Şimdi Ara

Mouse titremesi sorunu (Yardım!!!)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
5.024
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar, fareyi bir süre hareket ettiriyorum ve aniden durdurunca fare imleci titriyor sanki salınım hareketi yapıyor bunun sebebi nedir? mouseyi yeni aldım 2. el g303 iade edebilirim hemen. Ama çözüm varsa denemek isterim.

    (titriyor derken maksimum 1 sn lik bir titreme sonunda sabit olarak duruyor imleç. öncesinde mouse normal hareket ettiriyorsunuz ve fareden elinizi çekince titrediğini görüyorsunuz.)



  • Fareyi başka bir bilgisayarda deneyin. Onda düzgün çalışırsa farede sorun yok demektir.

    Onda da aynı sorunu yaparsa 2. bir fare (laptopun touchpadi, kvmye takılı fare gibi) takılıysa ondan olabilceğini görmüştüm. O fareyi çıkartmak veya touchpadin üstünde bir şey olmadığına emin olmak sorunu çözebilir.
    Fareyi kullandığınmız yüzeyden kaynaklanıyor olabilir. sorun çıkartmıycak başka bir yerde, varsa mousepadin üstünde veya altına bir a4ün filan koyarak denenebilir.
    Farede lazerin önünde bir tüy olabilir. Gözle gözükmesi lazım. Cımbızla veya kompresör, yoksa üfleyerek veya saç kurutma makinesi gibi bir şeyle temizlenebilir.

    https://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/windows_7-performance/mouse-cursor-flickering/8205efb5-36f1-4211-a25e-20dbb1ef4dd9
    Diğer bilgisayarda sorunsuz çalışırsagörev yöneticisini açıp igfxsrvc işlemini bulun.
    Yerini not alıp durdurun ve o klasöre gidin.
    İsmini değiştirin




  • Eshnud E kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim değerli geri dönüşünüz ve yardımınız için. İade etme gereği duydum ve iade ettim. Artık laptop faresi kullanıyorum. Çok faydalı olmuyor fakat idare eder. ☺

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aynı sorun bugün bendede oldu yeni mouse aldım ve kurtuldum. :D

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.