Şimdi Ara

mp3 player...lütfen yardımcı olun arkadaşlar...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
669
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • yeri belki burası değildir yanlışsa özür dilerim...
    arkadaşlar ben ipod nano almak istiorum ama çok pahalı olduğundan vazgeçtim.ona benzer ürünler gördüm.sizce bunların içinden alınabilir olan bitanesini tavsiye edermisiniz lütfen.....
    cevaplayan herkese şimdiden çok teşekkür ederim...
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.



  • bak bacanak araba alacaksan alman malından şaşmıcan..**** alcaksan sony den şaşmıcan...ben bunu bılır bunu solerım...ıpod muş maypodmuş fıss...tek tek denedım en ııı sesı sony den aldım..kullanımıda cok rahat...son cıkan nw-a800 serısını aldım,2 gb olanından cok memnunum..ıstersen gıt bı arastır yınede.benım tavsıyem budur...kolay gelsın...=)
  • quote:

    Orjinalden alıntı: oettinger_1985

    bak bacanak araba alacaksan alman malından şaşmıcan..**** alcaksan sony den şaşmıcan...ben bunu bılır bunu solerım...ıpod muş maypodmuş fıss...tek tek denedım en ııı sesı sony den aldım..kullanımıda cok rahat...son cıkan nw-a800 serısını aldım,2 gb olanından cok memnunum..ıstersen gıt bı arastır yınede.benım tavsıyem budur...kolay gelsın...=)

    Arkadaşım, sen neden her yere bunu yazıyorsun? Amacın nedir? Post kasacaksan adam akıllı mesajlar yaz da bir işe yarasın.
  • hocam yardımcı olmaya calısıyoruz....ben de cok uzun zaman arastırdım bu mp 3 olayını...kararsız kalmak zor bısey...bılıorum....baska hıc bı amacım yok...aydınlatamadıysam özür dılerım....
  • hmm...Nano yerine Shuffle'da alabilirsin.Özellikle 1 nesillerin sesi süper oluyor.Ama sadece müzik var ekranıda yok ama alet çok küçük olduğu için kullanışlı rahat.Yakana kemerine cebinede takabiliyorsun.Onun haricinde Cowon ve Sony'de iyi.O türler zaten.Ses kalitelerini bilemiyorum ama.Her zaman söylediğim gibi sadece burdan yararlanma.Bir teknoloji mağazasına git ordan görevliler yardımcı oluyor.Ben iPod 5G'yi öyle aldım.Yani bilinçsizce alma.Yada üşeniyorsan gitmeye sitesine gir.Ordanda künyesi veriliyor zaten aletlerin.Apple'dan şaşmicaksanda en ucuz Shuffle ses kalitesi çok iyi ekransız 1GB,2GB'ları var ayrca yenileride çıktı 3. nesiller.Onları da bir araştır derim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.