Şimdi Ara

Monster Vs Victor ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
506
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar laptop alacam . Visual Studio,photoshop,sql magament,dreamweaver,Aİ vb. çeşitli programlar kullanıcam. Yazılım için alıyorum. Monster ile victor arasında kaldım. Sağlamlık bakımından parça kalitesi,performans,fiyat vs. bunlar hakkında bilgisi olan varmı? Bu arada Oyun da oynuyacam tabii. 4-5 sene sıkıntı çıkartmasın istiyorum. Oyun vs programlarda . En azında oyunları yüksekte oynayabileyim . Fiyat sınırım 2500 . İlla monster veya victor değil başka önerileriniz de varsa söylermisiniz??? teşekkürler.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emreaydnn -- 24 Aralık 2014; 12:29:46 >



  • sağlamlık-kasa-parça-ses vs. aynı aynı. burda değişken olan servis ve fiyat oluyor.neredeyse 6 aylık süreçte 2 firmadan da negatif birşey görmedim.bu yüzden benim gözümde ikisinin de servisi aynı seviyede.benim için tek far fiyat. hangisi daha ucuzsa o alınır.
  • monsterin malzeme kalitesini kontrol etme fırsatım olmuştu. diğerini bilmiyorum ama kağıt üzerinde aynı ise cihazlar monsteri ben beğenmiştim
  • 2500 liraya monsterdan ancak 860mli modelden alabilirsiniz ortanın üstü sınıf bir kart oldugu için ne yazıkki o kart 4-5 yıl sıkıntısız high oyun oynatmaz şu an bile high oynatamıcagı oyun var. marka olarak monster derim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.