Şimdi Ara

Motorola'nın kalemli telefonu Moto G Stylus 5G (2024) geliyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
7 Misafir - 7 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
141
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Motorola'nın kalemli telefonu Moto G Stylus 5G (2024) geliyor
    Akıllı telefon pazarındaki varlığını Lenovo çatısı altında sürdüren Motorola, Moto G ürün yelpazesini genişletmeye devam ediyor. Şimdi de üretici, geçtiğimiz yıl tanıtılan  Moto G Stylus 5G modelinin halefi üzerinde hazırlıklara başladı. Geçtiğimiz saatlerde ise akıllı telefonun tasarımını gösteren CAD görüntüleri ortaya çıktı. 



    Moto G Stylus 5G (2024) geliyor



    Son raporlara göre Moto G Stylus 5G, 162,5 x 74,7 x 8,09 mm boyutlarında ve 190 gram ağırlığında olacak. Bu da, önceki modele kıyasla biraz daha kısa, ancak daha geniş, daha ince ve daha hafif olacağı anlamına geliyor. CAD görüntülerine baktığımızda, cihazın ön yüzünde görüntülü görüşmeler ve selfie çekimleri için delikli düz bir ekran konumlandırılmış.



    Arka bölümde ise, 2023 modeline kıyasla önemli değişimler mevcut. Artık kamera adası, arka kapakla daha uyumlu ve burada muhtemel olarak OIS destekli 50 MP birincil sensör yer alacak. Yardımcı sensörün detayları ise henüz netleşmedi. Ayrıca Motorola G Stylus 5G, kavis yerine daha düz çerçevelere geçiş yapıyor.



    Motorola'nın kalemli telefonu Moto G Stylus 5G (2024) geliyor
    Alt bölüme gelirsek, sağ tarafta entegre ekran kalemi yuvası bulunurken, sol tarafında 3,5 mm'lik kulaklık girişine yer verilmiş. Mevcut raporlara göre Moto G Stylus 5G, Android 13 ile tanıtılacak. Buna ek olarak bütçe odaklı bir Snapdragon işlemciden güç alacak modele, 1.080 x 2.200 çözünürlüklü 6,5 inç IPS LCD ekran, 5G ve NFC desteği, Bluetooth 5.2 ve 5.000 mAh pil eşlik edecek.



    Ayrıca Bkz.Motorola'dan gövde gösterisi: Telefonlar akıllı saate dönüşüyor



    Motorola'nın yeni Moto G Stylus 5G modelini ne zaman tanıtmayı planladığı henüz belli değil. Ancak selefinin Haziran başında satışa çıktığını hatırlatalım. Dolayısıyla bekleyiş bir süre daha sürebilir.









  • keşke ülkemize gelse de satın alabilsek. genel olarak f/p cihazlar üretiyor motorola.

  • POco x6 tanıtıldı Türkiye fiyatı da açıklandı

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.