Şimdi Ara

Monster Tulpar T7 v20.2 fikriniz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
893
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba Monster Tulpar T7 v20.2 aldım. Sanırım bu pisayada bu fiyatlarda parçalarına göre mesela RTX 2060 reflesh ve intel core i7 10. Nesil bu parçalara göre bu fiyata alınabilecek en makul cihaz sanırım sizlerin fikirlerini merak ediyorum ayrıca 1tb HDD yerine biraz daha bütçe bekleyip 1tb SSD almak daha mantıklı sanırım sizce ssd 2.5 içe olanlar mı olmalı yoksa m2 mi?




  • Bende aynı cihazı almak istiyorum ama kendi sitelerinde bazı kredi kartlarına taksitli alışta vade farkı koyuyorlar. G.gidiyor sitesinden almak isteyince de 256 SSD yi 512 yapmak için ürün eve geldikten sonra açmadan upgrade için geri servise kargolamam gerekiyor. Şu an 2. el MSI veya ASUS bakmaya başladım. Bu satış taktiği ile seçenek bırakmadılar.

  • Dostum Kredi çekip almak daha mantıklı format aynı sonuçta sitesindeki faiz oranları çok yüksek bende kredi çekerek aldım nispeten daha iyi

  • Monster Tulpar T7 v20.2 yi gittigidiyor uzerinden aldım. Şuan 10500 tl gibi çok uygun bir fiyatta. Gtx2060 ve 17 inc 144 hz ile bu fiyata şuan çok iyi.


    Cihaz geldiğinde inceledim bir adet ölü piksel vardı. Direk iade ettim ve geri aldılar. Daha sonra bir adet daha aldım hiç bir sorunu yok ışık sızması bile görmedim.


    256 ssd nin yanına elimde olan 1tb ssd yi kendim ekledim ve herhangi bir sorun oluşmadı. Zaten alt kasayı açmak garantiyi bozmuyor. Performans olarak çok memnunum. Daha önce Asus Rog serisi kullandım ve fan sesi beni delirtiyordu fakat tulpar t7 de fan sesi normal seviyede. Masaüstünde 40-41 derece oyunlarda 85 derecelerde.


    Throttlestop programıyla turboboost çarpanını 40 a çekerseniz oyun performansı etkilenmiyor ve cpu derecesi 78 i geçmiyor.


    Sadece kasa kalitesi olarak biraz düşük kalıyor.





  • salih_2828 kullanıcısına yanıt

    Turboboost çarpanı ne işe yarıyor hocam belki işlevseldir

  • ben de merak ettim bu carpan olayini. bu arada v20. 2.1 siparis ettim bekliyorum kargodan gelmesini


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.