Şimdi Ara

Motorola Xoom 2 için Rom yok mu? Çıldırıcam....

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
2.920
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Bu ne böyle ya hep Xoom 1 için çıkmış jelly bean bile çıkmış xoom 2 için ICS romu bile bulamadım nerede bunlar niye çıkmıyor noluyor yahu tablet çıkalı ne kadar zaman oldu neden xoom 2 için rom yok ben mi bulamıyorum????????

    Lütfen yardımcı olsun bilen biri...



  • Çunku XOOM2 Google'in resmi tableti degildir.Custom ROM calismalarida yok cunku xoom2 ölü doğdu.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: donanimciz

    Çunku XOOM2 Google'in resmi tableti degildir.Custom ROM calismalarida yok cunku xoom2 ölü doğdu.

    kaynak?
  • Kaynagi bilmiyorum acikcasi,ancak xda da falan kimse xoom2 kullanmiyor sanirim.makinede card slot,3g yokken kimse xoom1 yerine 2 almiyor sanirim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: gidakontrol

    Kaynagi bilmiyorum acikcasi,ancak xda da falan kimse xoom2 kullanmiyor sanirim.makinede card slot,3g yokken kimse xoom1 yerine 2 almiyor sanirim.

    3g olmadığını nerden çıkarttın???? Ben çatır çatır 3g kullanıyorum.... Ayrıca neye göre ölü doğdu???

    Resmi güncelleme geleceği doğrulanmış bir bilgi.
  • Şuna göre ölü doğdu:yeni nesil işlemcilere sahip ekran parlaklıgı çok daha iyi modeller var artık,asus gibi netbooka benzeyen modeller,fark yaratan bir unsurla doğmadı xoom,o yüzden de az satıyor,üstüne üstlük sdcard gibi avantajlarıda kaldırılmış

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: gidakontrol

    Şuna göre ölü doğdu:yeni nesil işlemcilere sahip ekran parlaklıgı çok daha iyi modeller var artık,asus gibi netbooka benzeyen modeller,fark yaratan bir unsurla doğmadı xoom,o yüzden de az satıyor,üstüne üstlük sdcard gibi avantajlarıda kaldırılmış

    SD kart konusunda haklısın ancak teknik kısma gelince tarayıcı performansı vb uç noktalar hariç zaten o saydığın modellerdede farklı şeyler yapılmıyor. Sonuçta Asus tran... a özel über kalitede bir oyun yok o sistem özelliklerini zorlayan bir uygulama yokken bence pekde önemli değil bu tür detaylar.
  • Zorlamasi onemli degil, insanlar alirken daha ust seviye olduguna bu gibi ozelliklerle kararveriyor, isine yaramasi onemsiz onlar icin. Satarken xoom2 yada 1 olmasi okadar onemliki, ikinci elde 2 olu.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: gidakontrol

    Zorlamasi onemli degil, insanlar alirken daha ust seviye olduguna bu gibi ozelliklerle kararveriyor, isine yaramasi onemsiz onlar icin. Satarken xoom2 yada 1 olmasi okadar onemliki, ikinci elde 2 olu.

    Eğer dediğin gibi olsaydı iphone un veya ipad in satamaması lağzım gelirdi. Şayet s3 iphone 5 den çok daha üstün diğer tabletlerde keza ipad 2 den öyle hatta s3 den katbe kat üstün olan ülkemizde bilinmeyen markalar var. Dmek istediğim şuki donanım her zaman 2. planda. 1. Yazılım 2. Cihazla hava atma saçmalığı 3. Kullanılabilirlik 4. Donanım.

    Eğer dediklerimi düşünürsen bu olayı anlaya bilirsin Apple cihazları hiçbir zaman amiral gemileri olmaz ama yinede milyonlar satar keza Samsung HTC Lg modelleride öyle. İnsanların çoğu donanımdan anlamıyor. Direk tasarıma ve uygulama zenginliğine bakıyor.




  • ölü doğdu denen xoom 2 ye dün itibariyle ICS geldi, eğer otomatik olarak almadıysanız, settings/about tablet/software updates kısmından kontrol edip yükleyin tavsiye ederim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lazzeus -- 1 Ekim 2012; 8:24:29 >
  • Genede ölü doğdu,xoom 1 e jelly bean geld,artık 1 yıl sonra xoom2 ye gelir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • güncelleme hikaye bence.cihaz iyimi ondan haber verin mkv filmde kasma yapmıyosa google play mevcutsa benim için okeydir.yılsonunda alırım.

    bir yazılıma bu kadar güncelleme gelmesi bence yazılımsal olarak kötü bi olay.işin için de artık ticari bir pay var. yok ice cream sandviç yok jelibon.
    elma şekeri güncellemesi ne zaman gelecek acaba
    biraz abarttılar bu güncelleme olayını.güncelleme 4-5 ayda bilemedin 6 ayda bir yayınlanır.en güncel telefonu satmak adına bir pazarlama stratejisi halini aldı bu iş
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.