Şimdi Ara

Mouse Tavsiyesi(m705-g300-g400)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
938
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar merhaba... 2004 yılından beri kullandığım microsoft mouse kullanım ömrünün sonuna hızla yaklaşmakta ve ben de kendisini yenisiyle değiştirmeye karar verdim. Aklımda birkaç seçenek var:
    1- Logitech m705
    2- Logitech g300
    3-Logitech g400
    Mouseların ortak bir özelliği yok derseniz aslında var, fiyat aralığı.. 60-80 lira arasında birşey bakıyorum, profesyonel olmasa da epey oyun oynuyorum, internette de çok gezinti yaparım, fakat her bir mouse için o kadar çok şikayet belirtilmiş ki kararsız kaldım.. bu mouseların dışında kullanım özelliğine göre benzer fiyat aralığında başka bir mouse(kablolu - kablosuz) önerebilir misiniz?
    Bunun dışında son bir çekincem de var, diyelim ki kablolu gaming mouselardan birisini aldım.. ben 8 yıldan beri kablosuz mouse kullanmaktayım, hala kablolu mouselardaki o kabloyu çekiştirme hissi yaşanıyor mu bilmiyorum size biraz komik gelebilir ama kablosuz teknolojisi bu kadar ucuz değilken kablosuz mouse almamın yegane sebebi buydu, hala da kafamda soru işareti uyandırıyor..
    cevap veren arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim







  • G400. Kablosuz mouse iyi olmadığında oyunlarda problem ve gecikme yaşatıyor. Ben kablolu tavsiye ederim. Kablo işini kendin çözecen. Çünkü alışkanlığa göre değişebilir bence hiç problem yaşatmıyor.
  • kesinlikle g400 fps icin en iyi mouse bu bence optik sensor oturmus teknolojı...
  • yani hızlıalda en uygun fiyatlı var alacaksam oradan alacağım ama şu kablo çekiştirme işi bir ara el alışkanlığı yapmıştı bir de g400ün scrollu çok gömülü diyorlar bunlara ne diyeceksiniz..
  • up
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.