Şimdi Ara

MotoroLa C550 & GPRS

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
334
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar Sony Ericsson T200 kullanıyorum Samsun/Atakum bölgesinde baz ist. yakınım, bağLantım güzel deniLecek kadar iyi.Telefonumu değiştirmek istiyorum ama T200'den aldığım verimi aLamam diye korkuyorum.MotoroLa C550 tel. gprsi hakkında bilgisi oLan varsa lütfen yardımcı olsun.



  • Selam, elimden geldigince yardımcı olmaya calısayım.

    1. Bende t68 kullanıyordum gprsinden memnun degildim, belkide data kablosunda olan temasızlıktan dolayıdır tel. ile alakası yoktur ama... Şimdi motorola c350 aldım, MUHTEŞEM, MUHTEŞEM, MUHTEŞEM.

    2. Motorola sanki sırf gprs için üretilmiş...

    Sonuc: Ben telsimde suc arıyordum, halbuki ne güzelmiş bağlantı yaa... Yinede daha 2 gün oldu ama ercisson ile 2 ay denedim böyle bir bağlantım olmamıştı. BEN AL, SORUN YAŞAMAZSIN DERİM.
  • Simdi yazdıklarımı okudumda AMAN NAZAR DEGMESIN, BOYLE GIDERSE AYDA 100 MILYONA YAKIN DIAL-UP DAN KURTULACAGIM... TAMDA TELSIM HATTIMI KAPATTIRMAK ISTERKEN BOYLE GUZEL BIR SURPRIZ OLMASINA SEVINDIM. :)
  • arkadaşım bende c336 kullanıyorum diğerleri hakkında en ufak bir fikrim bile yok ama c serisi iyidir al derim...
  • bugün de telefoncuLara sordum iyi diyorlar ama ne bilim sıkıntı oluyor yine insana.tel + kabLo 360 dedi.Benim T200 ile oLan bağlantimi nasıL anlatsam inanıLmaz derece de mükemmel. 7mb bir mp3ü 35dk.da indiriyorum.(gece 12den sonra) hele gece 3-4 aralari dial-up gibiyim.Telefon değiştirmemin tek nededi bundan sıkıLmam.Öğrenci old. içim mecburen T200 ümü satmaliyim.Bir de Win 98SE kullanıyorum tanıtmam da bir sorun yaratır mı? Tanıtım için ozel driverLeri var mı?Bunda da yardımcı oLursanız sevinirim.
  • Driverleri var var merak etme, baglantınında t200den farklı olmayacagını düsünüyorum cünkü motorola özelliklede c serisi hakikaten sadece gprs amaçlı üretilmiş sanki, bağlantı o derece iyi yani, umarım sende de öyle olur. üstelik benimkinin 2 model üstü senin alacağın tel. mutlaka...
  • Sadece GPRS için kullanacaksan birşey diyemem ama bende bir ara C350 kullanma gafletinde bulundum. İzlenimlerimi aktarayım.
    *ekranı berbat
    *Sesi sinek vızılıtısı gibi
    *titreşimi zayıf
    *batarya süresi az
    *ve asıl sinir olan şey menülerin aşırı yavaşlığı
    Bunlar benim şahsi görüşlerim. Bir arada bu forumda sorunlarla ilgili bayağı bir konusunu geçti bu telefonun.Ama dediğim gibi sadece GPRS için ise bunlar sorun teşkil etmeyebilir.
  • Sonucta hem gprs için hemde kişisel kullanımım için aLicağim.Telefon bir alt modüllerden esinlenerek yapiLmiş ses onlara göre biraz daha fazla diyorLar.C350 görüntü o kadar kötü değildi.Tabi diğer renkLi ekranlara göre kötü de bana yeter herhalde :) Bir de şey duydum c550 ile çekilen fotoları kabLo iLe pC'ye aktaramiyormuşsun.MMS ile olacakmiş. Bu MMS ile nasıL oluyor biLginiz var mi?
  • Ben de tam aynı şeyi merak ediyordum, yani motorola C550 ile GPRS bağlantı kalitesi nasıl?
    Özellikle C 336 ve C 336'nın bilinen problemlerine kıyasla?
    Motorola C550 kullanıcıları yorumda bulunurlarsa memnun olacağız...
  • İki farklı modelini kullandım motorola'nın. Bir daha kesinlikle motorola almamaya karar verdim[pssd]. Bu firmanın diğer elektronik ürünleri iyidir fakat mobil telefonda neden böyle ürünleri sorunlu ve kalitesiz anlamıyorum.
  • umarım hala duruyordur c550 in yoksa pişman olabilirsin:D

    motorola ve c550 tüm özellikleri ve fazlası burada...kolay gelsin..

    http://www.pcnet.com.tr/modules.php?name=Forums&file=viewtopic&t=67539&view=next&sid=5c49a3cad3c4bde229093c708191c577
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.