Şimdi Ara

Monster Tulpar t5 v17.1 muallakı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
378
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Mrb arkadaşlar aklımda uzun zamandır iyi bir oyuncu bilgisayarı almak vardı

    Önce Vatan Bilgisayardan LENOVO Y520 GTX 1060 LI aldım ama önce ekranda ışık sızması çıktı daha sonra ise tamire gittiğinde pilini değiştirip yolladılarından dolayı para iadesi aldım.

    Bu sıralarda Monster T5 v17.1 bakarken stokların bittiğini fark ettim müşteri hizmetlerine sorduğumda 1 hafta sonra yeniden stoğa gireceğini öğrendim.

    Benim aklımda olan firmalar : 1)Monster t5 v17 2)MsI GTX1050İ olan model malum fiyatlardan dolayı gtx1060 lık alamıyoruz.
    3)Asus ondaki sıkıntı ise ısınma sorunu çok fazla 4)DELL G515 bunun ile ilgili bir bilgi bulamadım.

    Bunlar arasında kaldım birde Clevo nun sitesine baktığımda T5 V17.1 kasasının olmadığını gördüm acaba üreticisi başkamıdır? Çünkü internette bu kasa ile hiç bir feedback yok , fiyatından dolayı olabileceğini düşündüm yardım ederseniz sevinirim. Yukarda bu saydıklarımdan artısı ve eksileri nelerdir çok arada kaldım para ve performas konusundan 9000 TL nin üstüne de çıkamam amacım eve geldiğimde sorunsuzca PUBG CS FM19 GTA 5 WATCH DOGS tarzı oyunları oynayabileceğim bir makina alıp en za bir 5 yıl kullanamak yardım edersenzi sevinirim.







  • hocam şimdi üstünüze biraz link atıcam kusura bakmayın :D
    monsterın bu modeli tongfang-GJ5CN6E linkteki eleman inceleme yapmış ingilizce
    https://www.kitguru.net/lifestyle/mobile/notebook/dominic-moass/cyberpower-tracer-iii-i7-8750h-gtx-1060-laptop-review/
    alttaki linkte gtx1060 lı laptoplar ve fpsleri görülmekte. karşılaştırma olması açısından ben şu ana kadar Cod BO4, batman arkham knight ve witcher3 oynadım. Tüm ayarlar en yüksekte cod da 60-70 fps aldım turbo fan açıktı cpu gpu 70°C geçmedi. Batman de 75 fps aldı aynı sıcaklık ve fan aynı durumdaydı. Witcher3 de fpsleri kontrol etmedim ama ultrada rahat bir şekilde oynuyorum.(hairworks sadece ana karakter için açık)
    https://www.notebookcheck.net/Mobile-NVIDIA-GeForce-GTX-1060-Laptop-Benchmarks-and-Specs.169547.0.html
    cihazla ilgili sorunuz olursa elimden geldiğince cevaplamaya çalışırım. Ayrıca bu cihazı almayı seçerseniz ana konuya beklerim.




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.