Şimdi Ara

mp3 player joystick tamiri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
497
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • arkadaşlar hepinize merhaba
    Bende cowon a2 marka mp3 video çalar var fakat henüz sebebini anlayamadığım şekilde arada sırada joystiği sağa doğru tutukluk yapıyor. Sonra da kendiliğinden düzeliyor.Diğer tüm yönler normal. Abd den alındığı için trde garantisi geçerli değil Abd deki firma yetkilisi de gönderme ücretini karşılarsam yapabilieceklerini söylüyor. Fakat kargo shipping vs 65 dolardan bahsediyorlar. Daha önce de hiç dışarıya birşey gönderip almış değilim. Ve süreç 1-1.5 aydan aşağı değil en önemlisi de 400 tl verdiğim bir alete 65 dolar daha masraf etmek istemiyorum. 5 yönlü bir joystik ünitesi var aletin. Çoğu cep telefonunda bile olan bir joystick 4 yön ve 1 de içeri doğru çalışıyor. Tahminimce basit bir arıza olabilir gibime geliyor. Basit bir tamir şekli varmıdır. Veya anlayan tamirci olabilir tavsiye edebileceğiniz. Yardımlarınızı bekliyorum.



  • garanti iptalini göze alabiliyorsan alıp bir cep telefnu tamircisine git belki telefonlar için oolan joysticlerden birisi uyar 15-20 ytl gibi bir fiyata yaptırabilirsin
  • mp3 çalarların joystick'i kumanda tuşlarından farklı değildir. sanırım içine pislik girdiği için tutukluk yapmış olabilir. garantisini umursamıyorsan, kontak temizliyici ile içindeki kontak yüzeylerini ve içindeki pislikleri temizle.
  •  mp3 player joystick tamiri

    mp3 ün açık hali şekilde görüldüğü gibi ben açmadım internetten buldum bu fotoyu. ama sanki joystick karta lehimli gibi duruyor. yine de tam emin değilim. belki daha önce böyle bir joystick görmüş arkadaşlar varsa belki bilirler lehimli olup olmadığını. eğer lehimliyse zaten açmanın bir anlamı olmayabilir zannımca. yine de fotodan anlayan arkadaşlar yorumlarını eksik etmesinler. Ben çok elektronikten anlayan biri değilim ama daha önce bir mp3 player jakı bir de cep bilgisayarı internetten bulduğum yöntemlerle tamir etmeyi başardım. Basit birşeyse buna da girmeyi düşünüyorum.




  • joystick bana sony ericsson t610 dan tanıdık geliyo ama... suanda w200 kullanıyorum onunkide benziyo ama kapağını çıkardım şimdi, pek benzeşmiyo mekanik kısım ama t610daki böyle bişeydi diye hatırlıyorum...

    resmin daha büyüğünü (sadece joystick'i kapsayan bi resim olsa daha iyi hatta) makro çekim olarak bulursan onla birlikte telefonculara sormak lazım ... tabi bide şöyle bi olasılık var, adam yaparım der yapamaz elinde patlar alet.. bence en mantıklısı garanti dışıda olsa türkiyedeki teknik servisine vermen..

    onun dışında belki joysticğin içine toz kaçmış olabilir yani biçok ihtimal var..
  • en iyisi hiç ellememek galiba.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.