Şimdi Ara

Motorola Xoom 2 10.1 modeli Avea tarafından satışa sunuldu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
11.246
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj

  • Motorola Xoom 2 10.1 modeli Avea tarafından satışa sunuldu





    Geçtiğimiz yıl Kasım ayında tanıtımı yapılan ve Motorola'nın popüler tableti Xoom modelinin devamı niteliğinde olan Xoom 2 10.1, ülkemizde Avea tarafından satışa sunuldu.




    10.1 inçlik 1280 x 800 piksel çözünürlükte Gorilla Glass ekran, 1.2GHz hızında çalışan Cortex-A9 çift çekirdekli işlemci, 1GB RAM, 16GB depolama kapasitesi, Android Honeycomb işletim sistemi, WiFi, Bluetooth, 3G, 5MP arka, 1.3MP ön kamera, 8.8mm kalınlık, 599gr ağırlık Motorola Xoom 2 10.1 modelinin özellikleri arasında.




    Motorola Xoom 2 10.1 modelinin aynı özelliklere sahip ancak 8.2 inçlik ekran taşıyan Xoom 2 Media Edition adlı bir varyantı da bulunuyor.




    31 Mayıs'a kadar sürecek kampanyada 24 ay taahhüt karşılığında Avea müşterileri 1 GB'lık data paketiyle birlikte aylık 85TL, 2 GB'lık data paketiyle birlikte aylık 90TL, 4 GB'lık data paketiyle birlikte aylık 95TL karşılığında Motorola Xoom 2 10.1 modeline sahip olabilecek.




    Türk Telekom'un da Motorola Xoom 2 10.1, Motorola Xoom 2 10.1 WiFi ve Motorola Xoom 2 Media Edition modellerini aylık 39TL'den başlayan taksitlerle satışa sunduğunu hatırlatalım.

     







  • Şu motorolanın tabletlerine nedense ısınamadım.
  • android sürümü kaç peki haberde göremedim?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: jibe

    Şu motorolanın tabletlerine nedense ısınamadım.


    adından olsa gerek bende motorola ya hiç ısınamadım.
  • 24x85=2040 TL. Baya pahalıymış. Gelişen teknolojiye bu doğrultuda artan üretime rağmen hala fiyatlarda düşüş göremiyoruz aksine her sene arttıkça artıyor
  • Tablet henüz Honeycomb işletim sistemli fakat ics gelir bence.
    Tasarım olarak Razr ın büyüğü olmuş bildiğin. iPad in iPhone un büyüğü olduğu kadar bu da öyle olmuş aynı.
    Fiyata gelir isek bizim ülkemizde nedense kontratlı ürünler normal satış fiyatlarının çok daha üzerinde oluyor. Bütün Dünya'da tam tersine kontratlı daha ucuz olur iken bizde nedense kontratlı daha pahalı anlamak güç.
  • Fiyatı çok yüksek.
  • Xoom 2 modeli yapiyorsun , on kamera 1.3 megapiksel ve dahili hafiza 16 gb . Simdi almaya kalksam yine ilk Xoom modelini alirdim.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Emre Candemir

    Tablet henüz Honeycomb işletim sistemli fakat ics gelir bence.
    Tasarım olarak Razr ın büyüğü olmuş bildiğin. iPad in iPhone un büyüğü olduğu kadar bu da öyle olmuş aynı.
    Fiyata gelir isek bizim ülkemizde nedense kontratlı ürünler normal satış fiyatlarının çok daha üzerinde oluyor. Bütün Dünya'da tam tersine kontratlı daha ucuz olur iken bizde nedense kontratlı daha pahalı anlamak güç.

    Sanırım firmalar türk insanının kredı kartsız taksit secenegıne bayılmalarını göz önünde bulunduruyolar. 1000 tl lık cıhazı 1600 e satan evkur bugun hala kar yapabılıyorsa , bizim millet olarak bıraz daha akıllanmamız gerektıgıni gösterıyor.

    Kac tane arkadasım var kartında limit yok , acil bir durum olsa 300 tl si yok kenarında ama gidip 2500 tl lık kontratla cihaz alıyolar.




  • Xoom kullanıcısına xoom 2 satması çok zor
  • Operatörlerden almayı ve ülkeye operatörler aracılığında gelmesini hiç sevmiyorum, nedeni ise fiyatlanın katlana katlana gelmesinden dolayı onun yanında elbetde onlar sayaseinde ülkeye giriş yaıyor olmasıda elimiz mahkum..:)
  • quote:

    Orijinalden alıntı: PlayMakers

    quote:

    Orijinalden alıntı: Emre Candemir Tablet henüz Honeycomb işletim sistemli fakat ics gelir bence. Tasarım olarak Razr ın büyüğü olmuş bildiğin. iPad in iPhone un büyüğü olduğu kadar bu da öyle olmuş aynı. Fiyata gelir isek bizim ülkemizde nedense kontratlı ürünler normal satış fiyatlarının çok daha üzerinde oluyor. Bütün Dünyada tam tersine kontratlı daha ucuz olur iken bizde nedense kontratlı daha pahalı anlamak güç.
    Sanırım firmalar türk insanının kredı kartsız taksit secenegıne bayılmalarını göz önünde bulunduruyolar. 1000 tl lık cıhazı 1600 e satan evkur bugun hala kar yapabılıyorsa , bizim millet olarak bıraz daha akıllanmamız gerektıgıni gösterıyor. Kac tane arkadasım var kartında limit yok , acil bir durum olsa 300 tl si yok kenarında ama gidip 2500 tl lık kontratla cihaz alıyolar.


    bu kişilere halk arasında bir de kredi kartı mağduru denilebiliyor.

    neyse konuya gelirsek taahhütsüz alınır. taahhüt falan macera aramaya gerek yok.




  • Aslında alınabilir özellik bakımından yeterli düzeyde denilebilir.
  • Xoom 1 in ekran görüş açısı yetersiz kalıyordu.Bunu gidermek için yeni modelde IPS panel kullanılmış mıdır acep?
  • Evet ips panel var

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu xoom2 ile istemci oyunlar oynanırmı acaba?
  • Ben xoom kullaniyorum. Xoom2 nin 1 ile bir farkini goremedim. Degistirmeye değmez gibi..
  • Bence harika.suan motorola tabletten girdim ve bu cihaza bayiliyorum.nereye gitsem ilk once yanima goturecegim sey bu oluyor...;)&*=

  • hepsiburada 800 tl ne dersiniz ainol hero mu 200 $ bu mu?
  • ürünü 50 gün önce aldım şarjının az gitmesi dışında kullanımda sıkıntı yok ancak 50 gün içinde 10 gün kullanabildim.şarj yeri arıza yaptı servise gönderdim 30 günü beklettiler parça gelecek bahanesi ile ürün yalapşap yapılıp gönderilmiş 2 gün sonra yine aynı arızayı verdi.servis hizmeti inanılmaz zayıf izmirderyim muhattap bulamıyorum.telefonları açan yok.en ufak arıza 30 günü tamamlamadan gelmiyor.Aldığıma ğişman oldum tavsiye etmem.Şikayetleri okursanız herkezin sorunu aynı şarj yeri ama ilgi yok.

  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.