Şimdi Ara

MORTAL ONLİNE (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
161
Cevap
1
Favori
18.455
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • önemli değil. zaten konuşmak için yer arıyordum :P

    pig iron gibi bir kaç tane daha materyal refine edilebiliyor. bulduğum herşeyi 2 kere denerim ben.

    malzeme isteme olayını silah yaparken sormuyor. zırh ve kalkanda soruyor. o malzeme olayı güzel bir özellik. daha çok kombinasyon çıkıyor. şu şekilde düşünebilirsin. sen bir zırh yaparken malzemeden çalar az koyarsan zırh daha hafif olacaktır. ama aynı şekilde daha dayanıksız olacaktır. ama bol tutarsan daha ağır ve daha daha dayanıklı olur. yani oyun stiline bağlı. ben çok seri oynarım diyorsan zaten malzemeyi az kat. ağır materyal kullanma (steel gibi)
    sanırım kalkan yapmışsın. ama kalkanlarda bug var. bende 3 tane yaptım. ama giyemiyorum. giymek için bir yol var. giymiş gözüküyorsun ama başkaları görmüyor. yani kendini kandırmış oluyorsun.

    silah skilleri şuan pek etkilemiyor gibi. bilmiyorum nasıldır. ama yeni şeyler öğrendim. kılıçlarda çok etkili olabiliyor. mesela one-hand-handle 1 (firmwooddan yap tamamını) ile great blade** birleştirirsen çok güzel damageler verir çokda seri olursun.

    ha birde full loot olayı kapalı. ilk başlarda açıkmış. ama bi bug oldu sanırım. kapalı şuan.

    * : altından yaparsan çok damage verir. ama aynı şekilde hantal bir kılıç olur ve çok stamina harcar.(tabi str'ne de bağlı) .... tungsteelden yaparsan altına göre daha az stamina harcar. biraz daha seridir(çok değil) damagei de altından biraz daha azdır.....nyx den yaparsan (ki ben yeni kılıcı bundan yaptım) nerdeyse hiç stamina yemez. çok çok seridir. ama tugsteelden baya daha az vurur.
    damage oranlarıda şöyle: altın: 52-54 tungsteel: 45- 48 nyx: 30-35




  • Çok bekledim bu oyunu ama olmadı :/ C9 daha iyi
  • hayırdır neyi olmadı ?
    oyun daha closed beta
  • son patchden sonra gayet stabil oldu server. lagsız dc siz oynuyorum.

    ha birde bir arkadaş bütün haritayı gezmiş. harita çıkarmış sağolsun. bende map üzerinde yaptığım şeyleri yazdım.
    harita biraz küçük gelebilir ama ufacık yerde bile kaybolunabiliyor. ben çok kayboldum. ama haritanın aşa yuıkarı her yerini gezdim. bu arada yer isimleri gerçek isimler mi geçici isimler mi yoksa uydurma isimler mi bilmiyorum.

    sadece ortadaki göl sausage lake uydurulmadığı kesin. çünkü patch notelarda vardı ismi. ama geçici isim tabiki.

    eğer yanılmıyorsam bu espri şurdan geliyor. bir video vardı. block a lar girdikden 1 hafta sonra yapmış adamlar. şuanda mortal online böyle diye.
    işte videoda 2 asyalı bi göle düşüolar karanlık bir göl. gölün üzeri çıplak adamlarla kaplı. mats persson adlı güzel insan (developer) bir espri yapmıştı. haha sausage lake gibilerinden. burdan geliyor sanırım.

    nese çok konuştum aha harita burda. merak edenler için.

     MORTAL ONLİNE




  • Smarthan bu harita gerçekten çok değerli bi bilgi olmuş, çok makbule geçicek saolasın :) Son patchten sonra adama döndü server ama haftasonu yine cortlamış. Herşeye rağmen gelişmeler güzel gidiyo oyunun tadı çıkmaya başlıyo. Ben khurite villageda takılıyorum denk geliriz umarım.
  • hiç haber yok mu ya..kimsenın sesi soluu çıkmıyo
  • ne oldu ne bitti anlatacak yokmu.??
  • İptal oldu herhal...
  • iptal mi oldu?!
  • oyuna üye olduk ama saate bi 10kbs indiriyor anlamadım...

    oynayan arkadaşlar biraz bilgi verirseniz seviniriz.
  • iptal falan olmadı devam ediyor..
  • yok arkadaşlar iptal fln olmadı.bir bir buçuk aydır yokum. bişi yazamadım. mortalı indirmeye başladım. indirip girince burdan yazarım ne olup ne bittiğini.
    en son aldığım haberler 1 2 basit büyü eklenmiş.
    binekler yakında ekleniyormuş.
    para birimi eklenmiş olabilir... vendorlar eklenmiş
    npclere AI konmuş. vurduğun zaman sağa sola kaçıyorlarmış. (tabi baya oluyor bu. ama benim yazdığım zamanlarda yoktu böle bişi.)
    vs vs
  • harita cok kotu gozukuyor. bu oyun sanirim darkfall dan iyi olmicak oyniyanlar bi not versinler gerci daha erken ama genelde firmalar pek duzeltmiyor.
    bknz aoc hammer falan filan...
  • haritanın çizimini kastettiysen harita official değil. sen ben gibi biri çizmiş.
    yok eğer tipini beğenmediysen zaten geçici harita bu. bu haritada oynanmayacak muhtemelen. ve 2 katı büyüklüğünde olacak bunun.

    birde bu yorumu sadece haritaya bakarak yaptıysan çok ilginç.

    ayrıca zaten bu oyunun betası diğer betalar gibi değil. normalde beta dediğin şey herşey bitmiştir test edersin. ama bunda herşey 0 la başladık. şimdi baya bir yere geldi. ve ekleniyor sürekli ....
    developerlerin demesine göre onlarda oyunu bitirmişler ama kafaları karışmasın diye mi nedendir bilmiyorum parça parça test ediyoruz oyunu. daha oyunun muhtemelen %25i belki daha azını gördük.
  • iyi yapıyorlar oyunu çıkarmak için acele etmiyorlar

    aoc da darkfall da gördük erkenden çıkardılar gümledi

    elimizde oynıcak oyun kalmadı valla sağlam bi şekilde çıksın da rahat bi şekilde oynayalım
  • smarthan ben seyi merak ediyorum oyunda gemicilik varmi darkfalldaki gemiler cok guzeldi 20-30 kisi bi gemiyi yonetmesi bence cok guzel birsey. o haritaya gore gemi yuzulcegi pek bi yer yok ondan oyle dedim. darkfall gemicilikte cok iyiydi ama adamlar olayi fena batirmis kagit persoman olayiyla gemiyiyi bi yere docklamiyosun hicbirsey yapmiyon kagidi kulaniyon spawn oluyodu tehlikeye girince ayni yontemle gemi kurtuluyordu bu berbat bence..
    darkfall erken cikmadi 10 yil oldu eyer cikarmasalardi o zaman dusunemiyordum bide darkfall ekibinin parasi bitmisti cikartmaya mecburlardi borc harc icinde oyunu yapamazlardi...
    bide boyle oyunlarda kimse dalmadan rahat kasmak cok zorlanmamak icin harita buyuk olmali harita ne kadar buyuk o da onemli.
    darkfalldaki harita oldukca kucuktu kimse rahat npc leri olduremiyordu ve newbie ler neredeyse yasatilmiyordu.
  • devlerin söylemesine göre gemicilik releasede olmayacak. ama eklemeyi düşünüyorlarmış.
    dediğim gibi bu haritada oynamıycaz. muhtemeln tamamen 0 bir haritada oynarız. ayrıca şuanki haritada bile acı çekiyorum ben yol ararken. (harita olmayınca kayboluyor bide insan :D) bide bunun 2 katı olacakmış. tek kıta olacak baştan. 64 km2 alan (sanırım wowun haritası 108-118 arası bişi idi bütün kıtalar toplamda) . sonradan 4 yada 5 sanırım kıta daha eklemeyi düşünüolarmış.
    eğer gemi olayı yapılırsa sana garanti ederim darkfalldaki gibi olmaz. atları bile pocketliyemiosun. ahıra fln bırakman lazım. e atta bile böle yapan adamlar gemide taviz vermezler.

    birde darkfallın haritası yeterince büyük diye biliyordum. yanlış mı biliyorum ?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi smarthan -- 20 Eylül 2009; 2:51:17 >
  • darkfall daki harita buyuk deyil 2 saatte bi uctan diyer uca gidiliyor. dogal olarak millet siage de sonra rahatlamak icin newbie leri kesmeye cok rahat gidiyor.
    ben ana kitalari sevmem sahsen benim dusuncem 1 adet ufak ana kita olcak ve o newbie ve mision severlere ayrilcak ve tek safe zone olcak. 4 yan kitada bana az geliyo 1 ini kutup yapiyolar 1 i col 1 ini amazon ormani gibi biride daglik kayalik falan oluyo boyle mantik...
  • bilemeyiz. görücez... sen aynen darkfallın haritasından bahsettin ama sanmıyorum öyle sağ sol orta fln mantığında yapıcaklarını. zaten öyle bile yapsalar 1 2 hafta sonraya kadar nasıl yapıldığını bilemeyiz harita çizilmediği için

    ancak darkfallda var mı bilmiyorum ama ultimadaki pvp sistemi kullanılıyor bunda. yani 5 kere masum öldürürsen murder oluyorsun. yani şehirlerde fln guardlar seni kesiyor. npclerle konuşamıosun vs. yani öyle çok fazla newbie gank olmaz tahminen. misiondan kastın quest ise quest diye bişi yok oyunda. 1 tane bile. ama bi geyik dönüodu official forumda playerların ürettiği questler olacak gibilerinden. ama ne kadar doğrudur bilemiyorum yani.

    safe zonelar şehirler olarak görüküo şuan. bide priestlerin yanı.
  • arkadaslar almak istiyorumda kredi kartıyla alamam ne zaman gelir mağazalara media markt, D&R gibi yerlere bi fikriniz varsa türkiyeye dvd sinin ne zaman gelicei ile ilgili söylerseniz sevinirim
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.