Şimdi Ara

Motorola Razr küllerinden doğuyor (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
1.622
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Farklı ve başarılı

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ürettiği telefonlara güncelleme getirsin bi. yenisini yapıyor da ne oluyor. moto g4 plus telefonum var bi güncelleme yaptım Android 7 den Android 8.1 e yapmaz olaydım. telefonun sesi gitti. zil sesi muzik sesi seviyeleri yüksekten başlıyor birden kısılıyor. rom atmayı bilmiyorum bilse. bi hama buldum ama korkuyorum telefonu brick edecegim diye. satmak değil kaliteli sürdürebilmek önemli

  • Heyy yavruum heyy be... İlk çiktiği sene lisede o zaman ki harçliği iviri ziviri biriktirip almiştim inanilmaz şekil ve karizma bi telefondu bu... Hala çok iyi görünüyo bide o dönemin bildiğiniz Kalac&Tuğla tasarımlarin arasinda inci gibi parliyodu.. Aşmış bi tasarıma sahipti çok beğeniyodum, tasarımı hiç değiştirmedikleri iyi olmuş.. Çiktiği zaman ortayaş insanlarin elinde göreceğinize adiniz gibi emin olun, Hele hele o günlerin gençleri şimdinin iş insanlarinin üstüne atlayacaği bi telefon olacak eğerki saçma özelliklerle çikarmazlarsa... Tasarım tamam ama günümüz dünyasinda artik telefonun özellikleride önemli bi hale geldi.. Dönemine göre özellikleride iyiydi, ama bu telefon özelliklerinden ziyade Şahane görünümü tasarımı için aliyodu millet, tıpkı nokia 8800 veya 8850 gibi..

    Piyasaya olurda çikarsa(her sene geri dönecek diye goygoy haberleri yapiliyo motorolanin) efsane harbiden geri döner.. Valla ben çok sevindim, SIRF eskiyi yad etmek için bile alir cebime koyarim asla öylesiydi böylesiydi diye düşünmem.. Iphone samsung tenekelerinden millet gina etti artik.. Umarim Nokia 3310 faciasi gibi bişiy çikmaz yani Güzel kaliteli hızlı bişiy beklerken hilkat garibesiyle karşilaşmayiz..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sedat. -- 16 Kasım 2019; 18:18:16 >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: darkaura

    motorola her zaman inovasyonu ve cesur yenilikleriyle dikkatimi cekmistir. her nesilde farkli orjinal fikirlerle geliyorlar ama her seferinde bu yenilikler hedefi iskaliyor, yer bulamiyor, bir iki modelde silinip gidiyor. cunku olay sadece yenilikle gelmek degil, onun uygulamasi ve pazarlamasi cogu zaman daha onemli. demek istedigim iphone'u motorola cikarmis olsaydi ayni heyecani, ayni devrimi yaratabilirmiydi. muhtemlen ayni akici sorunsuz kolay kullanimi sunamiyacakti, steve jobs un mantelitesiyle en ince detayina kadar dusunulup tasarlanmis olmayacakti ve tabiyki apple gibi devrim olarak pazarlanip sunulmadigi icin ayni ivmeyi yakalayamiyacak bir iki nesilde gozden kaybolacakti.
    katılmıyorum; zamanına göre iPhone devrimdir.
    burada değerlendirme yaparken Motorola'nın bir ABD markası olduğunu unutmamak gerekiyor. yani bulundukları lokasyon ve imkanlara göre bence kötü cihaz yapıyorlar.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >




  • Krone K kullanıcısına yanıt
    Belli ki orijinal razr’ı bilmeyen birisiniz.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: shade_boi

    Belli ki orijinal razr’ı bilmeyen birisiniz.
    Evet bu bilgi size ne katacak merak ettim. Bilip bilmemem mesela.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Zamanında babama anneme yalvar yakar aldırmıştım . Çok baba bir telefondu müthiş bir tasarımı vardı . Bıçak gibiydi . Makul bir fiyata çıkarsa alırım .

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Şu tuş takımına bak be yeminle uzaylı uzaylı

    Motorola Razr küllerinden doğuyor

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ersins58

    Tamamda ama orjinal razr gibi görünmesi sağlanmış böyle kasa yapısıyla meşhur oldu zaten
    Öyle de bilemedim dostu. Sonuçta bence açılır kapanır olması asıl numarası.
    Umarım çok yüksek fiyattan sürmezler piyasaya. Böylece insanlar kolayca dener
  • Harika uygun fiyatla gelirse iyi satar.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.