Şimdi Ara

MONSTER T77FL903 almak istiyorum. nasıldır?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
44
Cevap
0
Favori
2.059
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar şu notebook iyimidir almayı düşünüyorum da

    MONSTER T77FL903

    Ancak buna karar verebildim
    Not: Ağırlık benim için önemli değil



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi leoahmet -- 6 Şubat 2008; 15:28:49 >



  • monsterlar hizli olmasi sorun deil ama bozulunca haberin lsun kargo ile garantiye gonderme icinden malzeme calip sana gonderiyor ustune ustluk bide hirsiz damgasi yiyorsun. ben gonderdim yok dediler biz herseyi ile yolladik bende bunu ramlerden biri yok ve adaptoru bide fatura ve garantisi yok dedim 10 dakka sonra aradi adaptor burda ama rami biz alamdik. bende hani biz hepsini yolladik dediniz. bende madem rami yoksa tekno kaski var ben oraya yollayacam bilgisayarimin parcasi calinmis diye rapor alip parmak izlerini kontol ettirecem dedim. bunlar gercekler. nede olsa ben hirsizliga karsi sigorta ettirdim dedim. neyse suanda servise yolladim. gelince tekrar kontol ettirecem. bu sefer kargonun onunde vidalarini hepsini sokecem birde sayacam. bide calisiyormu diye konrol edecem.
    dediler biso hic bir sirket garanti vermiyor. sadece tek seferde bir sirkete mail attim onlar biz bunu garanti kapsaminda yapiyoruz dediler.
    bunlarda yanlislikla biosun giderse haberin olsun ektradan para vermen gerekiyor. bence sen bir baska notebook al. ayrica bunlarda elini koydugun yerin rengide gidiyor. benimki gelsin fotrafini cekip koyayim aldigim tarigide yazayim bak kac ayda ne hale geliyor.




  • ilginç
  • ilginç
  • bu dediklerimin dogru olduguna seref nasmu uzerine de yemin edebilirim. belki benim dalga gectimi saniyorsunuz ma gercek bu. hayir yani bilgisayarin ramini ne diye sokeyim ki bilgisayar teknokaskosu var calindi diye rapor yada kirildi diye rapor alir parasini alirim. zaten Antalyada polisler hirsizliklarin pesine gitmiyor diye kasko yaptim evden daha once bilgisayarim calindi polis hic ilgilanmadi bile adamlar demiyor bu bilgisayarin modeli nedir seri numarasi varmi. bunlari ben daha gittim verdim ama nerde.
    Bios icinde cizgi elektronige mail atmistim. onlarda bu guncellemeleri garanti kapsaminda yapariz dediler. birkez dilim yandi bir daha bildigim yoldam sasmayacagim.
  • monster - casper -arçelik .. gibi markalardan laptop almanı tavsiye etmem.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: V2

    monster - casper -arçelik .. gibi markalardan laptop almanı tavsiye etmem.

    sana hak veriyorum ben normaldede almazdim bizim kardes bilgisayar muhendisli okuyor bir bok biliyor dedik aldik. yoksa ben alirmiydim. hp, Asus, macintosh, IBM, gibi markalar dururken. buna ders oldu.
  • Biri Hp mi dedi???
  • böyle şeyler bitek monstetın başına gelmez ki nie ona yükleniyorsunuz. insanlık hali unutlmuştur bişi olmuştur. ama sanmıyorum alcaklarını hatta çalcaklarını hiç zannetmiyorum. ben bi kez teknik servis kısmına girdim 5-6 tane laptop duruyodu ve hepsinin üstünde modelleri ve özelliklerinin olduğu fatura gibi bişiler vardır. adamlar paketlerken onada bakıyodur ayrıca. heralde tammı deilmi yazana uygun mu? bakıolardır die düşünüorm.


    ayrıca hp demişsin bende güldüm. hp pavilonlarıda yurtdışına yolluyolar 2 ay yok. :D ve çok hatalılar.

    ayrıca monsterın özelliklerine dicekte yoktur heralde.

    ben aylardır kullanıyorum. performans ve dier herşey harika. hatta çoğu kişiden hayatımda kullandığım en hızlı vista sözlerinide çok duydum.

    ++++

    parça kalitesi vs. dien çıkar şimdi. demek istiyorum ki. Focushop a gidin. bi katalogları var. uzun uzun bu monsterın ne mal oldunu anlatmışlar. onu okuduktan sonra ve biraz internette araştırma yaptıktan sonra. kararım monster oldu.


    ben T77FL904 kullanıyorum çok memnunum ve herkesede öneririm.




  • müşteriyi hırsızlıkla suçlayan bir firmadan asla alışveriş yapılmaz!
  • quote:

    Orjinalden alıntı: Fb100.Yil

    müşteriyi hırsızlıkla suçlayan bir firmadan asla alışveriş yapılmaz!



    kim hırsızlıkla suçlamış konuyu açıklarsanız seviniriz???

    ben 77fl904 kullanıcısıyım gayet de memnunum.arkadaşıma 75fl901 diğer arkadaşıma da 77fl906 aldım.hiçbir sorun yok şükür.
    gayet de ilgili olduklarına ben şahidim öyle çamur at izi kalsın yapmaya gerek yok.
    ayrıca bu fiyatta bu özellikte başka bir laptop bulursan alabilirsin
  • cıksın buraya sahipleri cevap versin bana ben uzatmak istemiyorum konuyu firmaya zarar gelmesin diye ama bugun aradılar malzmeleri bulmuslar.
    konus sekilde gelisti ben bunun ram yok bide adaptoru yok dedim hayır beyfendi kesinlikle biz butun parcaları iel gonderdik dediler. ozaman bende demek siz gonderdiyseniz ya kargo firması caldı yada ben caldım dedim. gelsin firma yetkilisinden biri yalansa soylesin. ozaman ben en serefsiz insanım derim. yalan soyleyen serefsizdir. hayır basta deseler ki bir bakalım burda kalmıs olabilir deseler neyse sesimi cıkarmayacaktım ama beni oyle bir cevap verdilerki kesin ifadeler kullandılar ben onların biraz bekleyin kontol edelim demelerini bekliyordum. adımda forumda yazıyor faturanın uzerinde de adım yazıyor.
    gerci bugun aradılar herseyi sapa saglam yamıslar gonbderecegiz dediler. yine benden once onların arayıp ozur dilemelerini beklerdim ben bunları buya yazmadan once ama nerde bir defa arada bir sorun olustu ya
    konuyu uzatmak istemiyordum ama siz uzatın dediniz uzatıyorum.
    dediklerimin arkasındayımda. ama dedigim gibi fazlada uzatmanın bir anlamı yok. saolsunlar bilgisayarı tekrar gonderdim ve yaptılar. ve hersyini kontrol edip gondereceklermis bugun. keske ofke ile bana cevap vermeyipte bir kontol edelim deseydiler ve parcaları bulsaydılar o anda ve durum bu hale gelmeseydi.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi muslumaslan -- 16 Şubat 2008; 0:38:00 >




  • quote:

    Orjinalden alıntı: tunay_erbatur

    Biri Hp mi dedi???

    dikatini cekiyorsa macintosh da dedim yada sony, ama HP compaq serisi alacak al pavilionlar o kadar iyi deil.
  • Monster'dan uzak dur...
  • http://www.donanimhaber.com/videolar.asp?izle=91

    Bu videoyu izleyin.
    Burdaki Model T73FL901 yani eki bi model arkadaşın dediği T77FL903 bunun kat kat ve üstünde ki adam bu aleti övdüğüne göre bunu napardı.
  • Yazık günah ya, Monster alınırmı arkadaşlar, laptop, masaüstü sistem değilki toplama bişeyler yapasın, çok farklı bir mimari ve bana göre kesinlikle marka alınması gereken yegane şey + bununla birlikte bu monster in sitesini gezdim, ürünleri inceledim bana fiyatları çok uygun gelmedi, 2500-3500 ytl ler gördüm bazı ürünlerde hatta, gerçekten varmı bu fiyatlara -özelliği ne olursa olsun- bu cihazları alanlar merak ediyorum
  • quote:

    Orjinalden alıntı: sky__walker

    Yazık günah ya, Monster alınırmı arkadaşlar, laptop, masaüstü sistem değilki toplama bişeyler yapasın, çok farklı bir mimari ve bana göre kesinlikle marka alınması gereken yegane şey + bununla birlikte bu monster in sitesini gezdim, ürünleri inceledim bana fiyatları çok uygun gelmedi, 2500-3500 ytl ler gördüm bazı ürünlerde hatta, gerçekten varmı bu fiyatlara -özelliği ne olursa olsun- bu cihazları alanlar merak ediyorum


    neden alınmasın anlamadım?

    sony alıp aynı özellikler için 4000 ytl mi vereyim?
    ya da toshiba alıp 3500 ytl mi?

    gereksiz muhabbetler yapmayalım lütfen o 2500 ytl dediğin laptopun diğer markalarda ne kdr olduğunu yukarıda yazdım...

    bu laptopun tek olumsuz özelliği kasası başka da bir sorunu yok tam bir performans aleti.
    görünüş isteyen vaio alabilir 4 kağıt verip...




  • Herkes bulmuş kendi kendine içini rahatlatma yöntemi, nerden nasıl salladın bilmiyorum 3-4 bin ytl leri, o devir geride kaldı artık Toshiba'nında Sony ninde her keseye göre modelleri var.

    Benim demek istediğim şey çok basit

    5x özellikli Monster yerine, 2x yada 3x özellikli Sony, Toshiba vb. tercih edin.Bana göre laptopta marka çok çok önemlidir, görünümden falan bahsetmiyorum, genel olarak konuşuyorum. Ben nasıl insanların içlerine sinipte toplama laptoplara bu paraları verdiklerini gerçekten anlamıyorum



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sky__walker -- 17 Şubat 2008; 0:49:11 >
  • quote:

    Orjinalden alıntı: sky__walker

    Herkes bulmuş kendi kendine içini rahatlatma yöntemi, nerden nasıl salladın bilmiyorum 3-4 bin ytl leri, o devir geride kaldı artık Toshiba'nında Sony ninde her keseye göre modelleri var.

    Benim demek istediğim şey çok basit

    5x özellikli Monster yerine, 2x yada 3x özellikli Sony, Toshiba vb. tercih edin.Bana göre laptopta marka çok çok önemlidir, görünümden falan bahsetmiyorum, genel olarak konuşuyorum. Ben nasıl insanların içlerine sinipte toplama laptoplara bu paraları verdiklerini gerçekten anlamıyorum





    Monster alan adam heralde office programı kullanmak için almıyo. oyun için alıyo performans için alıo. Saçma sapan toshibalar hala piyasada monster modellerini bile kaldırdı.

    ben şöyle diyim senin 4 ay ffelan oldu sanırım ben bu aleti alalı. arkadaşımla birlikte laptop aldık. o gün vatandan 2.600ytl ye dünyanın parasını verdi Toshiba A200 aldı. (sınıflandırırsan onunki 3x)

    ben de gittim 1 hafta sonra bu monsterı aldım 2.250 ytl (5x dır heralde) ye ve adamın bilgisayar fifa 2008 de 6 tane adam yan yana geldimi kasıo. oyunlarda kasıyo.

    diyosunuz ki her bütçeye uygun laptop var eet toshibanın geçen gördüm 1.200ytl ye vardı ona sınıflandırırsak (1x dır heralde. :S

    Herkes ihtiyacı olan bilgisayarı alıo. ona göre para verio. performans isteyen monster. çalışan adam (office autcad vs.) toshiba (1x) eh arada oyun oynarım diende gitsin dünyanınn parasına (3x) alsın.


    monsterı kullanmadan etmeden laf atmayın. benim tüm arkadaşlarım herkes ben bu aleti alcam dedimde. gülüolardı monstermı one la çin malımı. elinde patlar. diolardı. performansına laf atıolardı. şimdi hepsi sustu.

    kasa kalitesinede bişi demeyen hp nin pavilonlardan önceki 2-3 sene önceki kasa kalitesiyle aynı seviyede.




  • PC de oyun oynama devrinin geçtiğine inananlardanım o nedenle pc de oyun oynamak, oyun oynamaya yatırım yapmak yada bu uğurda laptop olmak bana göre saçmalıktan başka bişey değil çünkü pc de oyun yok yada konsola göre çok çok geç çıkıyor, yada çıkanlarda fifa 2008 gibi çöp oluyor (konsollardaki fifa2008 ile pcdeki arasında çağ farkı var)

    Konsol-pc oyunu işine döndü laf ama konu açılmışken söyleyeyim dedim.

    Laptop elbette tercih meselesi, büyük konuşmayayayım ancak ben 1 ytl dahi vermem Monster'a, Datron'a vb. türevlerine, laptopların sadece kağıt üzerinde yazan özelliklerine göre değerlendirilmemesi gerektiğini düşünüyorum çünkü mimari itibariyle toplama sistemlerin bu yapıya elverişli olmadığını arkada mutlaka sağlam firmaların olması gerektiğini savunuyorum.

    Herkes elbette özgür gider istediği markayı alır



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sky__walker -- 21 Şubat 2008; 16:50:19 >




  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.