Şimdi Ara

MotoGP 24 Resmi Olarak Duyuruldu

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
12
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • '' 
     
    Milestone ekibi, motosiklet temalı yarış oyunu MotoGP 24'ü resmi olarak duyurdu. Açıklanan detaylara göre oyun PlayStation 5, Xbox Series, PlayStation 4, Xbox One, Switch ve PC (Steam) için 2 Mayıs tarihinde piyasaya sürülecek ve oyunculara yeni nesil bir yarış deneyimi sunacak.
     
    MotoGP 24'te yepyeni seçenekler bulunacak
     
    '' 
     
    Milestone CEO'su Luisa Bixio bir basın açıklamasında, "MotoGP24'ün yakında piyasaya sürüleceğini açıklamaktan mutluluk duyuyoruz" ifadelerini kullandı. Ayrıca şunları ekledi: "Seri tarihinde ilk kez topluluğumuz tarafından uzun süredir beklenen özelliklerden biri olan Riders Market'i içerecek olan bu yeni bölümde oldukça heyecanlıyız. Tüm ekip dünya çapındaki oyuncular için mümkün olan en iyi deneyimi oluşturmak için çok çalıştı."
     
    Gerçek sürüş dinamikleriyle beraber yer alabileceğimiz bu yapım içerisinde dinamik hava durumu, yeni etkinlikler, farklı yarış modları ve daha fazlası yer alacak. Rekabetin daha da üst seviyeye ulaşacağı bu yapımda Riders Market ve Stewards mekanikleri ile oyunculara dinamik bir kariyer modu sunulacak. Aynı zamanda yeni tasarımlar da buradaki yerini alacak.
     
    Duyuru fragmanı
     
     








  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.