Şimdi Ara

Moviesmart Kanallarında Yakında Yayınlanıcak Filmler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
1.614
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Diğer forumda olan bazı konularımı sadece bu forumu takip edenler için buraya da taşıyorum . Umarım faydalır olur meraklılarına..


    İntikam Ateşi ( Bullet To The Head ) D-Smart Katkılarıyla Vizyonda. Sinemalardan Sonra D-Smartta Yayınlanıcaktır.
     Moviesmart Kanallarında Yakında Yayınlanıcak Filmler


    Özet:Matz ve Colin Wilson'ın aynı isimli çizgi-romanından uyarlanan filmde ,Sylvester Stallone Jimmy Bobo isimli bir kiralık katili canlandırıyor , New York Polis Departmanı'ndan genç bir dedektifle birlikte tehlikeli bir soruşturmanın içinde kalan ikili, ortak bir amaç uğruna bir ölüm kalım savaşına gireceklerdir. Bu alışılmadık birliktelikte önlerine ne çıkarsa yıkılacak ve intikam için her şey feda edilecektir.
    Aksiyon filmlerinin başlıca isimlerinden biri olan Sylvester Stallone'nin baş rolü Jason Momoa ve Christian Slater ile paylaştığı filmin yönetmenliğini Walter Hill üstlenmiş.
    Filmin Bütçesi: 55 Milyon Dolar - 7 Haziran 2013

    13 Eylül 2013 'te vizyona girecek olan 'Machete Kills' Sinemalardan Sonra D-Smart'ta yayınlanıcak.
     Moviesmart Kanallarında Yakında Yayınlanıcak Filmler


    Özet:Amerika Birleşik Devletleri hükümeti tarafından görevlendirilen eski ajan Machete Cortez, yeni görevi için Meksika'ya gitmek zorundadır. Ölümcül bir silahla gezegeni yok etmek gibi son derece tehlikeli planlar kurmakta olan bir silah tüccarını bulmak ve etkisiz hale getirmek zorunda olan Machete'i bekleyen görev oldukça zorludur...
    2010 yapımı Machete'nin devam filmi niteliğindeki yapımda tehlikeli anti-kahraman Machete Cortez'in maceralarını izlemeye devam ediyoruz...
    Filmin yönetmen koltuğunda Sin City ve El mariachi gibi önemli filmlere imza atan Roberto Rodriguez; oyuncu kadrosunda ise Mel Gibson, Jessica Alba, Charlie Sheen ve Sofía Vergara gibi yıldız isimler bulunuyor.


    D-Smart Sponsorluğunda 30 Ağustos 2013 Tarihinde Vizyona Girecek Yem ( The Baıt 3D ) Sinemlardan Sonra Moviesmart Gold Kanalında yayınlanıcak.

     Moviesmart Kanallarında Yakında Yayınlanıcak Filmler


    Özet:Sakin bir Avustralya sahil kasabasında yaşayan yerli halk, tüm şehri yerle bir eden bir felaketle sarsılır. Kasabalarını yıkım uğratan felaket tsunamidir ve sonuç hem maddi hem de manevi altından kalkılabilecek gibi değildir. İlk devasa dalganın ardından hayatta kalan Josh, Kyle, Heather, Jaime ve Ryan kendilerini bir marketin içerisinde savunmasız bir halde bulur. Kendilerini tehdit eden şey ise marketin taşması riskidir. Ancak, mağdurları bekleyen asıl felaket bu değildir. Dev dalgalar sonrasında ortayan çıkan ölümcül köpekbalıkları, sular yükseldikçe marketin içindeki avlarına biraz daha yaklaşmaktadır. Grup üyeleri Josh'ın saldıraya uğramasının ardından bu felaketi alt etmek için takım halinde savaşmaları gerektiğini fark eder.
    Kimble Rendall'ın yönetmenliğindeki filmin başrollerini Richard Brancatisano, Xavier Samuel ve Chris Betts paylaşıyor.

    Trailer:[video=youtube;s5-5PAIWO2o]http://www.youtube.com/watch?v=s5-5PAIWO2o[/video]

    Sabit Kanca Ağustos'ta Moviesmart Türk'te


     Moviesmart Kanallarında Yakında Yayınlanıcak Filmler


    Özet:Sabit Kanca köpeği ile yaşayan bekar ve yalnız bir adamdır ama zekası zehir gibidir. Mahallede, her şeyi bilmesiyle ünlenen ve iyilerin dostu Kanca, zekasını ulusal bir kanalda yayınlanan bilgi yarışmasında ölçmek ve büyük ödülü almak için yola koyulur. Etapta her soruyu bilir, yükseldikçe karşısındaki program sunucusuyla da atışmaktan geri kalmaz. Bu kadar kendisine güvenen, hazır cevap haline rağmen Kanca'nın da bir gönül yarısı, açılıp da sevdiğini söyleyemediği bir kadın vardır... Bir özel televizyon kanalı için yarattığı bilgi programı yarışmacısı "Sabit Kanca" karakteri ile kısa süre içerisinde fenomenleşen İsmail Baki'nin başrolde olduğu filmin senaristliğini ve yönetmenliğini ise Alper Mestçi üstleniyor. Her soruya verdiği hazır cevaplarla ünlenen Sabit Kanca öykü içerisinde keskin zekası ve bitmeyen espri yeteneği ile seyirciyi de anılarına götürüyor. Filmin konuk oyuncuları arasında Halil Sezai, Sinan Çalışkanoğlu, Hayri Hiçler, Burak Topaloğlu ve Feyyaz Yiğit Çakmak gibi isimler yer alıyor.

    Vizyon Tarihi : 22 Mart 2013 -- UİP Türkiye
    Türkiye Box Office: 247.773



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nk61 -- 29 Temmuz 2013; 14:21:33 >







  • son 2 film hariç güzel filmler.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.