Şimdi Ara

Motoru Yıkama Hakkında...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.039
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Slm arkadaşlar..
    Arabayı 2 ay kadar köyde stabilize yolda kullandım haliyle motor toz duman içinde nemli bezle sildim ama pek işe yaradığı söylenemez acaba suyla yıkasam bi sorun olurmu araç dizel motorlu..



  • Motorun yıkanması teorik olarak tüm markalarca tavsiye edilmez. Ancak yetkili servisler bile yıkıyor artık. Sorun elektrik aksamıdır. Tüm elektrik aksamını ve kabloları kapatabileceğinizi düşlünüyorsanız veya sadece alt kısımları suyla yıkarım diyorsanız deneyin. Ancak normal suyla pek istediğiniz temizlik olmaz. Oto kuaförlere gidip orda deterjanla yıkıyorlar ama nadiren yıkamadan sonra çalışan araba gördüm. Hatta hiçbirşeyi kapatmadan deterjanı sıkıp basınçlı suyla yıkıyorlar. Artık kablomu kopar devrelere sumu kaçar düşünen yok.

    Ben eski arabamda yıkatmıştım neyseki çalışmıştı eve geldim bi baktım rölantide stop ediyor. Sigortam attı tabi. Ama son anda bi fiş yerinden çıkmış takınca düzelmişti. Yeni arabaya 4 yıldır su değmedi motoruna. Arabayı bile yıkamıyorum hertarafı kuş pisliği. Kimse yaklaşmıyor uzak geçiyor hep


    Ben tavsiye etmem riske değmez zaten havalarda bozuyor zaten gene kirlenecek.




  • Arabayı bile yıkamıyorum hertarafı kuş pisliği. Kimse yaklaşmıyor uzak geçiyor hep

    bu teknıgı bende uyguluyorum
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.