Şimdi Ara

Motorola Razr 40 Ultra render görüntüleri paylaşıldı: Devasa kapak ekranı ve daha fazlası

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
170
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Motorola Razr 40 Ultra render görüntüleri paylaşıldı: Devasa kapak ekranı ve daha fazlası
    Motorola'nın yaklaşmakta olan katlanabilir telefonu Motorola Razr 40 Ultra (Razr 2023) hakkında yeni sızıntılar gelmeye devam ediyor. Şimdi de Galaxy Z Flip serisine rakip olacak cihazın render görüntüleri ortaya çıktı. Yeni katlanabilir, iddialı bir tasarımla geliyor.



    Motorola Razr 40 Ultra render görüntüleri paylaşıldı



    Paylaşılan görüntülere baktığımızda, Motorola Razr 40 Ultra'nın devasa bir kapak ekranı, iki kamera sensörü ve bir adet LED flaş ile desteklendiğini görüyoruz. Cihazın ses ve güç tuşları ise sağ çerçeveye konumlandırılmış. Hatırlayacak olursak daha önceki söylentiler, katlanabilir cihazın 3,5 inç boyutlarında kapak ekranı sunacağı yönündeydi. Yeni sızıntı ise bu bilgiyi doğruluyor diyebiliriz. 



    Motorola Razr 40 Ultra render görüntüleri paylaşıldı: Devasa kapak ekranı ve daha fazlası
    Yukarıda yer alan fotoğrafta ise Razr 40 Ultra'nın yazı tipi, renk, ses ve duvar kağıdı değiştirme gibi çeşitli kişiselleştirme seçeneklerini görüyoruz. Yakın zamanlı sııntılara göre Motorola Razr 40 Ultra, iç tarafta 144 Hz yenileme hızı sunan 6,7 inç büyüklüğünde Full HD+ OLED ekrana sahip olacak. Kaputun altında ise Snapdragon 8+ Gen 1 yonga setinden güç alacak telefona 8GB RAM, 33 watt hızlı şarj destekli 3.640 mAh pil ve Android 13 işletim sistemi eşlik edecek.



    Ayrıca Bkz.Motorola Edge 40 teaser görüntüleri sızdı: Çok yakında geliyor



    Sızıntı kaynağı, Razr 40 Ultra'nın renk seçenekleri ve fiyatına da açıklık getirdi. Buna göre Razr 40 Ultra'nın 8/256GB sürümü 1.200 euro'ya mâl olacak. Cihazın Glacier Blue, Viva Magenta ve Phantom Black olmak üzere üç farklı renk seçeneğiyle satışa sunulması bekleniyor. 




    Kaynak:https://www.gsmarena.com/motorola_razr_40_ultra_images_reveal_its_giant_cover_screen-news-58374.php#image0







  • Yalnız tasarımı ben çok beğendim. Çok şık, güzel duruyor. Özellikleri vs hepsi tamam. Ama iPhone’dan pahalı telefon satarak, başarılı olmak imkansız gibi geliyor. Bu Apple tekelinin bitmesini bir iPhone kullanıcı olarak her şeyden çok istiyorum ama bu şekilde bir yerden kullanıcı yakalamak zor gibi. Telefon ne kadar iyi olursa olsun, insanlar kullanan görmeyince oluşan önyargı kırılamıyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Wenxaus -- 28 Nisan 2023; 4:59:12 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • S7 Edge den buna geçerim. Hayırlısı artık

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ülkemizde neden satışı yok ?

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.