Şimdi Ara

mortal kombat trilogy

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
565
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Ilk uc mortal kombat oyunu nun bir birlesimi...psx versiyonunu oynayan daha coktur..bugun ki retro oyun bu olsun.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pspsexer -- 2 Temmuz 2019; 0:3:32 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • Mortal Kombat 1 karakterleri olduğundan ayrıca bir güzelliği vardır. Şimdi farkettim de klasik Johnny Cage ve Sonya yok. Eskiden hiç dikkat etmemiştim buna.
  • Youtube'da başka bir Mortal Kombat oyunu görmüştüm. Yine bütün oyunların karakterlerini bir oyunda toplamışlardı ama biraz daha farklıydı. Örneğin MK1'deki Scorpion ile MK3'teki Scorpion karşılaştığında spriteları belirtilen oyunlar gibiydi. Karakterler karşılaştığında hangi oyuna ait oldukları belliydi.

    Sub-Zero MK1 vs Kano UMK3, Sonya MK2 vs Scorpion MK1, ... gibi.

    Ama sonrasında bu oyunu bulmaya çalıştığımda bulamadım. Ya videolar silindi ya da ben bulamadım. Bilen varsa aydınlatsın lütfen.


  • Adi MKTX mugen
    Ultimate mortal kombat trilogy ya da mortal kombat extended diye gecer..bu oyunun kodlariyla oynanmis custom kodlu hali.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pspsexer -- 9 Temmuz 2019; 23:37:56 >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: pspsexer



    Adi MKTX mugen
    Ultimate mortal kombat trilogy ya da mortal kombat extended diye gecer..bu oyunun kodlariyla oynanmis custom kodlu hali.

    Baktım bu değildi.

    Ufak bir araştırmayla buldum. Oyunun adı Mortal Kombat Chaotic imiş (MK Chaotic 2 veya Sezon 2 değil). Dediğim gibi karakterlerin içinde olduğu oyunlar da ekli isimlerinde :)

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >




  • Oyunun yani mktx mugen in birden cok adi var yazdim zaten ama mktx mugen mktx mugen dir yani mortal kombat trilogy mugen hepsi ayni.daha once de videoyu ekledim.acik kaynak kodlu bir program uzerine karakterler ve ozellikler eklendiginden her grup kendi koydugu isimle yayinliyor hepsi bu.

    Bu programi ve istediginiz sayida karakteri indirip kendi adinizla yayinlayabilirsiniz mugen in ozelligi bu..yani mortal kombat a mickey mouse u ekleyip THE MORTAL KOMBAT WALT DISNEY EDITION ULTIMATE X deyip internete koyabiliyorsunuz.


    1160 Karakterli kalabalik bir mugen..mugen iyidir.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pspsexer -- 9 Temmuz 2019; 23:56:49 >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: pspsexer

    Oyunun yani mktx mugen in birden cok adi var yazdim zaten ama mktx mugen mktx mugen dir yani mortal kombat trilogy mugen hepsi ayni.daha once de videoyu ekledim.acik kaynak kodlu bir program uzerine karakterler ve ozellikler eklendiginden her grup kendi koydugu isimle yayinliyor hepsi bu.

    Bu programi ve istediginiz sayida karakteri indirip kendi adinizla yayinlayabilirsiniz mugen in ozelligi bu..yani mortal kombat a mickey mouse u ekleyip THE MORTAL KOMBAT WALT DISNEY EDITION ULTIMATE X deyip internete koyabiliyorsunuz.


    1160 Karakterli kalabalik bir mugen..mugen iyidir.
    Aslında şöyle bugsız ve temiz sürüm çıkarsalar, alır oynarım. Bazı MUGEN versiyonlarda bug giriyor, karakter Finish him yaptığı halde rakibinin başı dönmeye devam edebiliyor, fatality karşı tarafa etki etmeyebiliyor (Videonun birinde insan Cyrax yukarıdan döner testere indirdi, üç kere dört kere indirip de rakibine vuramadı, başka bir fatality yaptı :D) vs vs.

    Az daha uğraşıp temiz bir sürüm çıkarsalar tadından yenmez.




  • Bu acik kodlu oldugu icin boyle..tamamen amator kisiler kafasina gore ozellikler ekliyor..profesyoneller ise bu islere pek te legal olmadigi icin bulasmiyor..bilginiz varsa fatalityleri tek tusa da atayabilirsiniz burada bu kombinasyonlar sinirsiz fatality demisken biraz yenilerden ekleyelim.[simage][/simage]

    BU ARADA INSAN SADECE BIR ET PARCASI DEGILDIR ONA DEGER VERIN RUH HER SEYDEN KIYMETLIDIR.bu oyunlarin zararindan ziyade insani degersizlestiren bir yonu var..bu oyunu oynayanlar once ruh a deger vermeliler bu oyunu derecelendirenlerin para hirsina yenildikleri zaten belli..oyun oyun oldugu surece eglendirir oyun ve gercegi ayiralim parmagimiza kiymik batsa bas bas bagiran biziz..kolay gelsin.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pspsexer -- 10 Temmuz 2019; 0:15:23 >




  • Bu oyunda bi hile yapardık L1+L2+R1+R2+Yukarı+Üçgen tuşlarına sırası ile bastığımızda hile menüsü açılıyordu yanlış hatırlamıyorsam.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Mugen ile yapılanlar acayip çakma ve uyduruk oluyordu. Oldum olası oyunlarda mod sevmem. Her şey orijinal olmalı.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.