Şimdi Ara

Monster Tulpar T7 V25.1-25.1.1 Ana Konu (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
194
Cevap
10
Favori
20.420
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Merhaba ,


    3 gün önce N11 den 15.680 liraya 25.1 modelini satın aldım. Cihazdan son derece menunum şimdilik. Bios sürümüm sanıyorum güncel.


    Sadece arayıp ta bulamadığım ekran kontrast renk vs ayarlarını nereden yapıldığı... Bu konu hakkında yardımcı olursanız memnun olurum.


    Teşekkürler.


    Monster Tulpar T7 V25.1-25.1.1 Ana Konu
  • cihazı 20 ekim 2021 tarihinde aldım. 30 ekimde elime ulaştı. cihazda inanılmaz miktarda ışık sızması ve 3 adet ölü piksel olduğu için ertesi gün değişim istediğimi özellikle belirterek geri gönderdim. cihaz 1 hafta sonra elime tekrar ulaştı fakat cihaz değişimi yerine tamir yapmışlar bunu da belirteyim.


    yapay zeka üzerinde çalıştığım için bu cihazı aldım. çok fazla oyun oynamadığım için sadece valorant ve lol oyunlarını deneyebildim. aldığım sonuçları paylaşıyorum;


    oyun adı/mux kapalı fps/mux açık fps/kalite

    valorant / 180 / 240 / ultra

    lol / 220 / 250 / ultra


    fps'ler ortalamadır.


    bazen valorantta mux kapalıyken fps'in 140'ları gördüğü bile oluyordu nedenini anlamadım. (hayır, ısındığı için değil. cihaz 140 fpsi gördüğünde sıcaklığına baktım ve 50 dereceydi)


    soğutması aşırı iyi. oyun oynarken alt+tab yapıp görev yöneticisinden gpu sıcaklığına bakıyorum sıcaklığın şu ana kadar 60'ın üstüne çıktığını görmedim. (turbo modu kapalı olmasına rağmen)


    eğer cihazın çok ısındığını düşünüyorsanız fn+8 tuşuna basarak turbo modunu açıyorsunuz ve uçak kalkar gibi ses çıkarıyor. 1dk içinde sıcaklık 50 derece altına iniyor. bu işlem ne kadar sağlıklı bilmiyorum bilen varsa cevaplarsa sevinirim.


    cihazın klavyesi hakkında kötü şunları söyleyebilirim (o da bir yazılımcı olduğum için) < > tuşunun yeri, enter tuşunun çok küçük olması, virgülün enter tuşunun üstünde olması. bunları kafanıza takmıyorsanız kesinlikle memnun kalırsınız çünkü steel series klavyesi var ve hissiyatı oldukça tatmin edici. eğer steelseries gg programını indirirseniz her tuşa ayrı ayrı istediğiniz rengi verebiliyorsunuz.


    cihazla ilgili driver sorunları yaşadım. normalde windows kurduktan sonra windows update yaparken ekran kartı driverlarını otomatik olarak bulup yüklüyordu fakat bu cihazda yüklemedi. 3 kez format attım ama hiçbirinde otomatik indirme yapmadı. nvidia'nın kendi sitesinden son sürüm rtx3060 driverını indirdim. kurulum yaparken "bu nvidia grafik sürücüsü, windows'un bu sürümüyle uyumlu değildir. bu grafik sürücüsü, uyumlu grafik donanımı bulamadı." hatalarını aldım ve hiçbir şekilde ekran kartı driverını yükleyemiyordum. ben de geforce experience indirdim. bu program geforce game ready driver 496.49 sürümünü otomatik olarak kurdu. şu ana kadar hiçbir sıkıntı yaşamadım tertemiz kullanıyorum.


    cihazda ses çıkmıyorsa "Intel SST (Intel Smart Sound Technology" ve "Realtek Audio" driverlarını yüklemeniz gerekiyor. sadece birini yükleseniz bile ses çıkmıyor ikisinin birden yüklenmesi şart. bu driverları intel ve realtek audio'nun kendi sitesinden indirip çalıştırabilir misiniz bundan emin değilim. ben monster'ın bana gönderdiği flash belleğin içindeki programdan yükleyerek bu sorunu çözdüm.


    cihazda touchpad'i kapatamıyorsanız (fn+3 tuşuna basmanıza rağmen touchpad hala çalışmaya devam ediyorsa) "Intel SerialIO" driverını yüklemeniz gerekiyor. yukarıda da dediğim gibi bu driverları intel'in kendi sitesinden indirip de çalıştırabilir misiniz bilmiyorum, denemedim. monster tarafından bana gönderilen flash bellekteki sürücüleri kurdum.


    cihazın driverlarını indirebileceğiniz link burada: Monster Notebook | Performans Tutkunlarına Özel Notebook'lar


    benim ise bu cihaz sahiplerine bir sorum var; cihazın şarj adaptöründen cızırtı sesi duyuyor musunuz? benimkinde rahatsız edici yoğunlukta bir cızırtı sesi var ve sessiz bir ortamda çok rahat duyabiliyorum ve bu beni rahatsız ediyor. farklı prizde de denedim sonuç aynı. bu şarj aletini böyle kullanmak cihaza ne gibi zararlar verebilir? teşekkürler.


    eğer cihazla ilgili herhangi bir sorunuz varsa bana telegram'dan 7/24 mesaj atabilirsiniz. sürücülerle ilgili sıkıntı olur, cihazla ilgili sormak istediğiniz herhangi bir soru olur, bir mesaj uzağınızdayım. telegram adresim: @benbirbenim





  • Pianarda P kullanıcısına yanıt
    Güle güle kullanın benim adapterde boyle bir problem yok fakat kulağımı yaslayıp dinlemedim yada kullanırken dikkatimi cekmedi bende bu bilgisayari yazilim amaçlı kullanıyorum dediğiniz gibi klavye alişmak lazim ilk geldiğinde zorlandim fakat sonradan alişiliyor insan
    bilgileriniz sorunlariniz incelemeniz icin teşekkür ediyorum

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Arkadaşlar merhaba bende 11.11 indiriminde cihazı 15.600 civarına alarak aranıza katıldım şu an fiyatı 21 leri geçmiş. Cihazsa 2 sorunum var ilki her yerde bios tuşu F2 yazıyor ancak bende çalışmıyor. 2. sorunda nvidia dan sürücüyü indirince sistem uyumluluğu kontrol edilirken bu grafik sürücüsü uyumlu donanım bulunamadı diyor bu sorunu çözen var mı?

  • xbizx kullanıcısına yanıt

    Merhaba,


    Delete ile bios a girin.


    Sürücü konusunda ise nvidia global siteden indirip deneyin bir. Nvidia TR den indiriyor iseniz bazen saçmalıyor.

  • SeneCa61 kullanıcısına yanıt

    Cevap için teşekkürler bios için aklıma tek o tuş gelmemişti :) Sürücü sorununu daha önceki mesajlarda bahsedilen geforce experience ile çözdüm onu yükleyince direk güncel sürücüyü yükledi.

  • Arkadaş bu nedir ya. 1 ay önce 14.5 a aldığım bilgisayar 21.5 olmuş. Biz biosa girmeye çalışırken bizim biosa girmişler haberimiz yok. 😅

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Monster yazısının olduğu çerçeve kısımı, tam yapışmamış olan var mı ? dokununca anlaşılıyor. test edebilirsiniz.

  • SeneCa61 kullanıcısına yanıt

    Bende dokununca hiç pürüz yok.

  • MSI dragon center cihazı tanıyor seri numarası ile ancak diğer özellikleri aktif etmiyor. Sizce bunun bir yolu var mı?


    Monster Tulpar T7 V25.1-25.1.1 Ana Konu
  • xbizx kullanıcısına yanıt

    ışık sızması ne durumda panelide ? Kontrol ettiyseniz fotoğraf atabilir misiniz ?

  • 17.500e alsam mı diye düşünüyorum sinir olmuş bir durumda

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Alma birader düşer bu fiyat demek isterdim. Ama şöyle bi bakıyorum... Durum fena..

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • syasar81 S kullanıcısına yanıt

    Almayacaktım da, şahsım konuştu dolar yine hareket etti ekonomiye can verdi, aldım gitti, kendime hayret ediyorum şu an.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • SeneCa61 kullanıcısına yanıt

    Telefon resim çekerken parlaklık ile oynuyor aslında bu kadar ışık sızması kesinlikle yok.


    Monster Tulpar T7 V25.1-25.1.1 Ana Konu

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Herkese selamlar.

    Arkadaşlar bu model ile mining yapan var mıdır aranızda ? Yaklaşık olarak kaç mh kazılabilir? Yardımcı olabilirseniz çok sevinirim. Ben de bu modelden almak istiyorum fakat net bir veri bulamadım.

  • An itibari ile bende 17.237₺ e almış oldum

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • merhaba arkadaşlar gün içinde monster v25.1.1 modelini 19.200e almıştım indirimli aldım diye seviniyordum . Bu saatlerde bi baktımki 17.500e düşmüş hemen iptal edip 17.500 tl iken aldım.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi **KAAN** -- 27 Kasım 2021; 0:33:22 >
  • Monster Tulpar T7 V25.1-25.1.1 Ana Konu
    Monster Tulpar T7 V25.1-25.1.1 Ana Konugittigidiyor
    Monster Tulpar T7 V25.1.1 Dizüstü Bilgisayar (Laptop) Fiyatı ve Özellikleri - GittiGidiyor
    https://www.gittigidiyor.com/dizustu-laptop-notebook-bilgisayar/monster-tulpar-t7-v2511_spp_1000765?id=722906464

    son 3 ürün arkadaşlar almak isteyen kaçırmasın

  • Merhaba bende dünki 17.237₺ e aldığım 25.1 i iptal edip 16.499₺e 25.1.1 modelini aldim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.