Şimdi Ara

Move almaya değer mi? Kullananlar bakabilirmi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
1
Favori
1.695
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar move almak istiyorum. Önerir misiniz? Kullanan arkadaşlar düşüncelerini yazarsa sevinirim.



  • Move alacağına oyun al bence, 1-2 hafta oynarsın sonra kenara kaldırırsın. Aynı oyunu arkana yaslanıp ayaklarını uzatmak varken kendini yormaya gerek yok(Heavy rain tarzı oyunlar için söylüyorum).

    Sırf move için olan oyunları da dediğim gibi yalnızken hiç oynamazsın 1-2 hafta sonra, sen bi oyun al kendine move alacağına benim görüşüm bu yönde

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: NedenAllahım

    Move alacağına oyun al bence, 1-2 hafta oynarsın sonra kenara kaldırırsın. Aynı oyunu arkana yaslanıp ayaklarını uzatmak varken kendini yormaya gerek yok(Heavy rain tarzı oyunlar için söylüyorum).

    Sırf move için olan oyunları da dediğim gibi yalnızken hiç oynamazsın 1-2 hafta sonra, sen bi oyun al kendine move alacağına benim görüşüm bu yönde

    Heavy rain falan değil. Sport Champions için alıcam. Çok eğlenceli geldi :)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam tanıdığinda falan varsa oyna biraz, hevesini al satın alırsan 2 haftaya kenara atarsın öyle bir alet bana göre

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam gereksiz bir alet ben 1 hafta kullandım koydum kenara

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ps3 aldigimda bedava verdiler tam takim. 3-4 kez oynadiktan sonra 6 ay kenarda yatti sonrada birine sattim. Bes para etmez bana gore.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sırf almamak için xbox alcaktım kineckt çok iyi
  • Yıllardır söylerim; benim fikrimce de Ps Move gereksiz.


    Geleneksel kollarımız ile
    paşahanlar gibi oturup rahat rahat oyunumuzu oynamak varken
    , ne gerek var terlemeye, yorulmaya?






  • Büyükler için bencede gereksiz fakat evde bir çocuğunuz varsa kesinlikle olmalı ben faydasını gördüm güzel vakit geçirdik, oyunlarını bulmak biraz sıkıntı olabiliyor. Tüm move oyunları bende mevcut arşiv yapmıştım yardımcı olurum.
  • Move oynamak zevkli, hele birkaç arkadaş bulursan ve geniş bir yerin varsa. Yalnız çok yorucu. 6 ay önce sorcery'i almıştım oyun güzeldi ama ilk bölümden sonrasını oynamaya hep usendim. Sports champions 2'de kayak yapmak çok müthişti bir de. Oyunlardan hevesini alınca sıkılmaya başlarsın tek oynamaktan.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • KDGL kullanıcısına yanıt
    Merhaba


    Playstation 4'e geçtiğim için satıyorum arkadaşım ilgilenirsen linkini gönderiyorum.

    MOVE CONTROLLER VE KAMERA SETİ
  • Move alınır özellikle fitness gibi spor yaptıran bir oyun yada karşılıklı tenis oynamak güzel. Oldukça da terletiyor. Daha önce ps3 sistemim varken move setini de almıştım. Özellikle evdek çocuk varsa gelişimi için iyi de olur onun dışında denediğim kadarı ile gayet başarılı sonuç veriyor. Algılama sistemi sadece kamera ile değil move kontrol ünitesi içinde ivme ölçerler var bu sayede yön ve hız algılaması da yapıp bildiriyor. Top kısmı ise konumu belirliyor. Yani amatörce basit bir ışıklı top olarak görmeyin. Almayı isteyenler öncelikle en son move oyunlarının listesini çıkartıp kendilerine uygun mu diye bakmalılar.
    Şimdi biraz maceralı da olsa içinde bir yıllık ps+ üyeliği ile 60 kadar oyun barındıran bir ps3 aldım. Maddi gereksinim nedeni ile eski ps3 sistemimi satmak durumunda kalmıştım ki şimdi move sistemini de tamamlayıp aktif olarak ailecek kullanacağız. Bence alınması gerekli başarılı bir üründür, sitelerde kullanamadıkları için 3/1 fiyatına tertemiz move setlerini bazen de oyun ekleyerek uygun veren arkadaşlardan almanızı tavsiye ederim çok ucuza getirebilirsiniz bu sayede.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >




  • Silah aparatıyla birlikte Killzone 3 müthiş oluyor, oynayanların yorumlarına göre 2 kat daha fazla kill ratio tutturabiliyorlarmış. Çok fazla move oyunu yok, ama Fight Lights Out ve Killzone 3 yeterli almak için. Sports Champion, Carnival Island filan sıkar kısa bir süre sonra, arkadaşla zevkli olur. . Killzone 3 mp hala hayatta neyse ki. Fight Lights out'ta Mp bitmiş maalesef, o da olsaydı uzunca bir süre move idare ederdi. Tembel, göbek büyüten oturduğu yerden kımıldayamayan oyuncu profiline pek uymuyor haliyle. Bence çok eğlenceli.
  • Ölü yatırım olur bence...
  • Ben hiç almamayı düşünüyordum, hadi neyse diyip aldım.

    Move Fitness adlı oyun var her gün oynuyorum artık, kendi program yapıyor yakılan kalori falan belli oluyor güzel bir şey. Tenisten baskete türlü şeyler var.

    Fakat beni kesmez diyorsan al bir oyun keyfine bak.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.