Şimdi Ara

Motor tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
615
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Uzun inceleme ve tartışmalar sonucunda ilk motor deneyimim olacak olmasına rağmen 600 cc ile başlamaya karar verdim.Bu konuda birçok olumsuz şey duyacağıma eminim ancak kararım şu an 600 cc den yana.Bu doğrultuda uzun yol gezilerinde de kullanabileceğim (300-400 km gibi), bir motor tavsiyesi istiyorum. cbr 600f ve xj6 diversion f gibi 2 motor var aklımda sizin önereceğiniz bir motor yada bu 2 motor ile ilgili olumlu olumsuz görüşlerinizi duymak isterim.



  • Suzuki DL650 VStrom.
    Esimin abisinin ilk motoruydu. Ama hondanın tüm kurslarini bitirdi. Deneme yanilma ile baslayacaksan hic baslama ama once kurslara gideceksen neden 600cc ustu ile baslamayasin.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kambochian K kullanıcısına yanıt
    hondanın kurslarına da gideceğim,zaten arkadaşım motor eğitmeni bütün eğitimlerimi verecek.Cevap için teşekkürler değerlendirmeye alacağım.Bir de anlatmak istediğim konu işte bu kısım,32 yaşındayım ve motoru pale lik yapmak için almıyorum,sakınca ve tehlikelerini tahmin edebiliyorum gerçi bu iş bence tam olarak yaşla da alakalı değil,bilinçli olmak önemli.Hatta motor incelemelerinden fazla kaza ve hata videoları izledim sanırım.Benim 600 cc ile başlamak isteme sebebim etrafımdan 250 cc ile başlayıp çok çabuk sıkılan ve 600cc arayışına geçen arkadaşlarımdan duyduklarım.
  • Eger kullanmayi bilirseniz misal bahsettigim motoru yatirmak zor zira motor dengeli. Ama bilmezseniz yattiginizi anlamaya zamaniniz olmayabilir. Cogu kisiler kursa gitmeyip 600 cc kendim ogrenirim mantigi ile sordugu icin gelen tepkiler de ona gore oluyor. Scooterda bile cok iyi kullanici olsaniz bile altiniza suzuki burgman 650 aldiginizda olay degisiveriyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mt-09
  • Eğitim aldıktan sonra kararınızı değiştireceksiniz. Eğitim almazsanız AEA başlangıç motoru videosu tam size göre.
  • bazı arkadaşlardan da baya bi baskı var 600cc ile başlamamam konusunda,kimisi hala 600 cc ile daha uzun süre sıkılmadan kullanacağımı söylese de. Peki mesela aklımda cbr 600f gibi bir motor vardı,250cc de biraz daha tatmin edici bir motor öneriniz var mı? naked sevmiyorum malesef mesela ninja 250sl çok güzel görünüyor ama boyun 1.87 olduğundan bana küçük geleceğini söylüyorlar.Yamaha r25 için çok narin uzun,pek uzun ömürlü dğeildir gibi yorumlar okudum.cbr 250 de bi seçenek.Siz ne düşünüyorsunuz bu konuda?
  • Yzf R25 aldim ark lar.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.