Şimdi Ara

Mortal Kombat 2021 (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
47
Cevap
0
Favori
2.013
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • gelmiş geçmiş en iyi dövüş filmi olacak dediler.

    gelmiş geçmiş en dandik dövüş filmi olmuş çıkmış.hayatımda izlediğim en kötü film arasında ilk 5 e girer.

    o rezil dedikleri mk2 den bile daha kötü bir film bana göre.

  • MK serisi aslında Liu Kang üzerine yoğunlaşır ama filmde nedense geri plana atılmış. Scorpion kilit karakter rolünde olması doğru çünkü oyunun senaryosundada Scorpion aynı pozisyonda. Scorpion'nın ninja kostümü Sub Zero gibi daha göze hitap eden bir kostüm olabilirdi. Sub Zero ve Scorpion arasındaki intikam mücadeleside iyi yansıtılmış. Sub Zero özellikle film boyunca bana göre filmi taşıdı. Kostümü olsun, duruşu olsun ve o acımasızlığı olsun filmi toparlayan karakterdi.


    Dövüş sahneleri olarak ise maalesef yetersizdi özellikle efsane bir dövüş oyununun filmi olarak çok zayıf kalmış. Raid serisini izleyip eğer Raid'i kendilerine örnek alsalardı çok daha iyi olurdu özellikle elinde Joe Taslim'de var. Scorpion vs Sub Zero dışında tatmin eden bir dövüş sahnesi olmadı. Oyundan bildiğimiz bir iki Fatality'e yer vermeleri güzel olmuş.


    Bu film giriş filmi. İkinci filmde daha fazla seriden karakter olacaktır. Dövüş sahnelerini falanda umarım sonraki filmlerde toparlarlar.





  • Film çok kopuk, seyrederken sıkıldım.

    Güzel dövüş sahneleri yok, senaryo zayıf.

    İzlemesem bir şey kaybetmezmişim.

  • Bu filmi izleyeceğinize Mortal Kombat Legends: Scorpion's Revenge'ı izleyin daha iyi.

  • Yani tadımlık bir filmdi.İzlemeseniz de olur. 5/10

  • İsmine saygımız var ama daha iyi film yapılabilirdi. Umarım devam filmi toparlar.


    Kano en başarılı karakter olmuş. Raiden ise çok sırıtıyor.

  • Filmin adı Mortal Kombat diye harala gürele herkesin herkesi tekmelediği saçma sapan bir film olması gerekmiyor. İnsanların bir Mortal Kombat filminden beklentisi Oscarlık performans da değil. O Goro cgi'ı gözünüze batmıyorsa, Shang Tsung sahnelerindeki plastikliği hissedemiyorsanız, yüz tane karakter varken gidip Cole Young gibi işkembeden sallama bir karakterin ana karakter olarak filme eklenmesini yadırgamıyorsanız söyleyecek bir şey yok. Ha dizi olarak gelseydi çok daha tutarlı olurdu. 2021 yılında sinema artık çok yetersiz kalıyor hikaye anlatımı için.

  • Filmi az önce bitirdim.Kopuk sahneler vardı.Film’de bir turnuva’dan bahsediliyor derinlik yok bu konuda çok boşlamışlar..

    Dövüş sahneleri bana biraz kötü geldi,daha iyi olabilirdi.

    Sub-Zero ve Scorpion sahneleri fena değildi.

    İkinci filmde umarım daha derli toplu bir film ile karşımıza çıkar.

    Puanım 6/10

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2021 yılında ve adı dünya çapında meşhur olan filmi nasıl hiç ediyorlar anlamış değilim. Godzilla filmlerinin kurgusu ve senaryosu bile daha iyi yansıtıldı ki ana teması aksiyon olmasına rağmen. Bunda bildiğin 5 dakika diyalog var, gerisi kötü CGI.


    Epey kötü.. yoklukta gidermi ? evet

  • Film çok vasat ve balon. O kadar da reklam yaptılar yok "Dünyadaki en iyi dövüş filmini yapacağız." R Rated olacak filan. Zaten balon olacağını tahmin ediyordum da. Çünkü çok daha iyi sahnelere sahip dövüş filmleri, çok daha iyi sahnelere sahip aksiyon filmleri ve çok daha kanlı sahnelere sahip gore filmleri yapıldı. Red Band Trailer'da gördüklerimiz hiçbir şeydi. QMortal Kombat filmi bu üçünü ya da en azından gore ve dövüş sahnelerini bir araya getirecekti ancak maalesef hepsinden kaldı. Şahsen ben pek bir beklenti içinde değildim ama yine de biraz iyi bir şey çıkar belki diye umutlanıyordum, boşa umutlanmışım.

    Film karakterlerin sayıları, derinlikleri, oyunculukları yönünden çok zayıftı. Yani bağlanabileceğin kadar iyi bir karakter yok. Karakterlerde doğallık yok. Önünde katliam oluyor, doğaüstü bir şey oluyor, buna tanık olan karakter odun gibi duruyor. Yapmacık olarak bir şaşkınlık öfke üzüntü yaşıyor anlık sonra hemen bu ruh halinden çıkıyor anında. Ya arkadaş o dehşeti bir yaşa değil mi? Bir uzun süre şokta kal, bir titre, dehşete kapıl, kan ter içinde kal. Bu ne la?

    Oyunculuklar da çok kötü. Zaten yapmacıklığın bir kısmı da buradan geliyor. Tamam MK oyunculuk için izlenen br yapım değil eyvallah da filmler için en azından belirli bir standartta oyunculuklar olmalı. Oyunculuklar göze batacak kadar rezil olmamslı. Karakterler odun, diyaloglar odun olmamalı. Misal Cole karakteri her yönüyle çok boktandı. Onu Raiden, Shank Tsung, Liu Kang takip ediyor. Aslında Sonya ve Kano'yu da sayardım ama onlar bu kadar sırıtmıyor en azından göz ardı edilebilecek kalitede kalıyorlardı.

    Filmin kurgusu da kötü. Çok fazla şey anlatmaya çalışırken kırpa kırpa oldu bittiye getirmişler. Karakterlerin diyalogları az gelmiş belki de kesilmiş, karakter derinlikleri yaratılmamış ya da varsa da kurguda kırpıla kırpıla yok edilmiş. Kötü oyunculuklarla kötü kurgu birleşince facia ortaya çıkmış.

    Görsel efektler de yer yer zayıf kalmış. Sub-Zero ve buzuna gösterdikleri ilgiyi Liu Kang'in alevlerine göstermemişler. Zaten Liu Kang'i doğru düzgün dövüşürken de görmedik. La sallasana alevini bol bol, yaksana ortalığı. Bak Sub-Zero buzunu nasıl kullanıyor sık sık.

    Karakterlere gelirsek Sub-Zero fena değil. Kabal ve kostümü de hiç fena değildi ama Kano hakkında konuşurken çok Amerikanvari üslupla konuştu orada benden bir eksi yedi. Utanmasa "Yankee", "Yo, yo" diyecekti sanki. Sonya da eh işte ama oyuncu seçimi fena olmamış. Bu filmde Kano en sevdiğim karakter oldu ki normalde kendisini hiç sevmem. Replikleri, laf sokmaları, laf yemesi ve yedikçe köpürmesi, tam bir pislik olması filan güzeldi.
    Oyuncak cücenin eline o pis ağzıyla attığı balgam sahnesinde "pislik herif" deyip güldüm. Ölümü de hiç sevmem dediği cücenin gözünden beynine girmesiyle oldu ki orası da fena değildi.
    Jaxx idare eder. Shang Tsung karakteri çok yapmacık ve kötüydü, iticiydi. Raiden da kötüydü. 90'lardaki Raiden'ın o karizması nerde buradaki çöp Raiden nerde! Uçurum var arada. Aynı şey Liu Kang için de geçerli. Koymuşlar oraya kız güzeli, süt kuzusu gibi çocuğu Liu Kang diye pazarlıyorlar. La 90'lardaki Mortal Kombat filmindeki Liu Kang'e bak bir de bu filmdekine bak. Aksiyon yazmamışlar ki. Kung Lao ise fena değildi. Mileena için daha yamyamvari gore sahneler bekledim o da olmadı. Goro idare ederdi ama o da harcandı gitti sanki.

    Kano ve replikleri dışında oyuna olan göndermeler fena değildi.
    Kano'nun Reptile'ın kalbini söktükten sonra "Kano Wins" demesi ya da Kung Lao'nun rakibini şapkasıyla ortadan yarıp "Flawless victory" demesi direkt oyundaki dış sesin replikleri. Hatta bunun üstüne ben "Fatality" filan demesini de bekledim de olmadı. Scorpion'un "Get over here!"ını zaten saymıyorum o gönderme sayılmaz artık.


    "Fatality"ler fena değildi. Scorpion ve özellikle Liu Kang'in sahnesi direkt oyundandı o iyi oldu. Kano ve Kung Lao'nunkine değindik. Sonya'nın arkanasını ve "Fatality"sini beğendim direkt oyundan olmuş ve güzel olmuştu.

    Bu arada filmin müziğinin 2021 uyarlaması da kötüydü. Orijinalinde melodi ve ritim daha ön planda ve daha gaz vericiydi.

    Özetle 95 yapımı olduğunda mütevellit efektleri kötü olsa da kendini bir şekilde izleten Mortal Kombat, 2021 yılında teknik ve teknolojinin alıp yürümesine rağmen görsel efekt ve dövüş sahnelerinde zayıf kalmışken filmin ruhu kötü oyuncu seçimleri, olmayan oyunculuk ve kötü kurgularla yok edilmiş. Aynı görsel efekt kalitesini 95 yapımına koysan bundan daha kaliteli bir iş çıkardı. İzlenmese de olur yani. Bunun yerine yukarıda da söylendiği gibi Mortal Kombat Legends: Scorpion's Revenge (2020) çizgi filmini izleyin daha iyi. Zaten daha iyi.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • kırılanhayaller kullanıcısına yanıt

    Muhtemelen uydurma bir karakterdi. Zaten filmin sonunda Johnny Cage oluyor karakterimiz. JC karakteri MK evreninde var. Rambo, T-800, Kratos filan bunlar MK evreninin karakterleri değil zaten. Onları oyuncuları oyuna çekmek için oyuna koyuyorlar ve muhtemelen parayla satıyorlar.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kartal Göz -- 7 Mayıs 2021; 5:14:44 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Zebercet kullanıcısına yanıt

    Shang Shung botoks ameliyatından yeni çıkmış gibi, aşırı özensiz yapıldığı belli.. Cole olaytına girmicem bile film için bi yerlerden uydurulmuş zorla sevdirilmeye çalısılıyor.. Direkt izledikten sonra sildim ve unuttum filmi, fan yapımı olsa bu kadar kötü olmaz. Daha da ileri gidiyorum mortal kombatın yetişkin adult filmi mortal cumbat bile daha başarılı iş çıkarmış bu filmden.

  • Bu bütçeyi MK fanlarına versen çok daha iyisini çekerlerdi. Zaten fan yapımı bir MK kısa filmi vardı bundan daha ciddi, daha gizemliydi.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kartal Göz kullanıcısına yanıt

    Al hocam gerçek liu kang, mileena, skarlet, raiden cossplayleri. Bu şekilde bu adamları bu filmde oynat film senaryo vasat olsada tekrar tekrar izlerdim. Çok mu zor cast secimi, nerede yeni yetme adam var hepsini oynatmışlar. Oyuncular da filmden sonra havalara girmişler youtube de aç bak, konferans kameralı falan konusuyorlar karakterleri benimsemişler ben sonyayım ben raidinim ehehe falan yapıyorlar bir de.


    Al şu cossplayları filmde oynatmak çok mu zor.


    Mortal Kombat 2021
    Mortal Kombat 2021
    Mortal Kombat 2021
    Mortal Kombat 2021




  • Özellikle mileena uzaktan yakından alakası bile yok. Hadi siyahi olmasını geçtim, mileena değil saçma sapan beyinsiz bir karakter olmuş resmen.


    Mortal Kombat 2021
    Mortal Kombat 2021




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Kartal Göz

    Muhtemelen uydurma bir karakterdi. Zaten filmin sonunda Johnny Cage oluyor karakterimiz. JC karakteri MK evreninde var. Rambo, T-800, Kratos filan bunlar MK evreninin karakterleri değil zaten. Onları oyuncuları oyuna çekmek için oyuna koyuyorlar ve muhtemelen parayla satıyorlar.

    Oyun için bence güzel olmuş o karakterler. Çok net Mk filmi mi çekeceksin Scorpion ve Subzero özelinde çek yada bu iki karaktere tek tek film çek daha güzel olur.


    Filmde ben emek verilmiş yerler olduğunu gördüm. Özellikle son Scorpion ve Subzero nun kapıştığı yer. Kıyafet seçimlerini sade yapsalarmış daha iyi olurmuş.

  • kırılanhayaller kullanıcısına yanıt

    Yok o karakterleri yukarıdaki arkadaş bahsedince yazdım. MK oyunlarından uzak kaldım demiş ondan yani. Yoksa başka filmlerdeki ve oyunlardaki karakterleri koymaları hoş tabi.


    Filmde emek var ama öyle büyük hatalar yapılmış ki onca emek onca potansiyel boşa gitmiş. MK fanlarını çok rahat kusturmuştur. Resmen kendi ayaklarına sıkmışlar. Şimdi devam filmini yapmak istesen kaç kişi izleyecek ya da merak edecek? Önceki filmlere olan ilgi sonraki yapıma da etki ediyor.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kartal Göz -- 7 Mayıs 2021; 0:14:14 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çok kötü ve vasat bir film. Konu, hikaye, oyunculuk ve müzikler leş. Mk 2 bundan bir tık kötü okadar diyim yani. 10/4

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • beğenmedim mk fanı olarak

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.