Şimdi Ara

Motorola Xoom 2 ME MZ608 - Fabrika çıkışı 3.2.2 yükleme

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
897
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Evet güncelleme çıktı. Daha önceden Xoom2'sini rootlayıp bazı sistem uygulamalarını silenler güncellemeyi alsalar dahi güncelleme yapılamıyor.
    Motorola müşteri hizmetlerini aradığımda ( 0212 212 MOTO ) cihazı Teleservice ( Ankara ) göndermem gerektiğini belirttiler. Teleservice asla telefonlara cevap vermeyen ve tamir süresi uzun süren bir şirket. ( İnternet üzerinde yapacağınız kısa bir araştırma sonrasında ne demek isteyeceğimi anlayacaksınız. Ayrıca Motorola müşteri hizmetleri bile bundan haberdar ama ellerinden birşey gelmediğinden bahsediyorlar.

    Neyse. Asıl sorunun çözümüne gelelim.

    Bundan sonra anlatacaklarım sonucunda oluşan hatalardan ben ve donanımhaber.com sorunlu tutulamaz.

    Öncelikle güncellemeyi alıp da yükleme sırasında sorun çıkanlar bu dediklerimi uygulasın. Güncelleme alamayanlar bu işlemleri yapmalarına gerek yok. Güncellemeyi bekleyin.

    İhtiyacınız olanlar:
    1) Android 3.2.2 fastboot dosyaları http://www.droidevelopers.com/downloads.php?do=file&id=1449
    2) Motorola RSD Lite uygulaması ( Google üzerinde araştırın. )
    3) Motorola cihaz sürücüleri ( Motocast uygulamasını kurmanız yeterli olacaktır. )

    Şimdi bu ikisine sahip olduğunuzu varsayayıyorum.
    Öncelikle RSD Lite uygulamasını kurun. Tabletinizi kapatın. Ve ses açma -kapama düğmelerine aynı anda basılı tutup güç düğmesini de basılı tutun. Bootlader ekranı gelecek. Ses kapama düğmesine basarak AP-Fastboot'un üzerine gelin. Ses açma düğmesine basarak onaylayın. Sonrasında tableti bilgisayarınıza bağlayıp RSD Lite uygulamasını açın. (Windows 7 kullanıyorsanız sağ tıklayıp yönetici hakları ile çalıştırın. )RSD Lite açılınca alt kısımda cihazınızın bağlı olduğunu göreceksiniz. Daha sonra yukarıdan daha önce indirdiğimiz zip dosyasını seçip çıkan pencereden "Uncompress and start flashing"e tıklayın. Tüm işlemler bitene kadar cihazın bağlantısını ASLA kesmeyin.

    Tüm işlemleri doğru yaptığınız takdirde Android 3.2.2 'yi tabletinize tekrardan yüklemiş olacaksınız. ( Android 4.0.4 yüklemesi sonrasında bile aynı işlemleri tekrarlayarak 3.2.2'ye dönebilirsiniz.)

    Forum yöneticilerinden ricam konuyu sabitleyebilirler mi?

    Alıntı yaptığınız zamanhttp://mgokay.wordpress.com/2012/10/30/motorola-xoom-2-me-mz608-fabrika-cikisi-3-2-2-yukleme/ linkini kaynak olarak göstermenizi rica ediyorum. Teşekkürler.







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.