE TABİKİ DAHA OYUN MAUSE Sİ İLE KULAKLIK ALICAZ)
    VE BİRDE A7 SERİSİNDEKİ 17" LİK EKRANA ARADAKİ 400TL LİK FİYAT DEĞERMİ? YANİ AL ARADAKİ EKRAN FARKI OYUN KALİTESİNİ İNANILMAZ ETKİLİYO DİYEBİLİRMİSİNİZ? EVDE PC KULLANIYORUM 22" MONİTÖRÜM VAR ONA BAĞLARIM MUHTEMELEN LAPTOPU ALINCADA AMA ALMIŞKEN İYİSİNİ ALAYIM SIK SIK GEZDİĞİM İÇİN ÇOK EVDE DURMUYORUM.

    CEVAPLARINIZI BEKLİYORUM SAYGILAR...


     monster serisi 3 bilgisayar arasındaki fark nedir?Sonuca göre sipariş vericem monster serisi 3 bilgisayar arasındaki fark nedir?Sonuca göre sipariş vericem monster serisi 3 bilgisayar arasındaki fark nedir?Sonuca göre sipariş vericem







  • Ekran boyutu tercih meselesi ama 400 TL farka değmez bence. Zaten monitöre bağlayıp oynarım demişsiniz. Onun yerine SSD , Ram vb. yükseltmeler yapılabilir.

    Abra A5'ler arasındansa tercihim v1.1.1 'den yana olurdu. Ekran kalitesiyle bir adım önde > %95 NTSC Color Gamut



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oricalcus -- 7 Haziran 2014; 10:49:55 >
  • oricalcus kullanıcısına yanıt
    200 tl ye fiyat farkı değermi sizce peki ? daha oyun kulaklığı ve oyun mausesi alıcam sipariş verirken yanında yaklaşık 300 tl de onlar tutuyor. sizce v.1.1.2 sipariş etsem ekran kalitesinden dolayı pişman olurmuyum monitörüme bağlamadığım zamanlarda?
    ve birde ssd olayını tam anlamıyorum ben ssd alsam mesela 60gb yeterli olurmu? bunu ne için kullanırım? sadece taksam içine hiçbirşey atmasam yine bilgisayarın performansı artarmı?
  • oricalcus kullanıcısına yanıt
    birde MONSTER® ABRA A5 V2.1 15.6" nasıl bununda ekranı aynı demi ? fiyat farkını neden koyuyorlar insanların aklında "?" bırakıyorlar.
  • Kardeş git cipli ps3/4 al laptop 2 sene götürür ps3 8 senedir var şuan 4 e geçildi hala gta5. Watch doğa hepsini açıyor

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Genellikle monitöre bağlı olarak oynayacaksanız 200 TL fark vermeye gerek yok ama monitöre bakmadığınız zamanlarda pişman olabilirsiniz. Tabii ki kişisel bir yorum bu.

    Monster'larda satın alma evresinde özelleştirme kısmından SSD, Ram vb ekleyebilirsiniz, size eklenmiş halde teslim ediliyor. Sizin takmanıza gerek yok.

    SSD'yi kesinlikle öneririm. SSD'nin hızından yararlanmak için işletim sistemini, programlarınızı ve sık oynadığınız oyunları SSD'ye yüklemeniz gerekiyor. Bilgisayarınızın açılp kapanması, programların çalışma hızı gerçekten çok fark ediyor/çok hızlanıyor. Oyunlara tek etkisi yükleme sürelerinin daha hızlı geçmesi onun için sık oynadıklarınızın dışındaki oyunları HDD'ye kurmanızı öneririm. Hepsini de HDD'ye kurabilirsiniz, oyunlarda bir performans artışı sağlamıyor çünkü. En az 120 GB bir SSD ekletmenizi öneririm.

    Şu rehbere göz atabilirsiniz > Link

    v2.1'in kasa yapısı farklı. Şurada farkları belirtilmiş > Link (sayfanın aşağılarında)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oricalcus -- 7 Haziran 2014; 11:17:11 >




  • @elkarun sağol kardeşim ben laptop düşünüyorum yinede tavsiyen için teşekkür ederim :)

    @oricalcus sanırım en mantıklısı MONSTER® ABRA A5 V1.1.1 15.6" biraz daha para verip kaliteli ekran olanını alayım birde "60GB Mushkin MKNSSDAT60GB-V mSATA SSD Disk SATA-III 6GB/sn (Okuma : 330 MB/s - Yazma : 520 MB/s) " ve "Thermaltake Tt eSPORTS Black Kablolu Gaming Mouse 4000 DPI Laser Sensor"

    Aynen böyle sipariş vericem ssd ye sadece işletim sistemini kurar ve oyunu yükler oynar bitirincede silerim bu şekilde ssd yi kullanırım 60gb yeterli olur sanırım yada sadece işletim sistemi kurulu kalır. mauseyi almam lazım en azından mause önemli zaten almayı düşünüyordum pc'imde de bu zamana kısmetmiş.

    Aynen bu şekilde sipariş verdiğimde 2.993,70 TL KDV Dahil oluyor. Böyle sipariş edicem uygunmudur sizcede mantıklı mı?
    Birde linux ile sipariş edicem w8 yüklediğimde garantisi bozulurmu geçenlerdede sordum bozulmaz dediniz ama aklıma çok takılıyor bu benim garantisi bozulursa hiç iyi olmaz. Teşekkürler ilginize.




  • jaclo350 J kullanıcısına yanıt
    Alıcaksan tüm özelliklerini bil v1.1.1 tasarımı hoş değildir söyleyim kasası plastiktir onun dışında başka kötü yanı yok zaten :)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İşletim sistemi yüklemek garantiyi bozmaz.

    Eğer imkanınız varsa 120 GB'lık bir SSD ekletin, işletim sistemini ve programlarınızı (tarayıcı, office vb.) SSD'ye kurarsınız. İşletim sistemi neredeyse 20 - 25 GB arası yer kaplıyor. HDD'yi sadece oyun ve depolama amaçlı kullanırsınız.
  • Biliyorum dostum zaten oyun bilgisayarı aradığım tasarım değil tasarım arıyo olsam zenbook alırım :)

    En iyisi ben 1-2 hafta daha düşüneyim elime biraz daha para geçerse 128gb ssd ve mauseyi alırım, yarın falanda şirketle görüşüp bir şekilde şu garanti işinide sorucam bozulur derlerse mecbur w8 ile alıcaz ssd de yalan olur eğer öyleyse :(

    MONSTER® ABRA A5 V1.1.1 15.6" veya MONSTER® ABRA A5 V1.1.2 15.6" alıcam gibi başka alternatif önerebilecek olan varsa önerilere açığım, ssd 128gb + mause alırsam v1.1.2 alırım ama ekrandan vazgeçicez o durumda da...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.