Şimdi Ara

Motorola Edge Plus, şirketin ilk 108MP kameralı akıllı telefonu olacak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
259
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj


  • Akıllı telefon üreticisi Motorola'nın yaklaşan amiral gemisi Edge Plus, geçtiğimiz günlerde sızan render görüntüleriyle haberimize konu olmuştu. Şimdi ise cihazın kamera özellikleri ortaya çıkmış durumda.



    Ayrıca Bkz.Huawei'nin bu yılki akıllı telefon satışlarında yüzde 20'lik düşüş bekleniyor



    Yakında tanıtılması bekleniyor



    Yayınlanan bilgilere göre Motorola Edge Plus, 108MP + 16MP + 8MP olmak üzere üçlü arka kamera kurulumu ile gelecek. 108MP'lik ana kamera sensörünün Samsung tarafından üretildiği belirtilirken, bu sensörün Xiaomi'nin kullanıdğı Tetracell veya Galaxy S20'de kullanılan Nonacell sürümü olup olmadığı ise henüz net değil. Cihazın ön kamerasında ise 25MP'lik bir sensör kullanılacak.





    Delikli bir şelale ekranla gelmesi beklenen Motorola Edge Plus modelinin Snapdragon 865 yonga seti, 5G desteği ve 90Hz yenileme hızı sunan 6.67 inçlik ekrana sahip olacağı belirtilmiş. 3.5mm kulaklık girişi ve 5.170 mAh pil kapasitesi ile gelecek olan akıllı telefonun ne zaman tanıtılacağı ve fiyatının ne olacağı ise henüz belli değil.








  • Ulkemize gelmeyecegi; gelse bile esek yuku vergilerle fiyati iyice ucacagi icin sorun yok

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Vergilerden dolayı Bize bakmadan başka fırsat vermiyorlar alamıyacaz yine arabanın son modelini yurtdısı kullanır telefonun son modelini yurtdısı kullanır çöplerinide biz

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.