Şimdi Ara

Motorola One Action tüm detayları ile ortaya çıktı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
2.626
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Motorola yakında yeni bir akıllı telefon tanıtmaya hazırlanıyor. Motorola One Action olarak piyasaya sürülecek cihazın teknik özellikleri, görselleri ve fiyat etiketi Amazon Almanya web sitesinde listelendi.
     

    Motorola One Action Özellikleri

    Motorola One Action, 21:9 en boy oranını destekleyen 6.3 inç Full HD+ ekrana sahip. Exynos 9609 yonga setiyle güçlendirilen telefon kullanıcılara Android One deneyimi sunacak. Kutudan ise Android 9 Pie yüklü şekilde çıkacağını belirtelim.
     
    Cihaz USB-C üzerinden 15 W hızlı şarj desteği sunan 3.500 mAh kapasiteli bir pil içeriyor. One Action'ın arkasında üçlü kamera sistemi mevcut. Ön tarafında ise 13 megapiksel selfie kamerası görev yapıyor. Arka paneldeki Motorola logosunun altında ise parmak izi tarayıcısı var.

    Motorola One Action Fiyatı ve Çıkış Tarihi

    Akıllı telefonun 4 GB RAM + 128 GB depolama alanına sahip varyantı Avrupa'da 299 euro fiyat etiketi ile satılacak. Şirket ayrıca cihazın 3 GB RAM + 32 GB depolama ve 4 GB RAM + 64 GB depolama gibi daha ucuz modellerini de çıkaracak. Ancak bu modellerin fiyatlandırması hakkında henüz bir bilgi yok.
     
    Motorola One Action beyaz ve mavimsi yeşil olmak üzere iki renk seçeneği ile gelecek. Son olarak telefonun 7 Eylül'den itibaren Avrupa'da satışa sunulacağını belirtelim.







  • Motorola ülkemizden çekildi mi bilen var mı?

  • kreat kullanıcısına yanıt
    çekildi diye duymuştum

  • kreat kullanıcısına yanıt
    Motorola ülkemizde miydi ki? Lenovo satın alınca belki işe yarar birkaç modelini getirir dedik o da olmadı. Motorolanın bir zamanlar birkaç modeli vardı ama herhalde distribütör filan getirmiştir onları da.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Lenovo çekildi diye duymuştum eğer doğruysa Motorola cihazları da gelemez en son e4 g5 Z serilerini gördük daha geleceğini şahsen ben düşünmüyorum

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.