Şimdi Ara

Motorola, Almanya'da Apple ürünlerinin satışını yasaklattı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
118
Cevap
1
Favori
7.110
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Evet şimdi apple a: yaptığın şey onur kırıcı bir davranıştı biraz da senin onurun kırılsın deme zamanı.
  • GOOGLE'I Tebrik etmek lazım Samsungun intikamını aldı
  • Bu duruma en uygun söz şu olsa gerek.

    "Keser döner sap döner, gün gelir hesap döner."
  • Apple düşmanlığı revaçta, moda oldu. Motorolla'nın patenti ihlal edildiyse tabii ki hakkı var o na bir şey demiyorum ama cihazlara dikkat edelim İphone3 te bile ihlal var diyor İphone3 çıkalı 3 yıl oldu, bu Motorolla'nın avukatı mı yoktu o sıralarda? Şu kuru kuruya Apple düşmanlarını hiç anlamıyorum, bunlar olayı Fenerbahçe-Galatasaray işine çevirdiler, mantık denilen bi şey kalmadı!
  • epıl bilmiyor muydu ki google-samsung kankidir? google ile sidik yarıştırılmaz!
  • Herkes sevdiği firmaya savunuyor ama kimin haksızlık yapıp yapmadığını umursamıyor samsung telefonu olan zaten her türlü apple düşmanı,iphone u olan her zaman apple sempatizanı şurada bi tane kişi eleştiride bulunmamış herkeste bir """ bu apple ın elinden çok çektiler o olsun, lanet olsun apple a """ havası var..Arkadaşlar kimin ne çaldığı yada neyi ihlal ettiği ortada birazcık beyni olan gerçekleri görebilir ve birazcık adaletli olan körü körüne bir markayı savunmak yerine delikanlıca çıkar şu şöyle yaptı bu da böyle yaptı der ..Samsung un tasarımlarına baktığınızda ne görüyorsunuz ?hiçbir apple cihazım yok ama açıkçası kendim hakkında dürüst biriyim yorumunu yapıyorsam apple ın açtığı davalar hiç yere açılmış davalar değillerdir...ve şimdi de google motorola kozu ile masaya döndü ve apple a karşı oyun oynamakta kimin haklı olup olmadığını objektif bakarak bulabiliriz ve kim haklı olursa olsun sonuçta bu bir oyun ..Yaptım bitti diye birşey yok, eğer apple gerçekten en yenilikçi yaratıcı firma ise yeni şeyler üretip bunu herkese kanıtlar yani şu mahkemenin bunu demesi ile yada burada çıkan tartışmalardan çıkan sonuç ile hallolmaz bu iş..zaman gösterecek akla karayı...




  • Eskiden şirketler bu tür ihlalleri karşılıklı anlaşmalar ile çözüyordu.
    Ama elma pazar kaybetmeye başlayınca delikalnılığı bıraktı. belden aşağı vurmaya başladı. şimdi millet elindeki tüm patentleri tarayıp ne çıkartabilir diye çabalamaya başladı. elma'nın ihlal ettiği bir sürü samsung patenti'tede var. ama elma diyorki samsung'un patenti halk yararına bir patent herkese lisanslamak zorunda. ama iş elmanın patentlerine gelince değil lisanslamak azıcık buton şekli bile anımsatsa cihazın satışını yasaklatmak. elmayı daha çok davalar bekliyor bence sonuçta dünyada tüm patentler elmaya ait değil. illaki onunda ihlal ettikleri olacak ve gereği yapılacak.
  • apple bunu coktan haketmisti, dunyayi tekeline almaya calisan diktator zihniyetle yönetildiği sürece böyle olacak.Kendi silahı ile vurulmuş. Google işi yokuşa çevirebilir Samsungla hareket ederse :):)
    Pek sanmıyorum anlaşılacağını zaten google motorola şirketini patentleri için almıştır.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi C.Rodriguez -- 9 Aralık 2011; 20:50:14 >
  • "Dava kapsamında iPhone 3G/3GS/4, iPad 3G, ipad 2 3G modellerinin satışı Almanya'da yasaklanacak." Demişsiniz de 4S in akıbeti ne?
  • etme bulma dünyası iyi olmuş apple'a. şimdi diğer firmaların avrupaya telefon satmak için bastırma zamanı saldırın saldırın apple için saldırın :)
    şaka bir yana da ben apple ceo'su olsam anında iphone 5'i çıkarır motorolayı alt ederim.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: jibe

    "Dava kapsamında iPhone 3G/3GS/4, iPad 3G, ipad 2 3G modellerinin satışı Almanya'da yasaklanacak." Demişsiniz de 4S in akıbeti ne?

    Tek ipod satışları yasaklanmadı. Birde ipad lerin bazı modelleri



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi C.Rodriguez -- 9 Aralık 2011; 20:53:02 >
  • Türkiyede fiyatların düşmesine vesile olur inş.
  • Göz denen bir şey var ama millet neden görmek yerine yalnızca bakıyor anlamıyorum..Samsung-Apple davalarında Samsung u haklı bulanlar,Samsung dandik çin markalarının yaptığını herkese göstere göstere yapıyor birisinin dur demesi lazımdı bu zamana kadar herkesten bir şeyler aşırdı ama apple bu her kuşun eti yenmez ...

    Anlamadığım normalde hiçbir tasarımcı kopya tasarım yapmaz ama samsung tasarımcıları bir şekilde yapıyor..

    YENİLERDEN

    Motorola, Almanya'da Apple ürünlerinin satışını yasaklattı
    Motorola, Almanya'da Apple ürünlerinin satışını yasaklattı
    Motorola, Almanya'da Apple ürünlerinin satışını yasaklattı
    Motorola, Almanya'da Apple ürünlerinin satışını yasaklattı
    Motorola, Almanya'da Apple ürünlerinin satışını yasaklattı
    Motorola, Almanya'da Apple ürünlerinin satışını yasaklattı
    Motorola, Almanya'da Apple ürünlerinin satışını yasaklattı

    ESKİLERDEN

    Motorola, Almanya'da Apple ürünlerinin satışını yasaklattı
    Motorola, Almanya'da Apple ürünlerinin satışını yasaklattı
    Motorola, Almanya'da Apple ürünlerinin satışını yasaklattı
    Motorola, Almanya'da Apple ürünlerinin satışını yasaklattı



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi IL EST MON COCAINE -- 9 Aralık 2011; 21:39:59 >




  • Bu konu tutar.
  • Şu şirketlerden bir tanesi telefonu elle tutmanın patentini alsa da şu iş kökünden bitse
  • Apple ya da Samsung düşmanlığı olarak bakılmaması gerekli.

    Daha önce Apple'ın Samsung ürünlerini yasaklatma girişiminde bulunduğu ve bir kaç ülkede yasaklattığını biliyoruz. Haklıdır ve ya haksızdır bunun kararını ben değil mahkemeler verir. Şimdi durum Apple'ın aleyhine döndü. Cezası varsa çekecek.


    Bu patent davalarına yeni isim olarak Sony'yi görüyorum. Ericsson'un tüm hisselerini aldılar.


    __________________________________________________

    Aşçı uşağa, uşak aşçıya sonra hepsi uşağa. Bu böyle gider
  • quote:

    Orijinalden alıntı: veleciraptor

    Şu şirketlerden bir tanesi telefonu elle tutmanın patentini alsa da şu iş kökünden bitse

  • birilerine özgürlük dersi veren ülkelerede bakın!!! benim istediğim ürünü alma hakkımı elimden almak mıdır özgürlük?? Türkiye her yönden avrupadan daha özgür bir ülkedir kim ne derse desin.. böyle bir yasak avrupa için utanç kaynağıdır. yasaklama yerine ilgili firmaya yaptırımlar getirilmesi gerekir. ben kimse motorolanın hakkını yesin de demem ama bu dünyanın sınırlı kaynakları kullanılarak uğrunda zaman emek ve sermeye gibi birçok faktörün harcandığı bir ortamda bunların ekonomiye getirisi ve insanların istifadesine sunulmasının önlenmesi yerine apple'a motorola lehine olacak şekilde yaptırıma gidilebilirdi.. yasaklamayı çok saçma ve çağ dışı görüyorum. Avrupa kendine başkalarına çağdaş ama kendine değil maalesef.. ders kitaplarında anlatmakla olmuyor bu işler.. İlkokul çocuğu bile düşünse daha mantıklı bir yoldan çıkar işin içinden. gerekirse bilgili kişilere rapor tutturup ilgili patentin ücretini bulur ürün başına ödeme yapmaya zorlayabilirsin ne demek yasaklamak böyle saçmalık mı olur..




  • Etme bulma dünyası. Vakti zamanında elma Samsung'a çok çektirdi, şimdi aynısı elma'ya oluyor. Son zamanlarda Apple iyicene kötüye gitmeye başladı. Samsung'un ezici üstünlüğü olmasından korkuyorum bir Samsung kullanıcısı olarak. Çünkü Apple sürekli dava açıyor Samsung ve diğerleri de Apple'a kan çıkacak dediler zaten... HTC deseniz her hafta bir cihaz anlayışı ile gidiyor.Yazılım tarafına çok fazla abanmaları lazım ve farklılık yaratmaları lazım, motorola zaten sağ şeritte yürüme hızında gidiyor, SE biraz hareketlenmeye başladı gibi, Samsung zaten yardırıyor ortalığı, Huewei de orta-üst segmentte yer bulmaya başladı. Apple fanatikleri ve hava atmak için alanlar dışında olanlarda hatırı sayılır bir azalma var... İşler pek iyi gitmiyor gibime geliyor. Nokia'yı takan yok, belki WP ile bir şeyler olacak ama WP'e desteği gereği gibi vermezse Symbian'dan beter olur...
    Patent ihlali varsa hakkı olan hakkını alsın da bu hep böyle gitmez. iki tarafa maddi olarak zararı olur da işin asıl zararını biz son kullanıcılar öder. A firması B firmasını savunmak kimseye bir maddi kazanç getirmediği gibi kötü tanınmasına da sebep olur. Apple biraz küçük çocuk gibi bana kalırsa. Daha yeni okula başlamış ve hep yüksek not alırken birden sınıfta kalmış küçük bir çocuk gibi. Neye saldıracağını ne yapacağını bilmiyor. Piyasadaki abileri ve birer birer acısını çıkartıyor. Samsung'un sadece mobil bölümü yok hatırlatırım. Kendi donanımını üreten tamamen ayrı bir mobil grubu varken, notebooktan beyaz eşyaya, bilgisayar parçalarından, televizyonlara hayatımızın bir çok alanında yer alıyor. Ama asıl parayı kırdığı bölüm mobil bölüm burası da kesin...Yani onlar kapışsın da yenilik üretilsin, böyle davalarla onlarla bunlarla yerinde saymaya, yavaşlamaya mahkumuz... cihazı çıkarmadan ileride olabilecek sorunlara karşı önlemini alır, anlaşmanı yaparsın yoluna devam edersin... Zaten fazla fazla kar payı koyuluyor ne olacak azıcık daha az kar etsen? Sonra zaten davalarla acısı çıkıyor...Nereden geçirsek kârdır mantığı büyük rol oynuyor bence...




  • nasıl yasaklattı bu gün bir ipad aldık yarında bi apple Tv alıcaz
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.