Şimdi Ara

motorolla V3x mi yoksa i-mate sp5m mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
550
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • motorolla v3x kullanıcısıyım. bugün bi yerde ikinci el i-mate sp5m gördüm. benim telefon üstüne 100$ veririsem takas ederlermiş öyle dediler. telefon nasıl kullanan var mı? bu telde wireless + 1.3 kamerası da varmış. sp5m de divx falan oynatabilirmiyim deneyen var mı? ya da bi sürü pda lar için programlar varmış onları yükleyip kullanabilirmiyim? sizce 100$+V3x e karşılık aliim mi bu telefonu ne dersiniz? yoksa biraz daha para biriktirip daha güzel bi pda mı aliim? (jam-in ya da m600 gibi) bu gece karar vermem lazım görüşlerinizi bekliyorum... saygılar şimdiden msj atan herkese sonsuz teşekkürler...



  • ya arkadaşlar ne oldu yaa hepiniz birden nereye gittiniz yok mu kullanan bilen yorum yapan...
  • i-mate sp5 v3x ten bence çok daha iyi bir telefondur... sorunu yoksa kaçırma derim... türkiyede o tele bakacak servis sayısıda çok azdır... bu yüzden temiz olması önemli....

    divx oynatabilirsin... bence çok iyi... wifi lı küçük bir alet.........
  • Merhaba bu forumdaki ilk mesajım size nasip oldu.

    Öncelikle motorola v3x'in özellikleri ve fiyatı hakkında pek bir bilgim yok, o yüzden fiyat ve değişim ile alakalı yorum yapmayacağım. Ayrıca kendim Nokia 6680 (ms office/outlook desteğine kanmıştım ama bin pişmanım) kullanıyorum fakat yaptığım araştırmaların neticesinde şunu söyleyebilirim, benim için fiyat ve fonksiyonellik açısından dünyanın en iyi telefonları bu HTC Tornado türevleri. ( bilinen markaları: i-mate sp5m, i-mate sp5, Qtek 8310, v.d.) Bende en kısa zamanda bu telefondan almayı planlıyorum.

    Windows Mobile 5.0 sisteminin tüm imkanlarını kullanan bu telefonun en önemli artısı tümleşik wifi. Yani wlan servisinin olduğu her yerde fahiş GPRS ücretleri ödemeden sınırsız msn ve internet kullanabilirsin. Örnek olarak istanbul deniz otobüsleri bu hizmeti veriyor. Ayrıca wlan bağlantı noktalarının sayısı gittikçe artıyor. MC Donalds'lar v.s.

    Henüz denemek kısmet olmadı ama, yazılım desteğiyle divx dahil hemen hemen tüm popüler medya tiplerini oynatabilirsin bu cihazla.

    Benim gibi ms outlook'un bütün imkanlarını kullanmaya çalışan biriysen, SP5 kaçınılmaz bir alet. Full outlook desteği ile e-mail, yapılacak işler, kişiler klasörlerini yanında taşıyabilirsin. Yani merkezi yönetim mantığı ile bilgilerini masaüstü sistemler ile çift yönlü senkronize edebilirsin.

    Pda'lar elbette daha iyi imkanlar sağlıyor kullanıcılara. Daha büyük ekran, daha hızlı işlemci gibi.. Fakat manda kasa bir pda cebindeyken dans edemeyeceğini unutma.. Eğer Mobile Skype kullanmıycaksan bence PDA almak için çok fazla bir neden yok..

    Yok illa Pda tipinde bir cihaz düşüneceksen de bence Asus P525'i bekle, bu günlerde satışa çıkacak.. Yüksek işlemci hızı, kompakt tasarım, dkunmatik ekran, tümleşik wifi, kart tarama, Mobil Skype, önde yerleşik tuş takımı gibi özellikleri ile dğerlerinden sıyrılıyor Asus P525.

    Sonuçta, belirli markaların kıskacında bırakılmış Türk insanının daha fazlasını hak ettiğini belirtiyor.. ve windows mobile diyorum..




  • adigehalil arkadaşım çok saol yorumların için. divx oynatabilirliği olması harika. ben yarın gidip alıcam o telefonu. nikelaj arkadaşım ilk yorumunda harikalar yaratmışsın dediğin herşeye katılıyorum. aklımda pda olarak sadece s200 vardı (jam-in) aralarında ebat olarak sadece o güzel duruyodu ama ekran klavyesini tek elle kullanmak imkansızmış araba kullanırken arkadaşımın kaza yapıyormuş geçenlerde s200 yüzünden... sp5m yi kullanıyim ileride belki P525 e dönerim... çok teşekkürler yorumlar için...

    not: eğer aksi görüşte olupta telefonda kötü bi özellik bilen, gören veya duyan arkadaşlar varsa lütfen yazsınlar...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gorkemliaslan -- 28 Ekim 2006; 1:47:18 >
  • görkemli aslan, sp5 nerden temin edeceksin.
    bende almayi düşünüyorum,
    şu an MPX200 kullaniyorum ve süper bi telefon
    eğer işlemcisi biraz hızlı olsa
    ve wm5.0 yüklü olsa
    (sp5 veya asus 525 gibi)
    daha hoşuma gider
    bende bir tane almak istiorum.
    eğer bulamazsam
    Casper Bilgisayar
    Q tek 8500 satiyor
    onu almayi dusunuyorum
    Qtek 8500 wifi olup olmadigini
    bilen varmi
    çeşitli sitelerde farklı bilgiler var
    teşekkürler.
    SON OLARAK KESİNLİKLE WİNDOWS
    TABANLI SMARTPHONLARI HERKESE TAVSİYE EDERİM
  • i-mate sp5 daha kullanışmı bir cihaz
    en azında banagöre öyle...
  • @infileXible
    doğubankta satılıo oradan alıcam. sıfırı 600$ a falan gelio ama biraz çizik bi ikinci el buldum ben doğubantaki bi arkadaşta oradan 600 YTL ye yakın bi değere alıcam... istersen sıfırını sana ayarlatabilirim buluşur alırız beraber...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.