Şimdi Ara

Motorola Moto Z | Z Force | Z Play | Moto Mods - Ana Konu (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.320
Cevap
42
Favori
190.922
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Bu moto z play modelini beklerken adamlar G serisinin üstünü çıkardılar şimdi de yeni videoda gördüm. Herhalde yılbaşı sonrası satmayı düşünüyorlar... Sizce Avrupa'dan getirsem mantıklı olmuş olur mu? 1.657 tl'ye geliyor. Ne dersiniz ?
  • Lenovo soru cevap kısmından yazdım ne zaman satışa çıkacak diye Turkcell mağazalarına gönderilmeye başlamış 7-10 gün içerisinde genel satışa çıkacak herhalde. Gerçi 2017 geldi dayandı kapıya bu saatten sonra alınır mı? Lg G5 media marktta 1999 tl ye düştü yine şeytan al geç diyor
  • quote:

    Orijinalden alıntı: master35

    Lenovo soru cevap kısmından yazdım ne zaman satışa çıkacak diye Turkcell mağazalarına gönderilmeye başlamış 7-10 gün içerisinde genel satışa çıkacak herhalde. Gerçi 2017 geldi dayandı kapıya bu saatten sonra alınır mı? Lg G5 media marktta 1999 tl ye düştü yine şeytan al geç diyor

    Kurumsal şirket olarak düşünüyorum da ... Bana nedense teknoloji kanalları, forumlarında bunu bilerek söyleyerek kullanıcı yorumlarından nabız yoklama fikri geldi. Hadi geçtim dedikleri doğruysa ki moto z play neden hala boy göstermiyor ?

    Bu saatten sonra nokia telefonu beklerim daha iyi.




  • Lenovo nun sitesinde soru cevap kısmından teknoloji marketlerde ne zaman satışa sunulacak diye sordum aldığım cevap bu :

    Merhaba, Moto Z satışı ilk olarak Turkcell'de başladı, kısa bir süre içinde Vodafone kanalında da başlayacak. Teknoloji marketlerde ise şu an için satış planımız bulunmuyor. Ege Bölge müdürümüzün irtibat bilgilerini iletiyoruz, stok bulunurluk konusunda size yardımcı olacak, müsait olduğunuzda kendisiyle irtibat kurmanızı rica ederiz, teşekkür ederiz.


    Böyle saçma bir şey olmaz neden teknoloji marketlerde satışa sunulmuyor ki ? Turkcell ve vodafone a mahkum bırakıyorlar bizi. Onların da hepsinde yok stokla ilgili bilgi alacakmışımda falan filan. Sanki dünya da başka cihaz kalmadı bulunmaz hint kumaşı mı yahu bu ? İphone dahil olmak üzere hiç bir marka bunu yapmıyor. Asus ile Lenovo sadece bunu yapıyor yazık vazgeçtim artık almıyorum




  • :D gülüyorum ama sadece bu kadar büyük bir şirketin Türkiye'de profesyönel çalışamadığı için gülüyorum. Pazar payları çoktan iphone vs. için kaptırıldı. Bu sabah LG V20'nin özel hediyeli paket satışını gördükten sonra Lenovo'nun moto z play'i satması zor.

    Adamlar zaten Avrupa'da çatır çatır sattı. Karınları tok demek ki. Bir de zaten şeyden kıllandım. Lansman yapıldı ve satış tarihleri açıklandı diye video yaptılar ya, dikkat ederseniz orada play modelini zar zor ağızlarına aldılar.

    Teknoloji mağazalarındaki satış konusu ise bence mağazalar iphone vs modelleri satmak onlar için daha avantajlı. Sen gelmişsin Ekim'de satılacak diyorsun sonra Aralık sonra da hala belli değil ve Yılbaşından bir hafta önce belki satılacak olan medeli niye almak isteyesin? Herkes ona göre satış politikası sergiliyor. Mağazalar almak istememiştir kanımca.

    Artı kullanıcı yorumlarını da demek ki okumuş olacaklardı ki çoğunluk "snapdragon 625'li telefona kimse 2000 tl" Vermez diyordu çoğunluk, hemen geri vitese almışlar. Türkiye'de olunca insanlar söz verme, satış politikası, satış prensibi ... Bu gibi şeyleri unutuyor.


    Alırsam zaten yurtdışından alacağım ya da başka model bakacağım. Komiklikten başka bir şey değil



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Adoniss -- 14 Aralık 2016; 13:19:43 >




  • Hocam haklısın bu kadar büyük kurumsal bir şirket nasıl bu hataları yapıyor bende anlamıyorum. Şu da bir gerçek ki alınacak cihaz yok benim gözümde. Lg G5 i çok istemiştim ama Ghost Screen sorunu yüzünden vazgeçtim. Samsung S7, S7 edge bana hitap etmiyor İphone 7 verilen paranın karşılığını vermiyor. Htc 10 iyi güzel ama çok kaba bir tasarımı var. İthalatçı garantili olan cihazlara zaten hiç bakmıyorum xiaomi gibi. Bütçeyle ilgili bir sıkıntım da yok alacağım cihazı en az 2-3 yıl kullanmayı planlıyorum. Şimdi ben ne alacağımı hala bilmiyorum beklemekten de sıkıldım elimdeki cihazda çok sorun çıkarmaya başladı artık almam lazım ama bana hitap eden cihaz yok
  • Moto z force gelde kesin alırdım ama bu kamera ve pil olarak malesef amiral gemi değil

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • master35 M kullanıcısına yanıt
    lg v20 düşünürmüydün
  • quote:

    Orijinalden alıntı: mtunc52

    lg v20 düşünürmüydün

    Hocam v20 de de ips ekran var ve çok büyük ihtimalle onda da ghost screen sorunu olacak o yüzden pek düşünmüyorum artı 3000 tl çok fazla hediyeler var ama yinede fazla.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • master35 M kullanıcısına yanıt
    o zaman ya snap835 li cihazlar için 2 3 ay daha beklemek yada Htc10 almak lazım sanırım.
  • mtunc52 kullanıcısına yanıt
    Htcnin fiyatı az daha ucuz olsa düşünmem alırdım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Selam arkadaşlar
    Moto z, force, play...
    3ünün de özellikleri farklı mı..
    Ve bu Sonradan takılabilen modlar bu 3 modelde de mevcut mu.. Teşekkürler..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: volie82

    Selam arkadaşlar
    Moto z, force, play...
    3ünün de özellikleri farklı mı..
    Ve bu Sonradan takılabilen modlar bu 3 modelde de mevcut mu.. Teşekkürler..

    Hepsinin pil değeri ve ufak değişiklikleri var ama temelde birçok özellik aynı.Mesela Snapdragon işlemcileri de farklı. Moto modlar bu üç modelin hepsine uyum sağlıyor. Force modeli sadece Amerika'da satılıyor. Oraya özel üretildi. Gerçi Play'de droid diye satılıyor
  • Moto modslar hepsine uyumlu. Moto z ye bu kadar takılmamın tek sebebi şu projektör olayı. Hakikaten çok hoşuma gitti. Moto z yi alırsam projektör ve yedek batarya modslarını da kesin alırım ama adamlar satmamak için diretiyor resmen.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu cihazı Turkcell den aldık diyelim diğer eklentilerini nerden buluruz
  • quote:

    Orijinalden alıntı: mtunc52

    Bu cihazı Turkcell den aldık diyelim diğer eklentilerini nerden buluruz

    Hocam o konu hala belli değil satışa resmen çıktığı zaman gorucez. Bu gidişle yılbaşından sonra çıkacak gerçekten satış politikaları berbat. 2017 yılı girdikten sonra kim 2500 tl verip bu cihazı alır ki ? Ayrıca yabancı forumlarda kamera performansını yerden yere vuruyorlar. Artık bu cihazdan vazgeçmek üzereyim. Yinede cihaz çıktıktan sonra incelemelerini görmek lazım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ztalan

    https://m.turkcell.com.tr/cihazlar/akilli-telefonlar/lenovo-moto-z?dip=1



    Çok yakındaymış

    1 haftayı geçti çok yakında diyor. Bu gidişle yeni yılda ancak çıkar bu cihaz. Zaten iyi bir kampanya falan olmazsa almayı düşünmüyorum. 2-3 ay daha sabredip yeni cihazların çıkmasını beklerim.
  • hepsiburada da 2399 TL. ye satışta
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.