Şimdi Ara

Motorola, Nokia ile aynı şartlar altında Windows Phone için Microsoft'la çalışmaya hazır (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
2.541
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • bu arada nokia artik bundan sonra amerikada symbianli cihazlarin satisini durduracagini acikladi
  • quote:

    Orijinalden alıntı: danGerfuLL


    quote:

    Orijinalden alıntı: TheMidnight


    quote:

    Orijinalden alıntı: danGerfuLL

    Su konudaki en mantikli yorum. CEO olmaktan da oteye gidip sirketi batirip yerin dibine gomenler, is dunyasinda sadece sizin begendikleriniz olacak diye bir kural yok. Sizin begeniniz, herkesin begenisi anlayisinizdan vazgecmelisiniz.

    Sahsen bir PalmOS, bana gore Android'ten, iOS'tan cok daha iyidir.



    Benim öyle saplantılı bir düşüncem yok :) Forumda bu düşünemi sergilediğim bir yorumum yok :)

    bu sadece benim görüşüm firma zaten beni duymaz bile ama ben diyorum ki şu sebeplerden dolayı bu oluyor ve kendi tarcihim olarakta ben kullanmayı düşünmüyorum buda benim hakkım :)

    Herkesin beklentileri ihtiyacları farklı ben şirket politikası olarak olaya bakmam ben son kullanıcıya ne veriyor ona bakarım ona göre yorum yaparım :)




    Olayın son kullanıcı ile nasıl bir alakası var? Motorola, Windows cihaz üretmek için Microsoft, Nokia'ya verdiği desteği bize de verirse biz de WP telefon çıkarırız diyor adamlar. Siz tutmuş WP-arayüz vs.. diyorsunuz. Ya anafikri anlayamadınız ya da anlamamazlıktan gelmekte ısrar ediyorsunuz..



    Ana fikiri anladım ve bana dönüşü yani son kullanıcı olarak ne getirir onun hakkında yorum yaptım

    Son kullanıcıyı ilgilendirmiyor diye ana fikir o konu hakkında yorumumu yazamam mı bal gibi yazarım :)




  • Motorola'nın bu istediğini elde etmesi çok zor. bunun sebebi ise, 1. nokia ortalığı ayağa kaldırır. 2. nokia, wp7 için symbiandan vazgeçti ve var olan yatırımlarını çöpe attı, ancak motorola aynı şeyi yapmıyor, yapmaz. androidli telefon üretmeye devam edecek gibi gözüküyor.
  • Hayır yani. Bence Nokia dada tutmayacak motorola dada. Daha ne zorluyorlar ki?
  • Ben wp7 için farklı düşünüyorum bence bu sistem gayet başarılı olacak.. heleki birkaç kısıtlamaları kaldırırlarsa çok daha iyi olucak ...ana ekranda görünen düz renkli kare ikonlar fazla basit görünüyor mesela bunları kesin ileride üçboyutlu olarak düzenliyecekler bağlantı olayı biraz zayıf bunları geliştirecek vs..vs..kısacası ben wp7 için umutluyum..
  • motorola'yı severim, ama atrix ile android de pek bişey yapamadı. Bence onlar için bir kurtuluş yolu olabilir
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Football Mania

    Motorola'nın bu istediğini elde etmesi çok zor. bunun sebebi ise, 1. nokia ortalığı ayağa kaldırır. 2. nokia, wp7 için symbiandan vazgeçti ve var olan yatırımlarını çöpe attı, ancak motorola aynı şeyi yapmıyor, yapmaz. androidli telefon üretmeye devam edecek gibi gözüküyor.

    Katılıyorum. Motorola'nın Nokia ile aynı ayrıcalıklara sahip olabilmesi için ilk önce Android'i bırakması lazım. Microsoft o parayı verirse karşılığında Android'i kullanmama şartı koyar. Peki Motorola böyle bir şartı kabul edip pazar payı %1 bile olmayan WP7 ile riske girer mi? Elbette hayır. Nokia bu iş için elindekilerden vazgeçti. Motorola ise hem Android'e devam edecek hem de WP7 cihazlar için Microsoft'tan para alacak öyle mi? Bana çok fantastik geldi.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: mcebi001

    Ben wp7 için farklı düşünüyorum bence bu sistem gayet başarılı olacak.. heleki birkaç kısıtlamaları kaldırırlarsa çok daha iyi olucak ...ana ekranda görünen düz renkli kare ikonlar fazla basit görünüyor mesela bunları kesin ileride üçboyutlu olarak düzenliyecekler bağlantı olayı biraz zayıf bunları geliştirecek vs..vs..kısacası ben wp7 için umutluyum..


    normalde onlerinin acik olmasi gerekir. cunku microsoft cok genis kaynaklari ve baglantilari olan bir dev. ve androidde herkezin bildigi bazi eksikleri kapatma iddiasiyla geliyorlar. ama microsoft yonetiminden cok umutlu degilim. nokia gibi tuketinicin isteklerini yanlis okuyup hata ustune hata yapmalari cok muhtemel. bunu microsoftun daha onceki yatirimlarina ve girisimlerine dayanarak soyluyorum. tekel olduklari disinda girmeye calisipda basarili olduklari tek bir alan soyliyebilirmisiniz. arama motoru? zune player? kin one? benim gordugum microsoft tepe yonetimi tuketicinin isteklerini anlayabilcek algidan ve yeni urunler uretebilcek vizyondan cok uzaklar. bunu her hareketlerinde gorebilirsiniz. zaten az once yazdigim gibi phone7 de iddialari stabiliteyi urun cesitliligi ile getirecez olmustu, dogru nokta, ama uygulamasina bakin, o kadar cok kisitlama yaptilarki ortada cesitlilik diye bir sey kalmadi. degisen sadece uzerindeki marka logosu. piyasadaki tum phone7 telefonlarin ozelliklerini daha hic bakmadan sayabiliyorum. 1ghz qualcomm islemci, 512mb ram, 480x800 ekran (bi fark bu, ekran olcusunde ufak oynamalar olabiliyor ama cozunurluk her zaman ayni), 5mp af kamera... hepsi birbirin ayni cihazlar. urunlerin sayfasini acip inceleyesim bile gelmiyor. bi nokia geldiginde farkli renkleri cikacak o kadar.




  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.