Şimdi Ara

MP3 MÜ İPOD MU?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
839
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • İpod'un (en azından ben ole biliyorum) üzerinde apple işareti var ama kaçak olduğu kesin çünkü çok ucuz fiyata aldım 75 ytl. 1gb.Video-Müzik-Text-FM Radyo falan var. Ama Sorun şurda ipodun arkasında mp3/mp4 yazıyor ama mp4 formatını oynatmıyor. Eğer mp4 oynatmıyorsa bunun ipod olmaması gerekmez mi? Bir de son olarak bu aletin sürümünü yükseltmek istesem ne yapmam gerekiyor? Şimdiden yardım edecek yönetici ve arkadaşlara teşekkürler!!!!



  • eğer arkasında mp3 mp4 yazıyosa o sahtedir.zaten 1gb lık video oynatabilen de ipod yok şu anda piyasada.
  • peki o zaman biz bu alete ipod özellikleri gösterebilmesini sağlayacak bir sürüm yükleyemeyiz değil mi???
  • arkadaşım senin bahsettiğin aletten bende de var onlara ipod diyolar çünkü görüntüsü apple ipod a benzediği için onlar sahtedir ve mp4 tür!!!video oynatabilmen için video dönüştürücün olması lazım sanırım bu mp4 ler de videoyu 'avi' formatına dönüştürerek izleyebilirsin! google arat video converter fln yaz!çıkar
  • Ya aslında ben video formatını buldum avm. Ama kafama takılan ipodun bundan farkı yok mu yoksa neden yüzlerce lira para verip onlardan alıyor insanlar sadece orjinal olduğu ve garnti verildiği için mi?? Bi de ipod için geliştirilmiş yamaları programları buna uygulamamız için bunu bir yazılımla ipod a çevirmemiz mümkün mü????
  • arkadaşım senin kullandığın alet her an elinde kalabilir ve tamiri çok zordur(hatta yoktur)zaten o mp4 ler ipod şekli verilerek yapılmıştır içeriğiyle ise alakası bile yoktur!!!ayrıca program ve yamalarla hiç bi şekilde bu aleti iPod a dönüştüremezsin!!!işte sana özellikleri elindeki aletle kıyaslayabilirsin!!!!
    iPod Nano 2GB (Silver) New

    Fiyat: 149.00 EUR
    KDV Dahil: 175.82 EUR
    Karşılaştırmaya Ekle Favorilerime Ekle

    Özellikler
    Bellek: 2GB
    Kulaklık/Mikrofon Girişi: Var
    Pil / Pil Süresi: 24 saate kadar pille kullanım süresi(1)
    Renk: Silver
    Ağırlık -: 40 gram (1,41 ons)
    Arabirim: USB 2.0
    Diğer Özellikler: Tamamen atlamasız şarkı çalma, Müzik podcast ve sesli kitap oynatır, 25.000' e kadar fotoğraf saklar, İletişim listelerini, takvimleri ve yapılacak işler listelerini senkronize eder.
    Boyut: 6mm (0,26 inç)
    Ekran: 3.81 cm renkli LCD
    Uyumluluk: Mac OS X ya da Windows 2000/XP ile çalışır.





    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gitarist_ipod -- 4 Eylül 2007; 17:47:36 >




  • quote:

    arkadaşım senin kullandığın alet her an elinde kalabilir ve tamiri çok zordur(hatta yoktur)zaten o mp4 ler ipod şekli verilerek yapılmıştır içeriğiyle ise alakası bile yoktur!!!ayrıca program ve yamalarla hiç bi şekilde bu aleti iPod a dönüştüremezsin!!!işte sana özellikleri elindeki aletle kıyaslayabilirsin!!!!
    iPod Nano 2GB (Silver) New

    Fiyat: 149.00 EUR
    KDV Dahil: 175.82 EUR
    Karşılaştırmaya Ekle Favorilerime Ekle

    Özellikler
    Bellek: 2GB
    Kulaklık/Mikrofon Girişi: Var
    Pil / Pil Süresi: 24 saate kadar pille kullanım süresi(1)
    Renk: Silver
    Ağırlık -: 40 gram (1,41 ons)
    Arabirim: USB 2.0
    Diğer Özellikler: Tamamen atlamasız şarkı çalma, Müzik podcast ve sesli kitap oynatır, 25.000' e kadar fotoğraf saklar, İletişim listelerini, takvimleri ve yapılacak işler listelerini senkronize eder.
    Boyut: 6mm (0,26 inç)
    Ekran: 3.81 cm renkli LCD
    Uyumluluk: Mac OS X ya da Windows 2000/XP ile çalışır.

    aynısı bende war alet gayet güsel



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _EmRé_ -- 4 Eylül 2007; 22:01:13 >




  • quote:

    Orjinalden alıntı: tolga3806

    Ya aslında ben video formatını buldum avm. Ama kafama takılan ipodun bundan farkı yok mu yoksa neden yüzlerce lira para verip onlardan alıyor insanlar sadece orjinal olduğu ve garnti verildiği için mi?? Bi de ipod için geliştirilmiş yamaları programları buna uygulamamız için bunu bir yazılımla ipod a çevirmemiz mümkün mü????

    Orjinal I-pod'ların ses kalitesi inanılmaz derece iyidir o sizdeki sahte ı-podlara göre.bende ikisi de vardı oradan biliyorum. Ve bu sahte olanlar çok çabuk bozuluyor. Ama benim için ses kalitesi önemli değil çalsın yeter diyorsanız sahtesini kullanabilirsiniz tabii ki. bir de sahtelerde teker dokunmatik değildir orjinallerde ise teker dokunmatiktir. son bir farkta orjinal ipodların ekran çözünürlüğü çok daha yüksek sahtelere göre.




  • Arkadaşlar teşekkür ediyorum sorumla ilgilendiğiniz için yardımcı olduğunuz için. Dediğiniz gibi alet çabuk bozulabiliyor. Ki ekranda temazsızlık oluyor ve görüntü gidiyor Ben de buna çözüm olarak ekranın etrafına bant çevirerek kapttım.
    Buradaki paylaşımları görünce hemen çıkıp bir orjinal nano ipod alasım geldi inanın. Çünkü paylaşımlar çok güzel. Daha iyi şeyler başarabileceğinize eminim.
    Son olarak birisinde AVM player (özellikle flv den avm'ye çevirecek) linki varsa verebilir mi çünkü bendeki program da çalışmaz hale geldi.
    Tekrar teşekkürler!!!!



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tolga3806 -- 5 Eylül 2007; 10:47:46 >




  • aşağıdaki linkten indirebilirsin ancak 15 gün ile sınırlı bir program flv formatlı dosyayı ordaki seçeneklerden mp4 e uyarla işine yararhttp://www.inndir.com/program.php?id=32275



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gitarist_ipod -- 5 Eylül 2007; 11:56:35 >
  • saolasın indirdim şu an deniyorum
  • program hakkında yorumlarını bekliyorum...
    quote:

    Orjinalden alıntı: tolga3806

    saolasın indirdim şu an deniyorum


  • saolasın aldım ve güzel çalışıyor beğendim ama burda ben avm ye çeviremedim iki defada atabiliyorum mp4 e videoyu önce total den mpeg yapıyorum sonra avm player converter tekrar kullanıyorum ancak ole atatbiliyorum mp4 e ama bu total çok güzel bir şey saolasın. Ya bunların kullanım süresi dolduğunda bir daha bilgisayara deneme olarak yükleyemiyorsun ya programın bıraktığı uzantıdan kaynaklanıyor bilidğim kadarıyla. Bu bıraktığı uzantı her neyse onu sıfırlama şansımız var mı acaba bir bilen varsa????
    Tekrar teşekkürler!!!!
  • Sahte ipod ile gerçeği (ya da başka herhangi bir marka) arasındaki fark çok büyük olmasa, insanlar gerçeğini almaz değil mi? Gerçek bir ipod kullanma şansınız olursa elinize alıp bir deneyin, sırf görsel güzelliğinden bahsetmiyorum, ses kalitesi, yazılımının işlevselliği, hızı, görsel açıdan ne kadar kullanışlı olduğu, ekranı vs. o kadar farklı ki.. Bu kadar detaylandırılmış bir yazılımı ve cihazı da haliyle biraz pahalıca satıyorlar. Sizin için ses kalitesi ve cihazın yazılımının işlevselliği önemli ise sahte olmayan bir cihaz almanızı öneririm. Ipod olur, I-river olur ve tabii ki Cowon olur... Elbette istisnai olarak çok kullanışlı, en azından fiyat/performansı iyi fason ürünler de olabiliyor.




  • bendede yeni nesıl ıpod nano 2 gb var abd den geldı bana 10 aydır kullanıyorum tekerlektekı ufak hassaslık problemınden baska hıc bır sorunu yok.. o cakma ipodlardan bende gormustum menusu falan alakasi yok sadece benzetmisler ve tuslarida ipod daki gibi degil basmali yani..
    ben ipod daki muzik kalitesini hic bi mp3 playerda goremedim.. rakipsizz
  • Ya dediğin doğru ama Türkiye nin koşullarını düşünecek olursak normalde 1 liralık malı biz 4-5 liraya alıyoruz yanlış mıyım mesela djnone a soralım abd den kaça gelmiş ipodu. Bi de Türkiye piyasasındaki fiyata bakalım. Çok büyük fark var. İş boyle olunca doğal olarak elindeki kaçak mal da olunca sanıyorsun ki ikisi de aynı kalite bu kaçak olarak geldiği için daha ucuz. Tabi ses kalitesi farkı var ama yine de. Genel olarak orjinaline benzetilmeye çalışıldığı için bu tür ürünler tercih ediliyor. Ama diyorum ya eğer elimde hiç bir yere vermeyeceğim sırf keyfime harcayacağım nakit param olsa hiç düşünmem gider bir cowon alırım.Neyse Yardımcı olduğunuz için teşekkürler!!!




  • ya aslında ıpod gibi mp3 var
  • benım kullandıgım 2.jenerasyon ipod nano yani su andaki piyasada olan.. valla ben aldigimda urun turkiyeye daha gelmemisti gecen senenin aralik ayi gibiydi.. abd de yeni cikmisti sanirim ben 150$ almistim ordan su anda burdaki fiyati 300 le 350 arasinda birsey diye biliyorum .. tabii 2 gb olanindan bahsediyorum. elbette turkiyeden mal almak hicde kolay degil yurt disinin iki katini kasiyorlar bize.. varsa yurt disinda tanidiginiz alin derim yoksa elbette cakma ipodlarda bir alternatif sasen onlarida kullandim ses kaliteleri fena sayilmaz..
  • bak dediğim çıktı Türkiye'de teklonojiye dair herhangi bir şey almak gönüllü kazık yemek gibi bir şey. İpod alan arkadaşlar kusura bakmasın onlara bi kastım yok ama bunu onlar da biliyor. Ama alıyorlar tahminim gerçek fiyatının türkiye de duyulması için o aletin 5 üst versiyonunun çıkması gerekiyor olması gerçeğini göz önünde bulundurarak alıyorlarAma Yurt dışından gelen ilk tanıdığıma bir ipod getirmesini soyleyecem. Teşekkürler!!!!
  • işte herkesin yurt dışına çıkma imkanı olmuyor ya da bir tanıdığı yurt dışında olmayabiliyor insanlar da eğer ürünü sahte alırlarsa ellerinde kalıcağını biliyorlar ve bu yüzden paraya biraz kıyıp orjinalini alıyorlar!!!
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.