Şimdi Ara

Morgan Stanley analistlerinden Bitcoin'in çöküşüne yorum: Sakin olun, her şey normal

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
1.394
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Morgan Stanley analistlerinden Bitcoin'in çöküşüne yorum: Sakin olun, her şey normal



    Amerikan yatırım bankası Morgan Stanley'den analistler, kripto yatırımcılarının Bitcoin fiyatındaki %50'lik düşüşten neden korkmamaları gerektiğini açıkladılar. Analistlere göre Bitcoin fiyatı daha önce de %50 düşüş gösterdi. Bu kripto paranın 2009'dan beri piyasada olduğuna ve bu süre zarfında, “düşüş” döngüsünün kendini 15 kez tekrarladığına dikkat çekildi.



    Ayrıca Bkz.Elon Musk, Twitter'da NFT avatarların kullanıma sunulmasından rahatsız oldu



    Kripto yatırımcıları sabırlı olsun



    Morgan Stanley dijital para birimi araştırma departmanının başındaki isim olan Sheena Shah'ın raporundan, kripto piyasasında ticaret ağırlıklı olarak spekülatif olduğundan adil bir Bitcoin kuru belirlemenin son derece sorunlu olduğu sonucu çıkıyor.



    Morgan Stanley analistlerinden Bitcoin'in çöküşüne yorum: Sakin olun, her şey normal



    Shah'ın raporuna göre, Bitcoin fiyatı 28.000 doların altına düşerse piyasa daha fazla zayıflık görebilir. Ancak, Bitcoin bir kez daha 45.000 doları aşarsa, bu gelişme de düşüş trendinin sona erdiğini gösterebilir. Banka, Bitcoin'in 2009'dan bu yana 15 ayı piyasasına tanık olduğunu ve son aylarda görülen düşüşün daha önce olanların aralığında olduğuna dikkat çekiyor. Morgan Stanley analistleri ayrıca, kripto yatırımcılarının sabırlı olması gerektiğine de vurgu yaptı.




    Kaynak:https://www.cryptoglobe.com/latest/2022/02/morgan-stanley-on-bitcoin-crash-keep-calm-and-carry-on/







  • Haber editörü keşke btc fiyatlarına bir baksaydın. Sen bu haberi atmadan saatler önce btc 35k$ seviyelerinden 42k$ seviyelerini zorladı.


    Kaynağına baktımda, 4 gün öncenin haberini şimdi verince böyle oluyor. Malum kripto volatil keşke seviyelere baksaydın.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Antor -- 5 Şubat 2022; 12:34:21 >
  • avantadan olmayan birşeyden para kazanmak isteyenler bakalım kim nereye kadar vurgunu yapacak. ve ihale son kimlere kalacak.
  • Antor kullanıcısına yanıt
    BTC kuruna bakmadığımı sanıyorsanız yanılıyorsunuz. Raporda bazı kritik seviyelere dikkat çekilmiş ve BTC'nin yükselişe geçtiği şu dönemde haber ve rapor güncelliğini koruyor. Eleştirmiş olmak için eleştirmeyin bence.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ugur7seven -- 5 Şubat 2022; 14:15:39 >
  • Eğer bir kurum böyle açıklamalar yapıyorsa kaybedecek bir şeyleri vardır. Adamlar o kadar bitcoin almış düşecek batacak diye beyan verecek halleri yok herhalde.

    Dünyanın önde gelen bankalarından Morgan Stanley, Bitcoin’e yatırım yapmaya devam ediyor. 30 Eylül tarihinde Morgan Stanley’in büyüme fonu, yaklaşık 1,5 milyon Grayscale Bitcoin Trust (GBTC) hissesini portföyüne ekledi. Morgan Stanley’e benzer şekilde Insight Fund da aynı süreçte yaklaşık 600 bin GBTC hissesi satın aldı.
    https://www.donanimhaber.com/morgan-stanley-den-yeni-bitcoin-hamlesi--141919
  • MarionCobretti kullanıcısına yanıt

    Borsa avantadan para kazanma değildir. Bir yatırımdır, istersen uzun vadeli yaparsın emeklilik için istersen kısa veya orta vade.


    İlk önce bunları öğrenmek gerekir. Artık tüm yabancı haber kanallarında bile borsa vb. bilgileri verilirken coin bilgleri de veriliyor.

  • kırılanhayaller kullanıcısına yanıt

    40 dan alıp 30 lara düşüp 50 yi bekletip satmak yüzde 25 kazandırır . 30 u bekleyip 50 de satmak yüzde 65 ediyor . Sen 40 dan alıp bekleyenlerden misin dostum ?

    Yatırımı düzgün yapmak lazım . Bence bu tarz haberler bana bir haltlar olacağını düşündürüyor. Şahsen BTC nin senenin ortalarında dip ( 25k ) yapacağını düşünüyorum ki bu iyimser bir rakam . Kesinlikle ytd.

  • elLbufFer kullanıcısına yanıt

    Ben bitcoin almadım, altcoinlere yatırım yaptım.


    Daha çok bist 'de yatırım yapıyorum. Şuan çok istediğim düzeyde olmasa da bir şeyler ekledim.


    En büyük hatam bu virüs illeti başladığında bu kadar yayılacağını öngöremedim ve yatırımlarımı nakite çevirmedim. Sonra zararı toparlamak uzun sürdü. Neyse ki şaun iyi durumdayım. 2 ye katlamış durumdayım.


    Pandemi sürecenin başlangıcı mükemmel bir yatırım fırsatıydı. Hisseler öyle dip yaptı ki işte orada kim kazandı yine para sahibi olanlar kazandı. Bizim elimizde nakit olmadığı için yatıraım yapamadık.


    Boşuna demiyorlar para parayı çeker diye.

  • kırılanhayaller kullanıcısına yanıt

    BIST te artık manipüle ye kurban gidiyor . Ben artık bir yatırım alanı olduğunu düşünmüyorum sadece riskten ibaret , hele ki şu korona zamanında halka arzı çocuk oyuncağı haline getirdiler ya belli oldu . Umarım iyi kârlar kazanırsınız .

  • Ne çökmesi ne batması bugünkü kuruna bakarsanız eskisi gibi toparladı kendisini hatta yükseliyor millet bir tutturmuş battık öldük bittik diye anlamıyorum

  • elLbufFer kullanıcısına yanıt

    Malesef haklısın.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.