Şimdi Ara

Moto G Alacağım Bir kaç sorum var

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
322
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • merhabalar arkadaşlar hepsiburada com dan moto g almayı düşünüyorum fakat bildiğiniz gibi taksitli alma şansım yok. sorum şu;

    laptop ve cep telefonunu aynı sepete koyduktan sonra taksit yapabilme şansım var mı yani şöyle 1000tl laptop + 630 tl moto g ekleyip 1630 tl yi taksitlendirebilir miyim? (bonuscard)

    diğer bir sorumda şu; dün moto g konusunu okurken bildirim sesi ile mesaj sesini ayrı ayrı ayarlayamıyorum diye bi mesaj okudum, bunun çözümü var mıdır?

    bir de telefona hangi kılıfı almamı önerirsiniz?



  • öyle kombinasyonlara izin vermiyor hocam. taksitli alışverişten faydalanmanız için cep telefonunu ayrı sipariş edin yazıyor.
    diğer sorunuzda bilgim yok kullanan arkadaşlar cevap verirse daha sağlıklı olur. İyi günler
  • telefona taksit hiçbir şekilde yok.ama taksit yasağının kalkması gündemde.ayarlar menüsünde ikiside ayrı ayrı onu ayarlayabilirsiniz.telefona kılıf olarak arka kapak alabilirsiniz.http://www.hepsiburada.com/liste/department.aspx?categoryId=16102&qs=%2f217722%3E%7bmotorola%7d burada orjinal motorola flip coverlar var bunlardan almanızı tavsiye ederim hem arka kapağınızda renkli olur.birde 5tl bence telefonculardan silikon kılıf alın :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.