Şimdi Ara

Motorola Edge 40 teaser görüntüleri sızdı: Çok yakında geliyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
101
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Motorola Edge 40 teaser görüntüleri sızdı: Çok yakında geliyor
    Akıllı telefon devi Motorola, yeni telefonları Razr+ 2023 (Razr 40 Ultra) ve Edge 40 için çalışmalarını sürdürüyor. Bu noktada hem Çin hem de küresel pazarda vitrine çıkacak cihazlar hakkında yeni sızıntılar duymaya devam ediyoruz. Bugünse Motorola Edge 40 modelinin teaser görüntüleri ortaya çıktı.



    Motorola Edge 40 teaser görüntüleri sızdı



    Yeni sızıntı, Motorola Edge 40'ın tasarımına erken bir bakış sunuyor diyebiliriz. Görüntülerde kavisli ekran ve metal çerçeveler ile desteklenen Edge 40, üst tarafta ahize, sağ tarafta ise ses ve güç tuşlarına ev sahipliği yapıyor. Ayrıca ön kamera için ekranda delikli bir tasarım tercih edilmiş. 



    Motorola Edge 40 teaser görüntüleri sızdı: Çok yakında geliyor
    Ayrıca yeni görüntüler cihazın renk seçeneklerine de ışık tutuyor. Bunlar sırasıyla Siyah, Mavi, Yeşil ve Macenta. Daha yakından bakıldığında ise, siyah varyantın deri arka kaplamaya sahip olduğunu görüyoruz. 



    Motorola Edge 40 teknik özellikleri (beklenen)



    Bildirilenlere göre Motorola Edge 40, ön tarafta ekran altı parmak izi sensörü, Full FD+ çözünürlük ve 144 Hz yenileme hızı sunan 6,55 inç OLED ekrana sahip olacak. Kaputun altında ise 68W hızlı şarj destekli 4.400mAh pil, 8GB RAM ve 128/256GB depolama ile eşleştirilecek cihazın, Dimensity 8020 yonga setine sahip ilk cihazlardan biri olacağı belirtiliyor. 



    Edge 40'ın kamera bölümünde ise, ön tarafta 32MP selfie, arka tarafta OIS destekli 50MP birincil, 13MP ultra geniş açılı sensörler yer alacak. Kutusundan Android 13 işletim sistemi ile çıkacak cihazın 899 eurodan başlayan fiyatlar ile vitrine çıkması bekleniyor. 




    Kaynak:https://www.gizmochina.com/2023/04/24/motorola-edge-40-promo-images-leak/







  • saf androidMotorola Edge 40 teaser görüntüleri sızdı: Çok yakında geliyor Motorola Edge 40 teaser görüntüleri sızdı: Çok yakında geliyor Motorola Edge 40 teaser görüntüleri sızdı: Çok yakında geliyor Motorola Edge 40 teaser görüntüleri sızdı: Çok yakında geliyor Motorola Edge 40 teaser görüntüleri sızdı: Çok yakında geliyor Motorola Edge 40 teaser görüntüleri sızdı: Çok yakında geliyor Motorola Edge 40 teaser görüntüleri sızdı: Çok yakında geliyor 





  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.