Şimdi Ara

Mortal Kombat 9' da donma problemi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
3.412
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Yılbaşında oynamak için internette bir site aracılığıyla Mortal Kombat 9 satın aldım. Oyun menüsündeyken donuyor. Kol dahi çalışmıyor.Koldan restart atamıyorum. Makineden yeniden başlatıyorum ama her seferinde aynı şey menüde kilitleniyor. Satıcıya mesaj attım, henüz dönmedi. Başına böyle birşey gelen oldu mu daha önce, nette arattım fazla birşey bulumadım. Yardım ederseniz çok sevinirim. Sevinci kursağımda kaldı çünkü.



  • Benim başıma gelmişti. Fakat menüde değil story modta cgi sahnelerinde oluyordu. Patch'i silip tekrar yüklemiştim sonra da sorunsuz oynamıştım..
  • merak etme hocam senin makinende olan bir problemden kaynaklanmiyor, maalesef mk sorunlu bir oyun kronik hatalari var menude donmada bunlardan birtanesi. burda yapacagin sey eger makinen internete bagli ise oyuna girmeden once psn den cikis yapip oyun acildiktan sonra psn e baglanmak. genelde online i chech ederken donuyor ana menude cunku.
  • Teşekkür ederim yardımlarınız için, satıcıya geri gönderdim, yenisiyle değiştirdi.Bunda bir sıkıntı yok. Yanlız orjinal dediği oyunun içinden online oynamak için şifre çıkmadı...?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: utkuavcu

    Teşekkür ederim yardımlarınız için, satıcıya geri gönderdim, yenisiyle değiştirdi.Bunda bir sıkıntı yok. Yanlız orjinal dediği oyunun içinden online oynamak için şifre çıkmadı...?

    Şifresi ayrı bir kağıtla geliyorsa, kitapçık üzerine basılı değilse, başkasına satmak için almıştır satıcı veya kendisi kullanmıştır. Bu soruyu satıcıya sormanızda fayda var.

    Yeni oyunda aynı yerde takılma olmuyorsa eğer, demek ki ilk diskte çizik varmış ve ana menü esnasında o çiziğe denk gelen yerden okuma yapmak isteyen makine kilitleniyormuş.
  • Oyunda ara ara donmalar oluyor. Online dövüşlerde, menüde, single player takılırken vs her yerde donma olabiliyor. MK nın kendisine has problemleri bunlar
  • Yaw bu oyunu en uygun nerden alabiliriz?PS3'te fps oynayamıyorum bari dövüşerek multinin tadını çıkaralım.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kingman29 -- 3 Ocak 2012; 14:08:47 >
  • Benimde oyunda da belirgin bir şekilde lag oluyor.
    Yada ben tuşlara çok hızlı basıyorum.
  • Arkadaşlar, az önce Türkçe bir siteden indirdiğim Mortal Kombat Komplete Edition oyunu Challenge Tower oyununun 25. bölümünde(Foul Ball) ve Hikaye Oyunu'da Jax'in Sheeva ile dövüşme başlangıcında donuyor. Bu sorunu nasıl çözebileceğim konusunda bana yardım edebilecek birilerinin var olduğu ümidini taşıyorum. İyi günler.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.