Şimdi Ara

.......MOTOROLA VE66 İNCELEMESİ.....(by mcebi001) (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
237
Cevap
0
Favori
27.574
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • arkadaşlar bu ürününün sıfırını nerede bulabiliriz internette bi kaç siteye baktım yok. var mı olabileceğini düşündüğünüz bir yer.
  • http://forum.donanimhaber.com/m_40532760/mpage_1/f_/key_//tm.htm#40573868 arkadaşlar haziran 13 te almıştım alışamadım Hala içimde Sonyericsson almak var 300 e bırakıyorum teli ilgilenenlere duyurulur... Tel tamemen sorunsuz kasası da çok sağlam olduğundan dolayı çizik bile yok zaten ;)
  • Selamunaleykum Arkadaşlar cok kaliteli hoparlör sesi olan ve güzel foto çeken bir telefon arıyorum.Bu telefonu önerir misiniz? Veya öneriniz ne olur? Sağolun.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: facia-6

    telefonu alan arkadaşlar ..farklı sitelerde bu telefon için modlama flashlama gibi şeylerin olduğunu öğrendim.bunları yapınca neler değişe biliyor .yapan arkadaşlar varsa yardımcı olurlarsa sevinirim ..birde bu telefomla uzun süre mp3 dinleyebiliyormuyuz şarjı ne durumda oluyor



    Arkadaşım modlama yaptım ben modlama olduktan sonra ana menün değişio ve linux sistemini kullanmaya başlıyosun denebilir;) yeni skinler(tema) yükleyebiliyosun ve programlarla temanda oynamalar yapabiliyosun... farklı mp3 çalar veya video oynatıcı programlar ekleyebiliyosun ;) vs... Baya bişi değişiyo ve daha eğlenceli hala geliyo telefonu kullanmak ;)




  • mcebi001 arkadaşın yazdıklarını okuyarak aldım. hiç pişman olmadım her gün daha çok seviyorum . ama kullanması biraz zor hakkaten. malzeme kalitesi tartışılmaz. resimler gün ışığında doğru konumda oldukça iyi ama normal şartlarda iyi değil.

    browser olarak opera mini kullanınca çok güzel oluyor.
  • wi-fi kullanımında sorunla karşılaştınız mı yoksa rahat bi şekilde bağlantı kopmadan nette dolaşabiliyor musunuz?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: kollektivist

    wi-fi kullanımında sorunla karşılaştınız mı yoksa rahat bi şekilde bağlantı kopmadan nette dolaşabiliyor musunuz?



    Rahat bi şekilde dolaşılıyo wi-fi ıynda hiç bi problem olmuyo ama tabiki dokunmatik tellere oranla ekranı küçük kaldığından çok işlem yapma olanağı olmuyo zor durumlarda net lazım olduğunda yardıma yetişiyo ama :D
  • Motorola ilk gözağrımdı, depreştim şimdi, araştırma zamanı
  • quote:

    Orijinalden alıntı: cbk167.

    arkadaşlar bu ürününün sıfırını nerede bulabiliriz internette bi kaç siteye baktım yok. var mı olabileceğini düşündüğünüz bir yer.

    ben gecen hafta eroyon dan kargo masrafıyla 362tl ye aldııııım arkadaşım
  • BEN TELEFONU YENİ ALDIM ACABA FACEBOOK İÇİN VİDEO SEYRETME PROGRAMI VARMI YUTUP KAYNAKLI OLANI YUTUBA BAGLANARAK İZLİYORUM FAKAT KİŞİNİN KENDİ YAPTIĞI VİDEOLARI İZLİYEMİYORUM DAİLYMOTİON SİTESİNE GİRDİĞİM ZAMAN ORADAKİ VİDEOLARI İZLİYEMİYORUM,ŞARJIDA İNTERNETİ ÇOK KULANINCA 1 GÜN GİDİYOR BENİM İÇİN ÖNEMLİ OLAN Wİ-Fİ VE GENİŞ HAFIZA MOTOROLANIN RESMİ SİTESİNDEDE 32GB HAFIZA ARTIRIMI YAZIYORDU ALDIM
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ÖLÜMSÜZ_AŞK


    quote:

    Orijinalden alıntı: cbk167.

    arkadaşlar bu ürününün sıfırını nerede bulabiliriz internette bi kaç siteye baktım yok. var mı olabileceğini düşündüğünüz bir yer.

    ben gecen hafta eroyon dan kargo masrafıyla 362tl ye aldııııım arkadaşım

    onu alacağına 299 liraya zn5 alaydınya
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ÖLÜMSÜZ_AŞK

    BEN TELEFONU YENİ ALDIM ACABA FACEBOOK İÇİN VİDEO SEYRETME PROGRAMI VARMI YUTUP KAYNAKLI OLANI YUTUBA BAGLANARAK İZLİYORUM FAKAT KİŞİNİN KENDİ YAPTIĞI VİDEOLARI İZLİYEMİYORUM DAİLYMOTİON SİTESİNE GİRDİĞİM ZAMAN ORADAKİ VİDEOLARI İZLİYEMİYORUM,ŞARJIDA İNTERNETİ ÇOK KULANINCA 1 GÜN GİDİYOR BENİM İÇİN ÖNEMLİ OLAN Wİ-Fİ VE GENİŞ HAFIZA MOTOROLANIN RESMİ SİTESİNDEDE 32GB HAFIZA ARTIRIMI YAZIYORDU ALDIM


    bi 100 küsür daha verir 32 gb piyasada bulunmayan micro sd lerden alırsın.. etti mi 500 TL harcadığın para.. o paraya mhp yi kuramazdın belki ama çok daha iyi Wi-Fi / hafıza / işletim sistemi üçlüsünü hatta bir de daha geniş ve dokunmatik ekranı yakalayabilirdin.. geçmiş olsun :D
  • Arkadaşlar telefonumun kızağı bozuldu, garanti kapsamına girer mi ?
    Teknik servis Genpa mı?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: zackeriya

    Arkadaşlar telefonumun kızağı bozuldu, garanti kapsamına girer mi ?
    Teknik servis Genpa mı?


    Girer evet genpa etilerde yeri var faturasıyla götürüp bırakabilirsin hocam ;) ben şarjı az gidiyo diye getirdim yenilediler ama 1 buçuk ayda geldi sıfır kutuda verdiler;)
  • v66 ile luxury modeli arasında özellik olarak bir fark varmı acaba?
  • Zil seinin hiçbir şekilde değiştiremiyorum ayarlardan da olmuyor müzik çalarken ayarladığımda da olmuyor daha önce böyle bir problem yoktu telefon servisten geldiğinden beri bir farklı....
  • fabrika ayarlarina geri dondurun. hafiza kartinda zil sesi secmekte sorun yasiyorsaniz, sarkilari yedekleyip, karta format atin.
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.