Şimdi Ara

Motorola ATRIX S.S.S - Sıkça Sorulan Sorular

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
235
Cevap
17
Favori
28.636
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  •  Motorola ATRIX S.S.S - Sıkça Sorulan Sorular

    Genel Özellikler
    -540 x 960 piksel 4.0" qHD dayanıklı ekran, 275 ppi piksel yoğunluk. Gorilla Glass2 Ekran camı.
    -1GB Ram ve 16GB Dahili hafıza. (780 kusür ram ve 12gb kusür hafıza kullanılabilir alanda)
    -5 MP kamera (2592х1944) Autofocus ve Çift LED flash. (manuel mod yok)
    -720p video kayıt. (Farklı yazılımlar ile 1080p ama 720p ye göre iyi değil.)
    -Nvidia Tegra 2 AP20H çipset ve ULP GeForce GPU.
    -micro HDMI çıkış ve USB üzerinden OTG kablo ve dock desteği ile klavye+mouse+flash bellek kullanabilme.

    Yeni Parti Kutu içeriği
    -Telefon
    -Batarya
    -Şarj Cihazı + microUSB-USB kablosu
    -Dock + Adaptör + priz dönüştürücü (HDMI kablosu hariç)
    -Kulaklık
    -Belgeler
    NOT: Hepsiburada ve Ereyonda dock halen mevcut. Hızlıal ve Gold Dockları artık vermiyor.
    --Türkiyede satılan eski pakete göre farklar : HDMI kablosu kutudan çıkarılmış. daha kötü olan kaygan plastik kapak yeni mat bir kapak ile değiştirilmiş. multimedia Dock pakete dahil edilmiş.


    Atrix inceleme vidyosu



    Sıkça Sorulan Sorular (SSS)


    S) Cihazın refurbished olduğu konuşuluyor, nedir olay?
    C) Genel olarak bu varsayım ve iddialar çürütüldü diyebiliriz. Her elektronik cihazda olduğu gibi telefonu yeni alanların hepsi sorunsuz ve tertemiz bir şekilde alamamış olabilir fakat DH kullanıcılarının büyük çoğunluğu sorunsuz cihaz teslim almıştır. Ayrıca 2012 senesinin başında da satılan atrixlerde fiyatının benzerlerine göre yinede ucuz olduğu için aynı muhabbetler dönmüştü. Herneyse, sonuçta online alışverişte sebepsiz 7 gün iade hakkınız var. (dikkat değişim değil iade , değişime gönderirseniz garantiye sokarlar ve iade hakkınızı yerler)

    S) Hiçbir program yüklemediğim halde yeni aldığım telefon reset atıyor, nasıl çözebilirim?
    C) Yazılımsal genel bir sorun mevcut telefonunuzdaki 2 ayarı aktif ettiğinizde bu sorunun olduğu gözlenmiş. Hücresel bilgi nin aktif edilmesi ve Telefonun cep algılaması açık olduğunda reset atma sorunu varmış. Bu iki ayarı hiç açmadığım için ben reset görmedim henüz.

    S) Bataryanın 3 gün dayandığını söyleyenler var benim batarya 1 günü çıkartamıyor.
    C) Evet bataryası emsallerine göre çok iyi dayanıyor. Kendi tecrübelerime dayanarak söyleyebilirim ki sonradan kurduğunuz sorunlu kodlanmış bir program şarjınızın rahatlıkla yarısını sessizce tüketebiliyor. Bazı widgetler ve launcherlardada aynı durum geçerli. örnek olması için "Notification Toggle" programını gösterebilirim. program pili kullanan uygulamalar listesinde görünmediği halde kurulu iken şarjınız çok az dayanacaktır.

    S) Şarjın daha uzun gitmesi için ne yapmam gerekir?
    C) Şarjı en çok götüren şeyler ekran parlaklığı, wireless ve 3G bağlantı ve tabii ki oyunlardır. Bunun dışında arka planda sürekli çalışan ve CPU’nun tasarruf moduna girmesine mani olan Facebook gibi uygulamalar da ciddi şarj yemekte. İlla şarj süresi artsın diyosanız tavsiyem kullanmadığınız veya aşırı ihtiyaç duymadığınız uygulamalardan kurtulmanızdır. Bunun dışında parlaklığı otomatiğe ayarlamanız tavsiye olunur. Bunun dışında Ayarlar’daki pil ve veri yöneticisi kısmında pil moduna da mutlaka göz atıp düzenlemeler yapın.

    S) Pil %100’e kadar şarj etmiyor?
    C) Telefonu tam şarj ettikten sonra (şarjdan çekmeksizin) pili çıkarın. Telefonda pil yok uyarısı gelince pili tekrar takın ve 2-3 saat şarjda bırakın. %100’e varması lazım.

    S) Telefonumun şarjı çok hızlı bitiyor.
    C) Atrixin bunda bir payı yok. bazı uygulamalar o kadar hatalı olabiliyorki pili içiyorlar resmen. Deneme yanılma yöntemiyle kurduğunuz uygulamaları silip sorunlu olanı bulunuz. ismini hatırlayamadığım 2 farklı uygulamada aynı sorunu yaşamışlığım var.

    S) Cihazı hangi satıcıdan temin etmeliyim? En güveniliri hangisidir? En sorunsuzu hangi firmadan temin edebilirim?
    C) Şu an Türkiyede satılan tüm cihazlar aynı firmadan temin edilmektedir. yani kısacası tüm mağazalarda alacağınız telefon ve kutu içeriği aynıdır. Bilinmiş firmaları tercih etmenizi öneririm.

    S) Sim deki rehberimi göremiyorum, nasıl aktarabilirim?
    C) Rehber > Kişiler > Dokunmatikten Menü tuşuna basın > İçe/Dışa Aktar > SIM Kart

    S) Telefon şarj olurken ve/veya olduktan sonra bildirim ışığı yanmıyor.
    C) Malesef yazılımsal eksiklik. Custom ROM larda durum aynı olmayabilir ama orjinal ROM da yanmıyor. Telefon kapalı iken şarj ederseniz yanıyor.

    S) telefonumun RAMi 1gb görünmüyor , aynı şekilde dahili hafızada 16 GB görünmüyor.
    C) Atrixinizin RAMi 1gb ve Dahili hafızası 16gb fakat tüm Android telefonlarda olduğu gibi bu telefondada Android bir kısmını kullanıyor. İçiniz rahat olsun :)

    S) Youtube uygulamasını kurdum fakat hata verip kapanıyor.
    C) Çok ilginçtirki sanıyorum herkezde aynı şekilde. Neyseki çözümü basit, Youtube uygulamasını silin ve baştan kurun, çalıştığını göreceksiniz.

    S) Tarayıcıdan youtube videolarını izleyemiyorum ama Youtube programı açıyor.
    C) Evet tarayıcınız mobil sürümde iken izleyemiyorsunuz. Opera gibi farklı bir tarayıcı kurup ayarlardan görünümü Web Sürümüne alırsanız bilgisayarınızdaki gibi izleyebilirsiniz.

    S) Yeni aldığım Atrix te NFS Shift ve bikaç uygulama kurulmuş görünüyor, kullanılmış diye şüphe ediyorum.
    C) Yeni gelen tüm atrixlerde birkaç uygulama (Qick video gibi) kurulu geliyor. NFS shiftte kurulmuş ama sanki görünürde yok gibi. Bu herkez için geçerli yani. Eğer çok şüphe ediyorsanız telefonunu bilgisayara depolama birimi olarak bağladıktan sonra USB Undelete programlarıyla daha önce birşey kurulup silinmişmi diye bakabilirsiniz.

    S) ATRIXimi kapatıp açtığımda pil seviyem yükseliyor.
    C) Burada yine motorolanın yazılımsal olarak yeteneksizliğini görüyoruz. pil seviyesinin %10 olarak düşmesi gibi. Aldanmayın telefonunuz kapanıp açılırken şarj olmadı , hatta Android telefonlar açılış sırasında %2 civarı pil tüketirler. Bu şekilde pil seviyenizin yükseldiğini gördüğünüzde aynı oranda düşme hızınıda görürsünüz. Çözümü, bootloader kilidiniz açıksa xda’da jug6ernaut’un yayınladığı dosyayı flaşlamak veya bkz. custom rom. Bootloader kilidiniz açıksa xda’da jug6ernaut’un yayınladığı dosyayı flaşlayarak bu hatayı düzeltebilirsiniz.

    S) ATRIX de pil seviyesi %10 luk kademeyle düşüyor, %1 olarak ayarlamak mümkünmü?
    C) Aslında evet görebilirsiniz, Uygulamalar kısmında verdiğim "power toggles" adlı uygulamada ayarlardan Motorola Battery Hack şıkkını aktif ederseniz aynı uygulamanın widgetlerinde %1 lik kademelerle takip edebilirsiniz pil seviyenizi. Alternatif olarak "GSam Battery Monitor" kullanabilirsiniz.

    S) Telefon rehberinde aynı isimden bir sürü kayıt oldu, nasıl düzeltebilirim?
    C) Sorunun kaynağı motoblur , benim başıma gelmedi ama aşağıdaki mesajlarda bu soruna denk gelenler olduğunu görebilirsiniz. çözüm için Wondershare MobileGO kurup fixletin.

    S) İyi yönleri?
    C) Kişiden kişiye değişecek bu sorunun cevabı benim için fiyat/performans, 2 gün dayanabilen pil performansıdır. 1GB ram, 1GHZ çift çekirdekli işlemci ve yüksek çözünürlüklü ekranıyla 1500 TL’lik telefonların yaptığının %90’ını bu telefonda rahatlıkla yaparsınız.

    S) Kötü yönleri?
    C) Yazılımı çok kötü olmasa da güncel değil (Gingerbread 2.3.4). Arayüzünü(motoblur) sevmeyen çok (ama fena değil kesinlikle). Kamerası karanlıkta kötü, onun dışında 5mp kalitesinde gayet iyi. Power tuşu acaip bi yere konmuş alışana kadar zorluk çıkarıyor :) Yazılımda da ufak bug var, telefon kapanıp geri açıldığında pil göstergesi %10-20 yükseliyor. Türkiye’de yerel dükkanlarda Motorola ürünlerine kılıf vb. bulmak kolay değil.

    S) Android yazılımı (Gingerbread) güncellenmeyecek mi? (ICS/JB vs.)
    C) Güncellenmeyecek. Motorola ilk başta güncellemeyi düşünüyordu ama Google Motorola’yı satın aldıktan sonra bu planlardan vazgeçildi. Atrix gibi bir donanım canavarına son model yazılım koyarsam kimse yeni telefon almaz, dedi adamlar. ileriki versiyonlar için fikirlerini değiştirirlermi bilinmez ama açıklamada "ICS gelmeyecek" dendi.

    S) Ses kapama/açma tuşuyla ekranı açabilir miyim?
    C) Açabilirsin ama ekran kilidini pasif hale getirerek. Böyle olunca da arama gelince slider olmayacak ve muhtemelen aramaları yanlışlıkla açmaya başlayacaksın. Ekran kilidini halen kullanıp ses tuşu ile açabilmek için kendi slider’ını koyan widgetlocker gibi programlar kullanabilirsiniz.

    S) Atrix 1080p video kaydı yapabilir mi?
    C) Yapan programlar(LG Camera Pro) ve MODlar var ama çekilen videolar incelendiğinde video kalitesinin düşük ve 24fps olduğu görülmekte. 720p kaydı mükemmel zaten.

    S) Root/Custom Rom, bootloader vs. nedir?
    C) Telefonunuzu windows gibi kurcalayıp, tehlikeli programlar kurup bozmayın diye telefoncu amcalar kullanıcı yetkilerini kısmakta. Root, bu yetki kısıtlamasını kaldırmakta. Bu da tabii risk demek, bilmediğiniz bir şey yaptığınızda telefonun düzgün çalışmayabileceğini kabul ederek girin bu işe. devamı ve daha fazlası:
    http://forum.donanimhaber.com/m_59787332/mpage_1/f_/key_//tm.htm#59787332

    S) Navigasyon işini nasıl halledicez?
    C) Google’ın navigasyonu Türkiye’de kullanılamıyor ama çeşitli (yasal olmayan) yöntemlerle kullanmak mümkün. Bu konuyu Google’da aratabilirsiniz.
    Onun dışında çeşitli navigasyon uygulamaları da mevcut. Benim tavsiyem iGO olur. Hiç olmadı Navitel kurun.

    S) İşime yaramayan, kullanmadığım ama sistemle birlikte yüklü geldiği için kurtulamadığım programlar ne olacak?
    C) Şu olacak; root yetkiniz varsa Titanium Backup veya benzeri bir uygulamayla, bu programları donduracaksınız. Hatta silebilirsiniz de ama silmek risklidir, asla tavsiye edilmez. Çünkü bazı lüzumsuz gözüken uygulamalar, bazı lüzumlu uygulamalarla birlikte çalışmaktadır.

    S) Başlangıçta açılan programların başlangıçta açılmamasını nasıl sağlayabilirim?
    C) Android Assistant, System Tuner gibi programlar öğelerin başlangıçtan kaldırılmasını sağlayabiliyor.

    S) Veri kullanımımı nasıl takip edebilirim?
    C) Pil ve veri yöneticisinde böyle bir sekme var ama baştan söyleyeyim; oradan takip ederseniz yamulursunuz. Çünkü oradaki değerler asla doğru değerler olmuyor. Bu iş için 3G Watchdog , Dodol phone yada My DataManager vb. bir bedava uygulama kullanın, rahat edin.

    S) Veri kullanımını nasıl kapatırım? VEYA Veri kullanımım aktif değil?
    C) Ayarlar -> pil ve veri yöneticisi -> veri gönderimi -> veri etkin
    Bu seçime göre veri kullanımı açılıp kapanır.

    S) Motorola’nın arayüzünü sevmedim. Alternatifi var mı?
    C) Markette bedava veya ücretli arayüz(launcher) alternatifleri mevcut. En popüleri Go Launcher EX. Alternatifler için Uygulamalar bölümümüze göz atın.

    S) Boş Ram miktarını nasıl artırırım?
    C) İlk önce şunu belirtelim, boş ram miktarının çok fazla olması telefona ekstra akıcılık katmamakta. Buna rağmen illa artırcam diyorsanız, Tarayıcı gibi açıldı mı 50-60 mb yiyen programları görev yöneticisi aracılığıyla “otomatik sonlandır”a alabilirsiniz. Bunun dışında yukarıda bahsi geçtiği şekilde, açılışta çalışan programları gözden geçirebilirsiniz. Hangi programın ne kadar RAM meşgul ettiğini görev yöneticisinden takip edip ona göre eyleme geçmenizde her zaman fayda var. Ustaca kodlanmış android programı kendini bir süre sonra uyku moduna alır ve max 5MB RAM yer. Bunları boşuna ellemeyin.

    S.S.S. bölümüne katkıları için saldi adlı üyemize teşekkür ederiz.

    DENEYİMLER


    Atrix ile Yapabilecekleriniz Sınırsız! Atrix'e Mouse, Klavye, FlashDisk Bağlamak!



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cymeria -- 9 Şubat 2013; 2:53:09 >







  • -UYGULAMALAR-
    Uygulamaların isimlerine tıklayarak Google Play sayfasına erişebilirsiniz.

    Uygulamaları bu depodan direk indirebilirsiniz :https://www.box.com/s/6di4a761o2l3lj0urnic

    ARAYÜZ - LAUNCHER

    Next Launcher 3D
    Görsellik açısından mükemmel, Orta Karar ram tüketimi, Az pil tüketimi, Tema hızlı gelişiyor. (Kendi kullandığım launcher)
    Dil : ingilizce

    ADW Launcher
    Görsellik açısından mükemmel, Az ram tüketimi, Az pil tüketimi, Tema desteği yüksek.
    Dil : ingilizce

    GO Launcher EX
    Görsellik açısından mükemmel, Çok ram tüketimi, Ortalama üzerinde pil tüketimi, Tema desteği yüksek.
    Dil : Türkçe eklentisi var

    TSF Shell
    Görsellik açısından mükemmel, Az ram tüketimi, Orta seviye pil tüketimi, Tema desteği düşük.
    Dil : Türkçe yamalı modifiye sürümleri var.

    WidgetLocker LockScreen
    Ekran kilit eklentisi, çok ayrıntılı ve kişiselleştirilebilir. (NOT: Ekranı Ses tuşlarıyla açmanıza imkan verir)

    WIDGETLER

    HD Widgets
    içerisinde Çok çeşitli tasarımlarda Saat ve havadurumu widgeti bulunmakta. accuweather sunucusunu kullanıyor. Htc sensenin mükemmel saat widgeti mevcut.

    Power Toggles
    Kesinlikle herkezin kullanması gereken widget topluluğu. Tüm açma kapama butonları mevcut.

    Screen Grabber
    Atrix te Root yetkisi ihtiyacı duymadan çalışabilen ekran görüntüsü yakalama (screenshot) uygulaması. (odabaser adlı kullanıcının bildirisiyle)

    SISTEM UYGULAMALARI

    AirDroid
    Telefonunuzu wifi üzerinden bağlamaya yarar. dosya gezgini, app manageri, mesajlarınız vs. gibi birçok gerekli şeye ulaşabilirsiniz. Kesinlikle her Android telefonda bulunmasını öneririm.

    ES File Manager Explorer
    Bildiğim en gelişmiş dosya gezgini. Boxnet ve dropbox gibi hizmetlere erişebilmekle birlikte wifi ağınızdaki bilgisayarların paylaşım klasörlerinede erişebilirsiniz.

    biSoru Soru Cevap Test uygulaması
    Buda benim yazıp yayınladığın uygulama. İçerisinde test şeklinde 100lerce soru mevcut. Özellikle Kpss ve Ehliyet sınavları için kullanışlı. bi deneyin isterim. (not:kullandıktan sonra Google playden yorumlarsanız çok çok sevinirim.)

    devamı gelecek..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cymeria -- 16 Şubat 2013; 16:42:52 >




  • Ekran görüntüsünü nasıl alabiliriz

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: MAYKO

    Ekran görüntüsünü nasıl alabiliriz

    rootsuz cihazlarda mümkün değil. eğer rootladıysanız markette screen shot diye arattığınızda çeşitli uygulamalar görebilirsiniz.
  • root etmenin zararı varmıdır edersem ne olur ? geri dönüşü vs
  • quote:

    Orijinalden alıntı: MAYKO

    root etmenin zararı varmıdır edersem ne olur ? geri dönüşü vs

    root etmek risklidir fakat getirisi de çoktur.

    root etme aşaması basit ve kolay olmasına karşın root edilmiş cihazlar garanti dışı ve tehlikeli uygulamalara karşı zayıftır. unroot işlemi yapılabilir olmasına karşın cihazınız teknik serviste daha önce root edilmiş olduğu anlaşılır ise cihazınız garanti dışı kalır.

    root edip root yetkisi isteyen ve kurmak istediğiniz programı kurduktan sonra unroot edip güvenliğinizi sağlayabilsenizde cihazınızın garanti gereksinimi duyduğunda garanti dışı kalma ihtimalini gözönüne almalısınız.

    root etmenin başlıca +ları
    ücretsiz uygulamaların reklamlarını kaldırabilme
    screenshoot gibi uygulamaları kurup kullanabilme
    cihazınız üzerinde tam yetki ile tam hakimiyet
    istemediğiniz ama cihazınızda kalıcı olarak kurulmuş programları kaldırabilme
    custom ROM kurabilme

    root etmenin başlıca -leri
    garanti dışı kalma tehlikesi
    root yetkisi ile zararlı yazılımların yüklenebilmesi

    tüm bunları göz önünde bulundurarak root etmek isteyenler için : MOTOROLA ATRIX ROOT REHBERİ




  • otg kablosuna usb flash taktım cihaz görmedi ayrıca kurulması gereken bir uygulama yada değiştirilmesi gereken bi ayar varmıdır
  • quote:

    Orijinalden alıntı: cingibi

    otg kablosuna usb flash taktım cihaz görmedi ayrıca kurulması gereken bir uygulama yada değiştirilmesi gereken bi ayar varmıdır

    Herhangi bir ayar yada ek program ihtiyacı yok. Fakat şöyle istisnalar var. Usb Hdd taktığınızda atrix usb hdd yi okuyamaz. çünkü yeterli akım sağlayamaz. Aynı şekilde usb flash şeklindeki mp3 çalarlarıda okuyamaması çok muhtemel. 32gb ve üstü flashları okuyamamasıda söz konusu olabilir çünkü hafıza kartınıda o kadar destekliyor. Bunun dışında otg kablonuzun arızalı olduğunu varsayabiliriz. eğer varsa otg ile klavye yada mouse takmayı denermisiniz, çünkü flash bellekler dışında otg yi bu şekildede kullanabiliyoruz.
  • kablo başka bir tablet le gelen kabloydu o tabletle çalıştırdım acaba atrix için özel kablo gerekir mi
  • denediğiniz kablo bir şekilde uyumsuz olabilir ama çok olası görmüyorum. Bende de farklı bir cihaz için olan otg kablosu çalışıyor. Ayrıca cihaz ile birlikte gelen dock ile deneyebilirsiniz.

    Bu arada farklı bir dosya yöneticisinden bakıyorsanız o yazılımda görmüyor olabilir. Cihazın kendisinde yüklü olan dosya yöneticisi bu konuda sorunsuz çalışıyor.
  • burada
    http://forum.donanimhaber.com/m_59703485/tm.htm

    ANCAK SADECE OTG KABLOSU HERHANGİ BİR USB CİHAZI BAĞLAMANIZA YETMEZ, arada 5V güçle çalışan, adaptörlü bir USB çoklayıcı kullanmanız gerekir, Atrix'in gücü tek başına USB cihazları çalıştırmaya yeter gelmeyecektir çünkü.

    böyle yazmış arkadaş 4gb lık flashı çalıştıramadım
  • Doğrudur, bende aynı şekilde usb çoklayıcı kullanmıştım. hatta benim çoklayıcı ebaydan alınma 2$ lık birşey, 4portluk ve kablosu çok kısa (3cm)

    Bu durumda atrixin usb akımı vermediğini varsayabiliriz. Mantıklıda.

    Bu arada evde cihazı dockta kullanmak çok verimli oluyor.
  • atrix in led renkleri ne anlama geliyor acaba bunun için bir kılavuz varmıdır
  • quote:

    Orijinalden alıntı: cingibi

    atrix in led renkleri ne anlama geliyor acaba bunun için bir kılavuz varmıdır

    bildiklerim (yanlışım yoksa)
    Yeşil - Yeni sms (büyük ihtimal aynı zamanda mail)
    Kırmızı - Düşük pil
    Mavi - Facebook bildirimi

    marketteki light flow ile renkleri istediğiniz şekilde ayarlayabiliyormuşsunuz. linki :https://market.android.com/details?id=com.rageconsulting.android.lightflowlite




  • quote:

    Orijinalden alıntı: cymeria

    quote:

    Orijinalden alıntı: cingibi

    atrix in led renkleri ne anlama geliyor acaba bunun için bir kılavuz varmıdır

    bildiklerim (yanlışım yoksa)
    Yeşil - Yeni sms (büyük ihtimal aynı zamanda mail)
    Kırmızı - Düşük pil
    Mavi - Facebook bildirimi

    marketteki light flow ile renkleri istediğiniz şekilde ayarlayabiliyormuşsunuz. linki :https://market.android.com/details?id=com.rageconsulting.android.lightflowlite

    bilgiler için teşekkürler
    bende bir kaç gündür pembe yada beyaz/pembe benzeri bir renk yanmakta onu çözemedim fikri olan var mı acaba




  • quote:

    Orijinalden alıntı: cingibi

    quote:

    Orijinalden alıntı: cymeria

    quote:

    Orijinalden alıntı: cingibi

    atrix in led renkleri ne anlama geliyor acaba bunun için bir kılavuz varmıdır

    bildiklerim (yanlışım yoksa)
    Yeşil - Yeni sms (büyük ihtimal aynı zamanda mail)
    Kırmızı - Düşük pil
    Mavi - Facebook bildirimi

    marketteki light flow ile renkleri istediğiniz şekilde ayarlayabiliyormuşsunuz. linki :https://market.android.com/details?id=com.rageconsulting.android.lightflowlite

    bilgiler için teşekkürler
    bende bir kaç gündür pembe yada beyaz/pembe benzeri bir renk yanmakta onu çözemedim fikri olan var mı acaba

    whatsapp nin bildirimide o şekilde yanıyor. büyük ihtimalle kurduğunuz bi uygulamanın bildirimidir. 5 renk desteği var çünkü sadece bizde. yeşil kırmızı mavi beyaz ve beyazlı kırmızılı bu bahsettiğimiz renk. farklı bir uygulama diğer renklerden yakmaya çalışınca bu renk çıkıyor.




  • Kamerasi nasil?videoda iyi oldugunu soyluyorlar peki ya fotograflarda? Seri mi? Kalitesi nasil? Tesekkurler

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Scofield1

    Kamerasi nasil?videoda iyi oldugunu soyluyorlar peki ya fotograflarda? Seri mi? Kalitesi nasil? Tesekkurler

    Videosu beklenenden fazla iyi.

    Kamerası da bence çok iyi beğenmeyenlerin nedenlerini anlamıyorum. 5mp yerine 8mp mi istiyorlar ki. (Flashı pek yeterli değil)

    Örnek olması için aşağıdaki linkten Atrix ve iphone 4s resimlerine bakıp kendinizce yorumlayabilirsiniz.
    Motorola ATRIX 4G vs Apple iPhone 4

    Not:Atrix 5mp, iphone 4s ise 8mp dir.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cymeria -- 30 Ekim 2012; 23:25:32 >




  • Güzel bir konu olmuş.Açan arkadaşın ellerine sağlık.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: cymeria

    quote:

    Orijinalden alıntı: Scofield1

    Kamerasi nasil?videoda iyi oldugunu soyluyorlar peki ya fotograflarda? Seri mi? Kalitesi nasil? Tesekkurler

    Videosu beklenenden fazla iyi.

    Kamerası da bence çok iyi beğenmeyenlerin nedenlerini anlamıyorum. 5mp yerine 8mp mi istiyorlar ki. (Flashı pek yeterli değil)

    Örnek olması için aşağıdaki linkten Atrix ve iphone 4s resimlerine bakıp kendinizce yorumlayabilirsiniz.
    Motorola ATRIX 4G vs Apple iPhone 4

    Not:Atrix 5mp, iphone 4s ise 8mp dir.

    Cok bi fark yok gibi evet flashı cok mu kötü?




  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.