Şimdi Ara

motorola U9 (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
39
Cevap
0
Favori
8.043
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • 1 yıldır kullanıyorum.
    iyi hoş güzel. amma tepki süresi geç telefonun, menülerde dolaşırken tuşa bastıktan yarım saniye kadar geç tepki veriyor.
    bir de çizilmemesi için hangi cebime koyduysam o cebe telefondan başka hiçbir metal nesne koymuyorum ki çizilmesin. önyüzü çok hassas.
  • İyi mi ettim kötü mü ettim bilmiyorum ama E8 kampanyasını kaçırdıktan sonra crystaltalk özelliğine sahip bir motorola lazımdı bana ve u9 siyah renk aldım darty den. Telefon sadece alo demek için kullanacağım için crystaltalk özelliği bana lazım ki zamanında çok büyük faydalarını gördüm gerçekten. ZN5 bütçemi biraz zorluyordu o yüzden düşük bütçeli u9 u seçtim.

    Umarım bekleme ve konuşma süreleri de belirtildiği gibi çıkar... Bekleyip görücez...
  • Telefon geldi;

    Sonuç olarak beklediğimden daha ince bir telefonla karşılaştım, videolarda daha kalın gözüküyordu bu hoşuma gitti.

    Ayrıca telefon ince ve kompakt olduğu için taşıması çok çok kolay, bahsedilen yavaşlığı ben de gördüm ancak tuş sesini kapattıkta sonra eski yavaşıktan eser kalmadı diyebilirim, zaten tuş sesini kullanmaı sevmem.

    Bunu dışında içinden stereo kulaklık çıkması da güzel, gayet şık ve kaliteli bir kulaklığı var. Ses kalitesi de hiç fena değil, keşke 3,5mm değiştirlebilir uçlu olsaymış daha iyi olurmuş(E8 in kulaklığı gibi).

    Hoparlör sesi de gayet iyi, dış erkandaki animasyonlar farklı bir hava katıyor, ayrıca dış erkanın dokunmatiği kapasitif, yani sadece parmağı algılıyor.

    En çok aradığım özelliğin bu telefonda olması ise çok daha hoşuma gitti, rehberden sırayla tık tık aramak yerine direk ana ekranda aramak istediğim kişinin ismini yazar gibi yapınca hemen rehberden bulması pratik olarak mükemmel, Örnek olarak MAHMUT isminde birini arayacağınız zaman ekranda direk 6246 tuşladığınızda hemen erkana geliyor.

    Daha telefon yeni elime geçtiği için şarj performansı hakkında bir şey söyleyemicem, gerçi ben sadece alo demek için kullanacağım için bu da benim için önemli ama bekleyip görücez. Şimdilik bu kadar.




  • Bu arada telefonun içindeki yazılımı güncel değildi ben de orjinal programı ile yazılımını güncelledim ve şu an telefon çok stabil çalışıyor, takılmalardan eser kalmadı.

    Ayrıca sabahtan beri ortalama 1,5 saatlik konuşma yaptım ve 1 diş eksiltmedi. Telefon halen memnun etmeye devam ediyor beni. İş yerinde gören arkadaşlar da bu nasıl bir telefondur diye bakıyorlar, şık bir cihaz.
  • güncelleme işini hangi yazılımla yaptın darbelux?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: hiyararsi

    güncelleme işini hangi yazılımla yaptın darbelux?


    Motorola Software Update adlı programla yaptım, ayrıca telefonun kutusundan çıkan kendi CD sinden kurulan PC bağlantı programı da bu cihazla uyumlu değil, böyle saçma bir durum da var ama zaten çok da önemli değil bu. Onun dışında dediğim gibi güncelledikten sonra eskisi gibi takılmalar olmuyor. Sadece müzik player a girerken 1-2 saniye bekleme oluyor.

    Ama bunlar benim için önemsiz, benim kullanma amacım belli olduğu için çok sorun etmiyorum ha arada açıp müziğimi de dinleyebiliyorum sonuçta, dış kapaktaki dokunmatik tuşlar gerçekten farklı bir hava katıyor telefona, ayrıca dış kapağı açmadan da gelen mesajı da okuyabiliyorsunuz.

    Ha birde bataryası BX40 olarak çıkıyor kutudan ve motorolanın kendi sitesinden de anlaşılacağı gibi 740 mAh bir bataryaya sahip, ben de bunu göz önüne alarak dün Ebay den BX50 kodlu 950 mAh lik bir batarya sipariş ettim. BX40 ile BX50 fiziksel ve voltaj olarak tamamen aynılar bu yüzden yüksek amperli bataryaya geçmek daha mantıklı.

    Sonuç olarak gerek malzeme kalitesi ve şıklığı, gerek ufak ve ergonomik boyutu, gerek sahip olduğu crystaltalk teknolojisi, gerek capcanlı erkanı ve harika rehber erişimi ile(ki bu benim en çok sevdiğim) kesinlikle F/P ürünü oldu benim için.

    Ebay dan de 3,5mm adaptörlü kulaklık seti buldum bu telefona onu da alıcam,




  • Telefonu başarılı bir şekilde modladım, çok daha iyi oldu, özellikle görsel olarak yeni tema ve simgelerle daha güzel oldu
  • Şıklık ve farklılık açısından çok başarılı bir telefon. Ancak bu tip telefonların modasının geçmesinden ötürü pek tutulmamakta.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: sT.curSe

    Şıklık ve farklılık açısından çok başarılı bir telefon. Ancak bu tip telefonların modasının geçmesinden ötürü pek tutulmamakta.

    Walla telefonda modaya pek bakmak önemli olan verdiğim paranın karşılığında beklentilerimi alabilmem. Ancak gerçekten şıklık olarak farklı bir telefon.
  • Beyler ben de telefonda özelliğe pek bakmıyorum şık olması ve şarjının iyi olması ön planda benim için. Bu telefonu araştırdım biraz, görünümü çok hoşuma gitti, şu sıralar fiyatının ne olduğunu bilen var mı acaba?
  • Bir de bu telefonun ekranı 65K mı? İşletim sistemi Windows Operating System diyor sitesinde, nasıl yani windows mobile mı anlamadım
  • Bildiğin kuş konmaz kervan geçmez olmuş buralar ya, sıfır ilgi. Alkışlıyorum
  • winmobile değil linux. modlanabilir.
  • Radyo var mı peki üstad? Telefonu sıfır 249 tl ye buldum nasıl sizce fiyatı?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Fîrzen

    Radyo var mı peki üstad? Telefonu sıfır 249 tl ye buldum nasıl sizce fiyatı?

    Pahalı, açıkçası 249 TL edecek bir telefon değil 169 a satıldığında ancak fiyatını hak edebilmişti. Radyosu yok. Ancak MP3 player ına millet hasta oluyor, özellikle dış ekrandaki kontorlleri gösterdiğim zaman millet mest oluyor. Şarj performansı maalesef çok iyi değil 740 mAh lik bataryaya sahip, hiç multimedya özelliğin kullanmazsan eğer standart kullanımda 3 günü çıkarabilirsin, diğer türlü maksimum 2 gündür.

    Ben yine de çok memnunum, özellikle rehber erişimi benim işimi en çok kolaylaştıran bir özellik, motorolanın linux telefonlarındaki rehber diğer telefonlara 10 basar, saymakla bitiremediğim faydalır var bana. onun dışında crystaltalk özelliği benim için telefonu ayrı bir kefeye koyuyor zaten. Çok faydasını görüyorum.

    Ben ne olur ne olmaz her gece şarja koyuyorum zaten alıştım böyle. Eğer 2. elini 100-150 civarında bulabilirsen al, ama temiz olması önemli.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Laztronot -- 17 Ocak 2011; 20:34:08 >




  • bugün taksimden siyah olan renginden bir tane aldım 300 tl ye..çok güzel bir telefon..ilk mesaj yazan arkadaş nokiadaki gibi özelleştirme yapılamadığını söylemiş..çok güldüm..telefonu neredeyse baştan aşağı kendin tasarlıyorsun..herkesin gözünden kaçan bir ayrıntı daha:bu telefon piyasada en az radyasyon yayan telefonlardan biri..
    motorolanın dünya kadar modeli var..kullanmadan başka markalarla kıyaslamamak gerekir..
  • gule gule kullanin. guzel bir tarz telefonu...
  • quote:

    Orijinalden alıntı: fauno

    bugün taksimden siyah olan renginden bir tane aldım 300 tl ye..çok güzel bir telefon..ilk mesaj yazan arkadaş nokiadaki gibi özelleştirme yapılamadığını söylemiş..çok güldüm..telefonu neredeyse baştan aşağı kendin tasarlıyorsun..herkesin gözünden kaçan bir ayrıntı daha:bu telefon piyasada en az radyasyon yayan telefonlardan biri..
    motorolanın dünya kadar modeli var..kullanmadan başka markalarla kıyaslamamak gerekir..


    hayırlısı olsun
  • arkadaşlar bu telefona adsl şifremi girerek evde internete baglanmak istiyorummümkün mü? ayarları nasıl yapıcam
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.