Şimdi Ara

Moto C ve Moto C Plus, Motorola'nın en ucuz akıllı telefonları olacak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
625
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Moto C ve Moto C Plus, Motorola'nın en ucuz akıllı telefonları olacak

    Motorola'nın yaklaşmakta olan birkaç akıllı telefon üzerinde çalıştığı biliniyor. Bunlar arasında Moto E4 ve E3 Plus'ın yanı sıra geçen yılın amiral gemisi Moto Z'nin halefi de var. Fakat yayınlanan yeni bir rapor Moto C ve Moto C Plus'ın da yolda olduğunu ortaya koymuş durumda.

     

    Moto C ve Moto C Plus, henüz netleşmemiş olsa da Motorola'nın en ucuz akıllı telefonları olacak. Yeni akıllı telefonlarla Motorola'nın başlangıç seviyesini hedeflemeyi amaçladığını belirtelim. Bu da cihazların en yeni özellikleri veya bileşenleri içermeyeceği anlamına geliyor.

     

    Moto C ile Moto C Plus arasındaki fark ekran boyutu açısından değil içerdikleri bileşenlerle ilgili olacak. Her iki akıllı telefonun da aynı olmak üzere 5 inçlik ekran boyutuna sahip olacağı söyleniyor ancak piksel çözünürlükleri farklı olacak. Moto C, 854x480 piksellik FWVGA çözünürlükle gelirken C Plus'ın ekranı 1280x720 piksel yani HD çözünürlük sunacak.

     

    Ayrıca Bkz.Windows Vista için yolun sonu geldi
    İki telefon arasındaki diğer farklılıklar dahili bileşenlerden ileri geliyor. Standart Moto C, 3G ve 4G yapılandırmaları sunarken Moto C Plus, 4G LTE'li bir cihaz olacak. İşlemci mimarisine geçecek olursak; Moto C, 1.3GHz saat hızında çalışan 32 bit 8 çekirdekli CPU'ya sahip bir MediaTek yonga setiyle gelecek. Moto C Plus'daki yonga seti ise aynı hızda çalışan 64 bit CPU içerecek. Moto C'nin 4G modeli, 1.1 GHz saat hızında 64 bitlik bir yapılandırmaya sahip olacak.

     

    Moto C Plus'da RAM kapasitesi 2GB'a çıkabilir


     

    Standart Moto C'de 1GB RAM yer alacağı bildiriliyor. Moto C Plus'daki bellek miktarı ise bölgeye bağlı olarak 1GB veya 2GB arasında değişecek. C Plus 16GB dahili hafıza sunarken Moto C, bölgeye bağlı olarak 8GB veya 16GB depolama kapasitesiyle gelecek. Tüm varyantlarda microSD kart kullanılarak bellek yükseltmenin mümkün olacağını belirtelim.

     

    İki akıllı telefon arasındaki bir diğer fark ise pil kapasitesiyle ilgili. Moto C 2.350mAh'lik bir pilden güç alırken C Plus 4000mAh pil içerecek. Arka kamera kapasitesine bakımından Moto C'nin flaşlı 5MP'lik bir arka kamera ve yine flaşlı 2MP selfie kamerasına sahp olacağını söyleyebiliriz. Moto C Plus, 8MP'lik arka kameraya sahipken her iki model de siyah, beyaz, altın ve kırmızı renk seçenekleriyle satışa sunulacak.

     







  • 1gb ram ne lan. 2011de bitti kapandi o sayfa. :) tamam fakirizde bu kadar ezmeyin.

  • LG SAMSUNG SONY HTC KULLANDIM BENİ EN ÇOK ETKİLEYEN MOTOROLA OLMUŞTUR

  • Yaw zaten uygun fiyatlu Moto-G serisi var. Yeni model çıkaracağınıza bu seriyi daha kullanışlı hale getirin, boyutunu ufaltın, sar değerini düşürün falan... ne gerek var bu lüzumsuz modellere.
  • Fiyatı ne kadar,en ucuz demişsiniz ama fiyatını göremedim. Gerçekten ucuzsa babama bir tane alacağım.

    Sunny Luna nın özelliklerine benziyor,eğer fiyatı da aynıysa veya daha düşükse talebinin daha fazla olacağını düşünüyorum.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Quard -- 12 Nisan 2017; 16:22:40 >
  • Bi heyecanla acaba birinin ekran boyutu 4-4.5" olur mu diye okumaya başladım ama malesef sonu hüsranla bitti.

    Ne var şu 5" ve yukarısı ekran boyutunda bi türlü çözemedim.

    İllaki bi şekilde sı_çıp sıvayacaklar.

    Şu telefon üreticilerinin hepsi 6.5" ekran olması yönünde anlaşsalar da biz de boşuna ümitlenmesek 4-4.5" ekran olur mu diye.

    Bunlar seneye 10" ekran boyutunu ve 8K çözünürlüğü standart hale getirirlerse şaşırmam.

  • yillar oncesinin tasarimi ve donanimi

    uretmesinler harcanacak malzemeye yazik

  • ucuz diyorlar ucuz 80-100 dolar bandında olursa telefon satar bu telefonlar zaten sadece sosyal medyayı çok aktif kullanmayanlar için arada bir fotoğraf çeken ve sadece arama için kullanıcaklar için yani orta üst yaş grubu için bir telefon ki türkiye fiyatının 500-700 tl arasında birşey olacağını düşünüyorum.

  • C modelinin ekran çözünürlüğü çok düşük, çok çok düşük. 2017 standardında 720p'den düşük ekran çözünürlüklü telefon bana göre çöp. En ucuzu yapıcaz diye çöp telefon yapıyorlar. 400-500'e kötü telefon alacağına 800-900 verirsin en azından sağlam bir telefon alırsın.
  • Sanal buton yok en azından ekrandan çalmamış bu sefer

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 4.5 inc ve 720p olaydı alabilirdim. Olmamış böyle...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.