Şimdi Ara

Mozilla Firefox Eklentileri ve Temaları Sitesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
4.726
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • İnternette gezmek için Mozilla Firefox'u kullanıyorsanız, bu site tam size göre! Eğer gezmiyorsanız, Mozilla Firefox'u tanımanız açısından da çok önemli ve güzel bir yazı olacağını umuyorum.

    Mozilla Firefox, Internet Explorer'a göre çok daha fazla yenilik içeriyor. Örneğin, yüzlerce Firefox eklentisini kullanarak, interneti daha rahat gezebilirsiniz.

    Peki Moz. Firefox eklentileri ne gibi kolaylıklar sunuyor? Örneğin; My IP Viewer eklentisi, Ip'nizin Firefox'unuzda her an gözükmesini sağlıyor. Bir başka eklenti, Firefox ekranındaki herhangi bir şeyi pixel cinsinden ölçmenizi sağlıyor. Bir başka eklenti, her web sitenin pagerank ve Alexa durumunu gösteriyor. Bir başkası, winamp veya Medya playerınızı Firefox'unuza adapte ediyor ve Winamp penceresini kapatarak surf yapabilmenizi sağlıyor. Bir başkası Firefox'ta hatalı açılan sayfaları, yine Firefox'un içinde İnternet Explorer'da kolayca açmanızı sağlıyor. Bir başkası hava durumunu her an, durum çubuğunuzda sunuyor. Ve diğer onlarca gerçekten işe yarayan ve hayatınızı kolaylaştıran Firefox eklentisi.

    Bütün bu eklentilerin bir kısmı İngilizce. Bu nedenle özellikle İngilizce'si yetersiz insanlarımızı bu eklentilerden çok fazla yararlanamıyor. Eklentileri sadece çok az bir kısmı, Türkçe'ye çevrilmiş durumda.

    Peki bütün bunları niye yazdım? Eklentiler.com, şu anda 55 adet Mozilla Firefox eklentisini kurulumundan çalışmasına kadar, güzel bir şekilde anlatıyor. Site, İngilizce'den anlamasınız bile, bu eklentileri rahatça kurup, yaralanabilmenizi amaçlamaktadır.

    Daha da fazlası, Mozilla Firefox'un İnternet Explorer'a göre çok önemli bir artısı da temaları. Yani; tarayıcınızın görünümü. Eklentiler.com sitesinde ayrıca Mozilla Firefox'unuzun çok şık görünmesini sağlayan Mozilla temaları mevcut ve bunları kolayca kurabilirsiniz.

    Mozilla Firefox eklentilerinin full listesini görmek için burayı, temaların full listesini görmek ve indirmek için burayıtıklayın. Bu eklenti ve temaların nasıl kurulduğunu anlamak için, sitenin sağ sütununu inceleyin.







  • sitenin adresini gizlemişsin sanki okumadan bulamadım URL yi...
  • quote:

    Orjinalden alıntı: trhates

    sitenin adresini gizlemişsin sanki okumadan bulamadım URL yi...


    doğru söylüyorsun.. sanki linki saklamış.
  • cok güzel site tebrikler...
  • sagol hocam tşk ederim
  • quote:

    Orjinalden alıntı: trhates

    sitenin adresini gizlemişsin sanki okumadan bulamadım URL yi...


    Forumları dolaşan bir çok kişi, postanın üstündeki linki görüp hemen tıklıyor. Ama, postanın içindeki yazıyı okumuyor. Ben yazının okunması, dolayısıyla ne dediğiminin anlaşılması için linki alt taraflara koydum.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.