Şimdi Ara

◄ Motorola Atrix Kullanıcıları Ana Konu ► (54. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26.464
Cevap
120
Favori
1.155.895
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5253545556
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • approd 'dan oyunları telefona nasıl atıp kuracağız yardımcı olabilirmisiniz
  • quote:

    Orijinalden alıntı: outside

    quote:

    Orijinalden alıntı: ufukcoskun

    quote:

    Orijinalden alıntı: sungur 13


    quote:

    Orijinalden alıntı: ufukcoskun

    quote:

    Orijinalden alıntı: cnkkz

    işte bu harika birşey yalnız ben laptoptan indirdim tele aktarsamda olur demi

    Olur.


    Bu arada telefonu 1 haftadır kullanıyorum. Hızı gayet iyi. Isınma problemi pek yok, ağır işler yapınca ısınıyor ki onu da kılıf alarak hiç hissetmemeyi planlıyorum .
    Hızı çok iyi. ICS gelsin daha iyi olacak.

    Kamera kalitesi orta seviyede. İç mekanda ortalarda yani. Dışarıda iyi çekimleri var. Video kalitesi çok iyi.

    En merak ettiğim şey pil kullanımı idi. Pil 1 haftada anca anca toparlanmaya başladı. Yoğun kullanımıma rağmen 1 gün 3 saattir pilde. ayrıca %50'de şarjı var hala. Çok iyi gidiyor şarjı.

    hemen sorularımı sorayim. Şebeke çekim kalitesi nasıl ayrıca mail kontrolü yapabiliyor musunuz. Yani anlık olarak mailler telefon ekranına düşüyor mu

    Şebeke çekim kalitesi çok iyi. Bir önceki telefonumda 3 g ile bağlanamadığım yerlerde, Atrix ile 3g bağlantısı yapabiliyorum.

    Mailler anlık olarak düşüyor. Gmail zaten düşüyor anlık olarak ancak Hotmail için ayarları manuel olarak yapmak gerekiyor.

    http://www.611connect.com/howto/merben_how-to-configure-exchange-email-for-the-motorola-atrix-4g-

    Burada kurumsal mail nasıl eklenir o anlatılmış. Hotmail için: email-şifrenizi girin. sonra kullanıcı adı yazan yere de email adresinizi yazın. İleri deyin. Biraz bekleyecek ve sizden manuel olarak sunucuyu girmenizi isteyecek. oraya m.hotmail.com yazın.

    Artık anlık olarak düşecektir hotmail mailleriniz.

    Bu çok güzel oldu. Resmi hotmail uygulamasını beğenmemiştim. Telefondan normal mail ayarlarından kurduğumda da push olarak gelmiyordu, saat başı güncelliyordu. Teşekkürler. :)

    Rica ederim :)


    quote:

    Orijinalden alıntı: c_none84

    arkadaşlar yardım lütfen.telefon bugün elime geçti

    telefondan evdeki kablosuz ağa bağladım telefon bağlantı kuruldu diyor ama bir türlü internete giremiyorum.caynı bağlantıdan bilgisayardan internete giriyorum..fakat telefonumdan bir türlü bağlanamdım..neden olabilir?


    Modemde MAC filtresi falan olmasın?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ufukcoskun -- 16 Mart 2012; 19:55:53 >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: c_none84

    arkadaşlar yardım lütfen.telefon bugün elime geçti

    telefondan evdeki kablosuz ağa bağladım telefon bağlantı kuruldu diyor ama bir türlü internete giremiyorum.caynı bağlantıdan bilgisayardan internete giriyorum..fakat telefonumdan bir türlü bağlanamdım..neden olabilir?

    Dostum aynı sorun bende de vardı modemi güncelledim sorun çözüldü
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Tayfun_64

    quote:

    Orijinalden alıntı: c_none84

    arkadaşlar yardım lütfen.telefon bugün elime geçti

    telefondan evdeki kablosuz ağa bağladım telefon bağlantı kuruldu diyor ama bir türlü internete giremiyorum.caynı bağlantıdan bilgisayardan internete giriyorum..fakat telefonumdan bir türlü bağlanamdım..neden olabilir?

    Dostum aynı sorun bende de vardı modemi güncelledim sorun çözüldü

    modemin isminde türkçe karakter _ vs gibi karakter varsa yapabiliyor...
  • Merhaba,

    Turkcell mobil tv uygulmasını yüklemek istedim. Telefonunuz uyumlu telefon listesinde değildir mesajı geldi. Eksik bir işlem mi yapıyorum ? Halbuki ATRİX artık Turkcell İletişim merkezlerinde bile satılıyor. Umarım eksik bir şeyler yapıyorumdur. Yöntemini bilen varsa paylaşmasını rica ederim. Yarınki GS-FB maçının Mobil Lİg TV seyretmeyi planlıyordum.

    *Problem giderildi. Mesaj ile değil direkt yükleme ile program çalıştı.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erensan -- 17 Mart 2012; 0:46:45 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: chnbs

    quote:

    Orijinalden alıntı: SeWD@Li

    quote:

    Orijinalden alıntı: chnbs

    Sar değeri benim için önemli bir husus arkadaşlar.Telefonun sar değerinin 0.84 olduğu kesin midir?

    İmzamdaki konunun ilk mesajında kullanma kılavuzundan alıntı resimde gerçek değer aynen yazıyor hocam.

    Teşekkür ederim.Peki S2 mi Atrix dersem ne dersiniz hocam?

    @ahmet__01



    bu soruya direk s2 derim ama fiyat performans olarak s2 den önce kullandığım cihaz olan atrix derim...




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Realknight

    valla dün gece sabah 5 e kadar denemediğim yöntem kalmadı ama çözdüm root ettikten sonra,

    öncelikle sorunumu tekrar özetleyeyim de ilerde diğer kullanıcılara lazım olur

    yüksek boyutlu oyunların telefonun kendi hafızasına değilde external sd carda taşınması ve çalıştırılması için uğraştım
    normalde apk dosyalarını kurarsanız telefonun kendi internal hafızasına atıyor kurulum dosyalarını kurulum bittikten sonra o dosyaları external hafızaya alsanızda nafile oyun illa telefonun internal hafızasında istiyor kurulum dosyalarını

    Çözüm için telefonu root etmeden android sdk adlı programla uğraştım (apk dosyalarının otomatik olarak external sd carda kurulumunu sağlamak için) nafile.
    Apps2sd ve benzeri ıvır zıvır programlarla uğraştım nafile.

    En sonunda telefonu "Pete motorola root tools" ile kolayca root ettim, ardından gl to sd programını (root olmadan çalışmaz) yükledim programın işlevi şu an bilgisayarlarımızda kullandığımız daemon toolsun yaptığıdır.

    oyunları apk dosyalarını kurdum tabi direk internal hafızaya attı bu aşamadan sonra eğer yüklediğiniz oyunlar gameloft ise ;

    - mesela mnt/sdcard/gameloft/games/GloftA6HP klasörüne kuruluan oyunu siz harici sd cartınızda /mnt/external_sd/games/GloftA6HP adlı klasöre taşıyorsunuz copy değil direk taşıyın daha sonra gl to sd programını çalıştırıp mount deyip oyunu seçin ve oynayın bu kadar

    - Gameloft olmayan diğer oyunlarda ise; mnt/sdcard/Andriod/data/com.madfingergames.shadowgun de kurulu olan oyununuzun sadece data/com.madfingergames.shadowgun klasörünü external sd carta atın daha sonra gl to sd programını çalıştırıp settings kısmından sdcard/android i tickleyip oyunu gene mount edip oynayabilirsiniz

    Oh valla sonunda çok rahatladım artık oyunlar external sd cardda



    esaslı bir iş olmuş, vesselam...




  • Arkadaslar bu galeri ve muziklerde telefondaki oyunlara ve uygulamalara ait her turlu resim ve ses görünüyor. Bunu nasıl duzeltebilirim.
  • Telefondan radyo dinlemek için herhangi bir uygulama var mı? İnternet üzerinden dinlemeyi sağlasa da olur, performansı iyi olsun yeter
  • quote:

    Orijinalden alıntı: buzahir

    Telefonun sarji %70 iken teli kapayip actigimda %90 falan oluyor, bu normal mi? Birde teli kapatmaya calisirken kapaniyor yazisinin arka planinda kapatmaya zorla tarzi bir yazi cikiyor. Ne old. Hakkinda fikri olan var mi

    yeni cihazlarda pilin kalibrasyonunun tam olarak oturması için biraz beklemek gerekiyor. İlk 5-6 şarjı yaptıktan sonra cihaz tam stabil hale gelecektir diye düşünüyorum. Gerçi motorola kullanmadım ama yeni aldığım tüm ceplerde pil performansının ilk 5-6 şarjdan sonra tam olarak yansıtıldığını gördüm...
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Tükenmiş Kalem

    Telefondan radyo dinlemek için herhangi bir uygulama var mı? İnternet üzerinden dinlemeyi sağlasa da olur, performansı iyi olsun yeter

    İmzamdaki konunun ilk mesajında programlar var içinde istediğin program var hocam yanında programların ne işe yaradığı da yazıyor.




    Arkadaşlar kimse araştırmıyor ve okumuyor mu? Çünkü aynı sorular 10-15 sefer soruluyor yukarıda da daha önce 5-6 sefer cevabı verilmiş

    sorular tekrar tekrar soruluyor önce araştırsak arama yapsak !!!!

    İmzamdaki konunun ilk mesajında yukarıda ki çoğu sorunun cevabı var zaten farklı türde sorulan soruları da cevap verilirse ilk mesaja ekliyorum.
  • Arkadaşlar ben HTC Desire'mi satıp atrix aldım. Daha önce de motorola kullanmış biri olarak (mpx 200 o bir efsanedir.) yine kalitesini ortaya koymuş. motorola'nın Türkiye'deki fiyat politikasını beğeniyorum şahsen. Fiyatları hep muadillerine göre daha uygun olmuştur. Mesela cihazın yanına bir de motorokr s305 bluetooth stereo kulaklık aldım. ses müthiş ve muadillerine göre yine ucuz. İnanın atrix, desire'den daha hoşuma gitti. Bir de sorum olacak. telefonda yüklü gelen NFS Shift oyununun ilk açılış seçeneklerinde şimdi satın al 5 TRY diye bir seçenek var. sms ile alınabilir diye. bunu deneyen arkadaş oldu mu? bilgilendirirseniz sevinirim.
  • arkadaşlar telefonda wifi hotspot özelliği var mı? bide sosyal ağlarda anlık mesajlaşmayı sağlayan biprogram yüklü geliyormu içinde?? teşekkürler
  • Selam millet ilgilenen arkadaşlar için anlatıyorum; normalde oyunları telefonumuza indirirken ya bilgisayarımıza apk + data dosyalarını indirir ( tabi data dosyalarını bulabilirsek) ordan telefona atarız ya da sadece apk dosyalarını indirir telefona atar ve telefon üzerinden wifi ile bağlanarak dataları yükleriz, bu durum bazen sinir bozucu olabiliyor ben her seferinde oyunların data dosyalarını yüklemek için telefonumu kullanmak istemem, bunun bir çözümü var elbet tabiki bilenler bilir ama bilmeyenler için ben de uğraştım denedim ve oldu sizlerede aktarmak istiyorum.

    Kısaca yüksek boyutlu uygulama ve oyunların apk dosyalarını bilgisayara indirip apk dosyalarını çalıştırıp oyunları bilgisayara kurup oradan telefona hazır halde atmayı anlatmaya çalışacağım.

    İhitiyacımız olanlar android sdk ve imdisk virtual driver

    Bu işlemler yapılırken telefonunuz bilgisayara bağlı olmasın merak etmeyin zararı yok sadece program çalışmaz.

    öncelikle android sdk yı kuruyoruz kurarken platform tools ve gerekli java eklentisini atlamayın daha sonra android avd manageri (programla birlikte geliyor) çalıştırıp kendimize sanal bir cep telefonu yaratıyoruz (yaratırken sanal sd card limitini yüksek tutun ki kurduğunuz oyunlarla dolmasın 2 gb - 5gb mesela) her neyse yarattıktan sonra starta basarak sanal telefonunuzu çalıştırın, o çalışırken kurmak istediğiniz oyunun apk dosyasını "C:\Program Files\Android\android-sdk\platform-tools>" altına atın programın default locationu budur. attıktan sonra adb install oyunun ismi.apk yazıp enterlayın install succesfull yazdıktan sonra sanal cep telefonu ekranına geçip oradaki apps lara gelip yüklemiş olduğumuz oyunu bulun ve tıklayın oyunun data dosyaları sanal telefonunuzun içine yüklenecektir. Bu aşamadan sonra başta vermiş olduğum imdisk virtual driveri kurun, kurduktan sonra gelelim kurmuş olduğumuz oyunu bulmaya, oyun C:\Users\chris\.android\avd\osman.avd\sdcard.img dedir (chris benim kullanıcı adım sizinki farklıdır) (osman sanal telefona vermiş olduğum ad yaratırken siz de bir tane vermiştiniz) şimdi sanal telefonu kapatın ve sonra sdcard.img dosyasını kurmuş olduğumuz imdisk programı ile mount ederek içindeki oyunumuza ve data dosyalarına ulaşıyoruz gerisi telefonumuza yüklemek ve oynamak

    Biraz uzun oldu bazı arkadaşlar gereksiz bulabilir hak veririmde ancak ben bazı apk dosyalarını telefonumda kurarken downloadlarım çeşitli sebeplerle yarım kaldığı için uzun boyutlu oyunlarda bu yolu tercih ediyorum hem wifiden değil normal interneti kullanmış oluyoruz hem de telefonumuzu meşgul etmemiş oluyoruz oyunlar bilgisayara indirilirken.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: esen38

    Arkadaşalar bu parmak okumayla teli açmayı kullanmama şansımız varmı yani normal parmak izini aktif etmeden açma şansımız oluyormu...

    Ah hocam benimde hayal kırıklığı yaşadım bir eksiklik bu. Telefonu almadan parmak iziyle direkt açılacağını düşünmüştüm. Custom romla aslında yapılabilir ama cihazın şarj problemi ortaya çıkabilir zira bekleme modunda parmak izi sensörü devamlı aktif halde kalacaktır.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: wolwerin84

    arkadaşlar telefonda wifi hotspot özelliği var mı? bide sosyal ağlarda anlık mesajlaşmayı sağlayan biprogram yüklü geliyormu içinde?? teşekkürler

    mobile hot spot diye bir program yüklü geliyor. ama hiç kullanmadığım için (eskiden desire'da da hiç kullanmamıştım) bilmiyorum. sosyal ağlardan anlık durumları takip edip kendi durumunu da güncelleyebiliyorsun. motoblur sayesinde
  • quote:

    Orijinalden alıntı: sagamor

    quote:

    Orijinalden alıntı: wolwerin84

    arkadaşlar telefonda wifi hotspot özelliği var mı? bide sosyal ağlarda anlık mesajlaşmayı sağlayan biprogram yüklü geliyormu içinde?? teşekkürler

    mobile hot spot diye bir program yüklü geliyor. ama hiç kullanmadığım için (eskiden desire'da da hiç kullanmamıştım) bilmiyorum. sosyal ağlardan anlık durumları takip edip kendi durumunu da güncelleyebiliyorsun. motoblur sayesinde

    teşekkür ederim.. anlık mesaj derken ben durum güncellemesi değil facebook sohbet msn anlık mesajlaşmayı kasettim.. yani mesela facede sürekli online gözüküyormuyuz?? bide merak ettiğm bişey daha parmak izi okuyucu sadece tel açılırken mi aktif yoksa güvenlik kodu gibi tuş kilidindede aktif yapabiliyoz mu ??




  • quote:

    Orijinalden alıntı: wolwerin84

    quote:

    Orijinalden alıntı: sagamor

    quote:

    Orijinalden alıntı: wolwerin84

    arkadaşlar telefonda wifi hotspot özelliği var mı? bide sosyal ağlarda anlık mesajlaşmayı sağlayan biprogram yüklü geliyormu içinde?? teşekkürler

    mobile hot spot diye bir program yüklü geliyor. ama hiç kullanmadığım için (eskiden desire'da da hiç kullanmamıştım) bilmiyorum. sosyal ağlardan anlık durumları takip edip kendi durumunu da güncelleyebiliyorsun. motoblur sayesinde

    teşekkür ederim.. anlık mesaj derken ben durum güncellemesi değil facebook sohbet msn anlık mesajlaşmayı kasettim.. yani mesela facede sürekli online gözüküyormuyuz?? bide merak ettiğm bişey daha parmak izi okuyucu sadece tel açılırken mi aktif yoksa güvenlik kodu gibi tuş kilidindede aktif yapabiliyoz mu ??

    Efet hocam GO Chat ile facebook vb sosyal ağlarda sürekli ç.içi olup mesajlaşabiliyorsun.

    parmak izi okuyucu tuş kilidi görevi görüyor ister parmak okudun ister şifre girin.

    Ben parmak izi olayını kaldırdım go launcherden çeşitli kilitler var onlardan kullanıyorum.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Realknight

    Selam millet ilgilenen arkadaşlar için anlatıyorum; normalde oyunları telefonumuza indirirken ya bilgisayarımıza apk + data dosyalarını indirir ( tabi data dosyalarını bulabilirsek) ordan telefona atarız ya da sadece apk dosyalarını indirir telefona atar ve telefon üzerinden wifi ile bağlanarak dataları yükleriz, bu durum bazen sinir bozucu olabiliyor ben her seferinde oyunların data dosyalarını yüklemek için telefonumu kullanmak istemem, bunun bir çözümü var elbet tabiki bilenler bilir ama bilmeyenler için ben de uğraştım denedim ve oldu sizlerede aktarmak istiyorum.

    Kısaca yüksek boyutlu uygulama ve oyunların apk dosyalarını bilgisayara indirip apk dosyalarını çalıştırıp oyunları bilgisayara kurup oradan telefona hazır halde atmayı anlatmaya çalışacağım.

    İhitiyacımız olanlar android sdk ve imdisk virtual driver

    Bu işlemler yapılırken telefonunuz bilgisayara bağlı olmasın merak etmeyin zararı yok sadece program çalışmaz.

    öncelikle android sdk yı kuruyoruz kurarken platform tools ve gerekli java eklentisini atlamayın daha sonra android avd manageri (programla birlikte geliyor) çalıştırıp kendimize sanal bir cep telefonu yaratıyoruz (yaratırken sanal sd card limitini yüksek tutun ki kurduğunuz oyunlarla dolmasın 2 gb - 5gb mesela) her neyse yarattıktan sonra starta basarak sanal telefonunuzu çalıştırın, o çalışırken kurmak istediğiniz oyunun apk dosyasını "C:\Program Files\Android\android-sdk\platform-tools>" altına atın programın default locationu budur. attıktan sonra adb install oyunun ismi.apk yazıp enterlayın install succesfull yazdıktan sonra sanal cep telefonu ekranına geçip oradaki apps lara gelip yüklemiş olduğumuz oyunu bulun ve tıklayın oyunun data dosyaları sanal telefonunuzun içine yüklenecektir. Bu aşamadan sonra başta vermiş olduğum imdisk virtual driveri kurun, kurduktan sonra gelelim kurmuş olduğumuz oyunu bulmaya, oyun C:\Users\chris\.android\avd\osman.avd\sdcard.img dedir (chris benim kullanıcı adım sizinki farklıdır) (osman sanal telefona vermiş olduğum ad yaratırken siz de bir tane vermiştiniz) şimdi sanal telefonu kapatın ve sonra sdcard.img dosyasını kurmuş olduğumuz imdisk programı ile mount ederek içindeki oyunumuza ve data dosyalarına ulaşıyoruz gerisi telefonumuza yüklemek ve oynamak

    Biraz uzun oldu bazı arkadaşlar gereksiz bulabilir hak veririmde ancak ben bazı apk dosyalarını telefonumda kurarken downloadlarım çeşitli sebeplerle yarım kaldığı için uzun boyutlu oyunlarda bu yolu tercih ediyorum hem wifiden değil normal interneti kullanmış oluyoruz hem de telefonumuzu meşgul etmemiş oluyoruz oyunlar bilgisayara indirilirken.


    Çok yararli bir bilgi, tesekkurler




  • quote:

    Orijinalden alıntı: SeWD@Li

    quote:

    Orijinalden alıntı: wolwerin84

    quote:

    Orijinalden alıntı: sagamor

    quote:

    Orijinalden alıntı: wolwerin84

    arkadaşlar telefonda wifi hotspot özelliği var mı? bide sosyal ağlarda anlık mesajlaşmayı sağlayan biprogram yüklü geliyormu içinde?? teşekkürler

    mobile hot spot diye bir program yüklü geliyor. ama hiç kullanmadığım için (eskiden desire'da da hiç kullanmamıştım) bilmiyorum. sosyal ağlardan anlık durumları takip edip kendi durumunu da güncelleyebiliyorsun. motoblur sayesinde

    teşekkür ederim.. anlık mesaj derken ben durum güncellemesi değil facebook sohbet msn anlık mesajlaşmayı kasettim.. yani mesela facede sürekli online gözüküyormuyuz?? bide merak ettiğm bişey daha parmak izi okuyucu sadece tel açılırken mi aktif yoksa güvenlik kodu gibi tuş kilidindede aktif yapabiliyoz mu ??

    Efet hocam GO Chat ile facebook vb sosyal ağlarda sürekli ç.içi olup mesajlaşabiliyorsun.

    parmak izi okuyucu tuş kilidi görevi görüyor ister parmak okudun ister şifre girin.

    Ben parmak izi olayını kaldırdım go launcherden çeşitli kilitler var onlardan kullanıyorum.


    teşekkür ederim arkadasım yardımcı olduğun için.. arkadaşlardan wifi hotspot özelliğini deneyen var mı acaba ?? NE KADAR VERİMLİ ÇALIŞIYOR..???




  • 
Sayfa: önceki 5253545556
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.