Şimdi Ara

MOTO G HAKKINDAKİ DÜŞÜNCELERİNİZ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
1
Favori
2.591
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Evet arkadaşlar Motorola G hakkında düşünceleriniz nedir? Kullanan var mı tavsiye eder misiniz ?



  • gokhangv kullanıcısına yanıt
    kullanıyorum, gayet güzel telefon, tavsiye ederim. hafıza kartı ihtiyacım yok, bana yetiyor. ele tam oturuyor ne büyük ne de küçük, ağır sayılır ama bence daha iyi sağlamlık hissi veriyor, kullanırken ve taşırken bazıları gibi aman birşey olacak gibi davranmıyorsun. kameradan da çok fazla beklentim yok işimi görüyor. sen de bu şekil düşünüyor isen hiç bekleme hemen al. nakit 770 liraya almıştım ben, hala da aynı fiyata var. link
  • Piranha Zen - Lumia 525 de bakılmalı
  • Kesinlikle parasinin hakkini veriyor ekranin goruntu kalitesi şarj suresi ekran tepkimeleri performansi cok guzel 1 aya yakindir kullaniyorum bu paraya alinacak tek cihaz alan kesinlikle pisman olmaz

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ztalan kullanıcısına yanıt
    iki sim kart aynı anda çalışabılıyor mu hocam bırınle konusurken dıgerıne cagrı gelebılıyor mu nasıl oluyor?

    ve en onemlı olarak da ıkı sım kartım takılı sadece bırını mı aktıf kullanabılıyorum seçim yaparak yoksa hangi sim karta çağrı gelirse gelsin iki sim kartıma gelen çağrıları da görebilir miyim?
  • Hocam razr dan bu telefona geçsem hatamı yapmış olurum ? En çok kafama takılan kamerası. Birkaç fotoğraf yükleyebilir misiniz bilgilendirme açısından. Birde 4.4 yüklediyseniz artılrı ve eksilerini paylaşabilir misiniz ? Şimdiden teşekkürler .

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • pudinkk kullanıcısına yanıt
    2 sim de açık, veri ve görüşme için 1 hat seçiyorsunuz. Istersen arama anında sim değiştirebiliyorsun, biriyle görüşürken diğerinden hiç çağrı almadım ama 2 hattan da aranabilirsin. Sorun yok.
     MOTO G HAKKINDAKİ DÜŞÜNCELERİNİZ MOTO G HAKKINDAKİ DÜŞÜNCELERİNİZ



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ztalan -- 18 Şubat 2014; 0:05:02 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Ben de atrixten geçtim, memnunum. fotoğraf yükleyeceğim yarın. 4.4 te benim farkettiğim rehber, mavi yerine gri renk, gibi basit farklar var. Tabi telefon yağ gibi, takılma donma yok. Oyun olarak asphalt 8 oynuyorum şu an takılma olmuyor. Kamera bana yeterli geliyor sizin beklentinizi bilemem. Atrix kamerası gibi desek yanlış olmaz. Telefonun üzüldüğüm tek noktası şebekeden görüntülü görüşme olmaması, bu da atrix gibi. Bir hafıza kartı takılamıyor bunu da unutmayalım. İnternet hızı iyi, şarjı, oyun - internet yoğun görüşme ile 1 günü rahat çıkarıyor, normalde 2 gün de gidiyor. 3g açık kullamadım gerekmediğinde kapatıyorum ama açıkta olsa 1 gün dayanır diye tahmin ediyorum. Arada atladığım vardır, kafana takılanı sor.
     MOTO G HAKKINDAKİ DÜŞÜNCELERİNİZ MOTO G HAKKINDAKİ DÜŞÜNCELERİNİZ MOTO G HAKKINDAKİ DÜŞÜNCELERİNİZ



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ztalan -- 18 Şubat 2014; 8:16:53 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • ztalan kullanıcısına yanıt
    Kirmayip fotograf eklediginiz icin cok tesekkur ederim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ne demek, yardımcı olduysam ne mutlu. Fotoğraf çekerken hiçbir ayarla oynamadım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Teşekkür ederim. Fikirlerimi değiştirmediniz. Bende bu hafta alacağım inşallah. Motorola' yı herkes bilmez ve kullanamaz. Diğer telefonumda XT910 zaten.
  • Güzel konu olmuş bende eşime almak istiyorum. Bayadır araştırıyorum bu hafta alacağım inşallah.
  • ekran 4.7 inc olsaydı ve ekranda olmasaydı kapasitif tuşlar yarın alırdım
  • Avantajlar:Güncelleme desteği, gayet kaliteli ekran, ses, saf android sayesinde akıcı bir arayüz, pil ömrü
    Dezavantajlar:kamera pek iyi değil gayet kalın ama lumiaların da hepsi neredeyse bu kadar kalın ona laf eden kimse yok , sd kart desteği yok
  • Bugün teknosada açık buldum telefonu inceledim 4.3 yüklüydü ama gayet akıcıydı hele 4.4te iyice akıcı olacaktır telefonu elime aldığımda malzeme kalitesi acayip iyi galaxy ace 2 kullanıcısıyım moto g bana o kadar kalın gelmedi gayet normal 1-2haftaya bende alacam moto g bu fiyata alınabilecek en mantıklı telefon kamerası kötü olması pekte umrumda değil ace 2 ile 100tane anca fotoğraf çekmişimdir 1.5yılda önemli olan hızı,şarjının iyi gitmesi ve güncel olması
  • Ben de 2 yillik 4s im baya yavasladigindan ve androidi ozledigimden yeni telefon arayisina girmis ve 2000 lira butce ayirmistim. Aklimda xperia z1 compact vardi fakat sonynin yaptigi cakalliklardan sonra vazgectim. 800 liraya butun beklentilerimi karsilayan telefon yapmis adamlar. Baya aklimi celdi diyebilirim. Ne alsam 2 sene kullanicam zaten, bu da 2 sene goturur beni. İsrafa gerek yok. Niyetlendim uygun bir yerde deneyip alacagim bu cihazi galiba. Tek derdim donanim takintim, umarim bu cihazi alirim ve beni uzmez.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben aldım telefonu. Çok hızlı ve fiyatına göre oldukça iyi. 1,5 2 milyar lira verilen Samsung vb telefonların işporta kapaklı hallerini utandırır. Kitkatı aldı.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ztalan

    Ben de atrixten geçtim, memnunum. fotoğraf yükleyeceğim yarın. 4.4 te benim farkettiğim rehber, mavi yerine gri renk, gibi basit farklar var. Tabi telefon yağ gibi, takılma donma yok. Oyun olarak asphalt 8 oynuyorum şu an takılma olmuyor. Kamera bana yeterli geliyor sizin beklentinizi bilemem. Atrix kamerası gibi desek yanlış olmaz. Telefonun üzüldüğüm tek noktası şebekeden görüntülü görüşme olmaması, bu da atrix gibi. Bir hafıza kartı takılamıyor bunu da unutmayalım. İnternet hızı iyi, şarjı, oyun - internet yoğun görüşme ile 1 günü rahat çıkarıyor, normalde 2 gün de gidiyor. 3g açık kullamadım gerekmediğinde kapatıyorum ama açıkta olsa 1 gün dayanır diye tahmin ediyorum. Arada atladığım vardır, kafana takılanı sor.
     MOTO G HAKKINDAKİ DÜŞÜNCELERİNİZ MOTO G HAKKINDAKİ DÜŞÜNCELERİNİZ MOTO G HAKKINDAKİ DÜŞÜNCELERİNİZ

    Açıkçası daha kaliteli resimler bekliyorum dış mekan ve güneşli bir güne göre (eger çekerken zoomlama falan yapmadısanız) fotograf kalitesi çok düşük geldi bana




  • ellez78 E kullanıcısına yanıt
    Üstteki hariç diğerleri zoomlu.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çok kalın bir telefon. Çerçevesi ince olmamasına rağmen sanal tuşu da koyunca takoz olmuş. Fiyatına göre iyi falan değil, özellikle o kamerayla.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.