Şimdi Ara

Motorola'nın 5.000 mAh pil kapasiteli Moto G8 Power modeli gün yüzüne çıktı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
243
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj


  • Geçtiğimiz Ekim ayında Motorola şirketi Moto G8 Plus ve Moto G8 Play akıllı telefonlarını piyasaya sunmuştu. Gelen haberlere bakılırsa şirket şimdi bu serinin yeni üyesini tanıtmaya hazırlanıyor.



    Ayrıca Bkz.Chrome artık, şifrenizin çalınıp çalınmadığını size söyleyecek



    Devasa pil kapasitesi ile gelecek



    Moto G8 Power olarak adlandırılması beklenen akıllı telefon  Amerikan sertifika ajansı FCC'nin veritabanında, XT2041-4 model numarasıyla ortaya çıktı. Belgeler, cihazın 5000 mAh batarya ve 157.9 x 75.8 mm. ebatlarında olacağını gösteriyor. Bundan da cihazın 6.2 veya 6.3 inçlik ekranla geleceğini tahmin edebiliriz.





    FCC veritabanında cihazla ilgili başka bir bilgi yer almazken, sızan diğer bilgilere göre cihazın Snapdragon 665 yonga seti ve Android 10 işletim sistemi ile kutudan çıkacağı belirtiliyor. Bu ay veya önümüzdeki ay piyasaya sürülmesi beklenen Moto G8 Power'ın fiyat etiketinin ne olacağı konusunda ise henüz bir bilgi yok.








  • Bundan 5 yıl öncede 5000 mah bataryalı telefonlar vardı bunlardan biri benim telefonum Lenovo P1 idi ancak o zamanlar amiral gemisi 7 saat ekran süresi alıyorsa ben 9 saat alıyordum ve benim ekran surelerim 6 ya düştüğünde onlar hala 7 saat alıyorlardı. Pil büyüklüğü iyi hoşta optimizasyon ondan daha önemli.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • r.yilmaz4545 R kullanıcısına yanıt
    Aynen

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.