Şimdi Ara

Motorsiklet simülasyonu ?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
2.834
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar bu aralar motosikletlere sardım.Şöyle direksiyonla falan oynanabilen bildiğiniz motorsiklet simülasyonu varmı ?



  • bildiğim kadarıyla direk motorsikletlere yönelik bir sim. yok ancak eskilerde "driving simulator" bir şey vardı onda bir ya da iki tane motor kullanıyordun fakat çok da matah bir şey değil.. onun yerine sana motogp serilerini öneririm.. bir de eğer imkanın varsa gidon seti alırsın bu oyun destekliyor galiba çok da eğlenceli olur bence..
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Spectre

    bildiğim kadarıyla direk motorsikletlere yönelik bir sim. yok ancak eskilerde "driving simulator" bir şey vardı onda bir ya da iki tane motor kullanıyordun fakat çok da matah bir şey değil.. onun yerine sana motogp serilerini öneririm.. bir de eğer imkanın varsa gidon seti alırsın bu oyun destekliyor galiba çok da eğlenceli olur bence..

    kesinlikle motogp serileini önermyorum onun yerine sbk x var simülasyon moduna aldığın zaman tam gerçek simülasyon oluyor üstelik oyunda sınıf seçebiliyorsun yani 600cc supersport veya 1000cc superkibe sınıfları var 600cc supersportta Kenan Sofuoğlu var o 2007 dünya supersport sampiyonu supersportun en iyi 2 sürücüsüdendir.inşallah bu senede şampiyon olacak.kendi sürücünü yapıp kariyer falanda açabiliyorsun kısacası en iyi motor simülasyonu oyunudur.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OneEighty. -- 19 Ağustos 2010; 12:54:41 >




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.