Şimdi Ara

Motorola Edge 40 Neo'nun tasarımı ve renk seçenekleri ortaya çıktı: İşte muhtemel tasarım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
160
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj

  • Motorola, geçtiğimiz aylarda Edge 40 serisinden Motorola Edge 40 ve Edge 40 Pro'yu piyasaya sürmüştü. Seriyi genişletmeye hazırlanan şirket şimdilerde de Motorola Edge 40 Neo üzerinde çalışmakta.



    İşte Motorola Edge 40 Neo'nun beklenen özellikleri:



    Edge 40 serisinin üçüncü cihazı olması beklenen Motorola Edge 40 Neo'nun 360 derecelik videosu, MySmartPrice tarafından ortaya çıktı. Önümüzdeki ay piyasaya sürülmesi beklenen cihazın muhtemel tasarımını ortaya koyan bu video, cihazın Black Beauty, Caneel Bay ve Soothing Sea olmak üzere üç farklı renk seçenğiyle piyasaya sürülebileceğini de ortaya çıkardı.



    [youtube=https://www.youtube.com/watch?v=z67GC4LNT5M&ab_channel=MySmartPrice]



    Dimensity 1050 SoC tarafından desteklenmesi beklenen cihazın 50MP'lik birincil kamera ve 13MP'lik bir sensörden oluşan çift arka kamera kurulumuna sahip olması bekleniyor. 2400 × 1080 piksel çözünürlük ve 144Hz yenileme hızı sunacak 6,55 inç pOLED Full HD+ bir ekrana sahip olması beklenen cihaz ayrıca 12GB RAM ile eşleşmiş 256GB dahili depolama sunacak.



    Suya ve toza dayanıklılık için IP68 derecesine sahip olacak cihaz, ön tarafta 32MP selfie kamerasına sahip olacak. Son olarak kutudan çıkar çıkmaz Android 13'ü başlatması beklenen cihazın 5000mAh batarya ile güçlendirilmesi bekleniyor.




    Kaynak:https://www.mysmartprice.com/gear/motorola-edge-40-neo-full-design-colour-options-revealed/







  • Motorola Edge 40 Pro kullanıyorum. Genellikle Ready For özelliğini kullanmaktayım harika bir cihaz. Malesef TR de yok sirkeciden filan sağdan soldan almak zorunda kalıyoruz.

  • kraix kullanıcısına yanıt
    o özellik nedir

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • ssbrutality S kullanıcısına yanıt

    Samsung'un Dex i gibi ama ondan daha kullanışlı.

  • kraix kullanıcısına yanıt

    bende aynı modeli kullanıyorum ve çok memnunum ancak halen kutudan çıkan üzerindeki jelatin ve kılıf ile kullanıyorum ve jelatinde zedelenme kılıfta ise kirlenme mevcut, siz ekran koruyucu ve kılıf olarak bir çözüm bulabildiniz mi?

  • Hellori Hazretleri kullanıcısına yanıt
    Bende aynılarını kullanıyorum. Amazon da kılıfları var. Ama öyle bir çözüm aramıyorum. Ben yıllarca tüm telefonlarımi ekran koruyucusuz kullandigim için pek önemli değil benim için. Kılıf için de amazondan filan veririm sipariş ihtiyaç olursa. Ben bı tane dock station aldım 2. Monitörümde PC gibi kullanıyorum birde çözünürlük seçimi filan var 4k TV de de kullanıyorum rahat. Ayrıca tüm uygulamaları çalıştiriyor. Samsung da uyumsuz uygulama çok. Birde çözünürlük ayarlanmiyor

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.